nagyon szégyen ez az "autó"

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 1., péntek 20:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 1., péntek 20:57
Közben meg konzol topikban neked se ment a hivatalos szó magyarul, mesterMickey írta: Magyaru kend!
Nem beszélni külhoni
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 1., péntek 20:46
Kexet akart irni csak autokorrekt gadzsokam!Mickey írta: Magyaru kend!
Nem beszélni külhoni
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 20:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. december 1., péntek 19:46
Next*Mickey írta: rendeltetésszerűen ...
lapozzunk
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 19:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 1., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 18:49
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 1., péntek 18:44
Wow volt Zsuk-od?Mickey írta: minden kétséget kizáróan !
bár nekem a zsuk tetszett, akkoriban...volt is belőle
az kihúzott a szarból, szó szerint
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. december 1., péntek 18:42
Budapesten hétfőn volt gatya
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 1., péntek 18:31
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. december 1., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 18:17
Jo-jo, de egy Lada azert megiscsak szebb.realmadrid95 írta:+1, nekem is ezek tetszenek kinezetre. Mondjuk ket hete vezettem egy Kia Stingert, haaat gyerekek…zsuninnyo írta: Szerintem a Mazdak es Lexusok, de a Toyotakbol is vannak nagyon szep autok, amik ujak. De nekem a VW Arteon is nagyon tetszik. De talan meg a Peugeot 408-ra is ra tudnam mondani, hogy jol nez ki, bar ott mar rezeg a lec. Vagy a 6-os BMW, bar az all time jol nez ki.alomauto lett, mind kinezetre, mind motorilag.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 1., péntek 18:15
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. december 1., péntek 18:04
Az EU káros anyag kibocsátás szabályai is nagyban hozzájárultak a SUV-ok elterjedéséhez. Egy régi speedzone videóban elmagyarázták a rendszert. A részletekre már nem emlékszem, de valami olyasmi volt, hogy mivel nehezebb egy SUV, ezért több káros anyagot is bocsáthat ki. Hiába jóval szennyezőbb, mint egy kis városi autó, papíron zöldebb. Ezért az autó gyártóknak nem érdekük kis autókat gyártani, mert csak lerontják velük az átlagukat. Persze végül a vevő dönt, de nem mindegy, hogy a reklámok, az árképzés vagy az eladó merre terel.csababarca írta: Egyébként az emberek tudatállapotára mennek rá a gyártók, beették az emberek a nagy autó=biztonság maszlagot, és csak ezeket veszik. Nálunk is a kisvárosunkban minden új autó SUV.
Egy darab egyedi van, egyik milliárdosnak van egy Genesys GV80-asa:D
Hugom is most vett új autót, csak suvokat nézegetett, hiába magyaráztam neki, hogy a 10km-re lévő munkahelyére, elég lenne egy kis compact, neki SUV kellett. Tehát ez a tudatállapot ami az emberek többségének van vezet oda, hogy ezeket gyártják.
Ha a számok azt mutatnák, hogy a sedanok fogynak jobban, vagy a compact autók, akkor elfelejtenék a SUV vonalat.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. december 1., péntek 17:44
+1, nekem is ezek tetszenek kinezetre. Mondjuk ket hete vezettem egy Kia Stingert, haaat gyerekek…zsuninnyo írta: Szerintem a Mazdak es Lexusok, de a Toyotakbol is vannak nagyon szep autok, amik ujak. De nekem a VW Arteon is nagyon tetszik. De talan meg a Peugeot 408-ra is ra tudnam mondani, hogy jol nez ki, bar ott mar rezeg a lec. Vagy a 6-os BMW, bar az all time jol nez ki.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. december 1., péntek 17:40
X60at csak azért szidom, mert van a családban (nem nekem) és azzal van személyes tapasztalat. A régebbi széria (mielőtt megvették a kínaiak) szerintem jobb autó volt szinte minden tekintetben, de összességében nincs bajom vele.Steve írta:Nem tudom milyen babakocsiról beszélünk(valami tank?), de a mi Britax Smile 3 babakocsink simán befér.babaking írta:
A SUVoknak nem a hosszával hanem a magasságával és néha szélességével van baj. A volvo Xc60 csomagtere meg tényleg röhejes. Konkrétan az a babakocsi amia 2015ös A4 szedán csomagtartójába befér összecsukva, mert olyan mély az a Volvóból még keresztbe is kilóg. Oké, hogy a babakocsi is egy tank, de nehogy már az egy 10 éves szedánba jobban lehessen parkolni.
(Üdvözöl a Ford Kuga előretolható hátsó üléssel. Na ott gondoltak arra, hogy esetleg meg is pakolnád.)
Amúgy most itt megragadtunk a SUV-ok, XC60 szidásán, de ahogy írtam a körülményeid, hogy hol laksz,mire használod is fontos.
Az alap téma meg a Cájbertrukkk szidása volt![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem