Apámnak volt Wartburg-ja és Samara-ja is.ANDS írta:Sokkal szebb.Realista24 írta: .....
Jo-jo, de egy Lada azert megiscsak szebb.
Az volt az álmom gyerekkoromban, egy Lada. Trabantban nőttem fel, 20 éves koromig Apámnak mindig Trabantja volt. Amikor meglett a jogsim, egy évig csak Trabantot vezettem, a Ladára 5 évet kellett volna várni még 1985-ben is. Barátom '87-ben átvette a Lada Samarat, azzal mentünk NDK-ba, akkoriban még nem volt belőle sok az utakon, hát jobban megnézték, mint ma egy 500-as S Mercedest. Gyakran elgondolkodom rajta, a lakótelepen látok egy-két gyűjtői darabot, olyan igazi kocka Ladát, szóval, majd ha nyugdíjba megyek, lehet veszek egy Lada Nivat. De fullosat, szervókormánnyal és klímával.![]()
Régi szép idők
Nagybátyámnak még a régi funérlemezes kétütemű Trabantja volt. Na azzal vízen, szántón, mindenhol is átment az ember.
Havernek volt Barkas1000-je.
Gyerekként halálra nyúztuk az ismerős Yugo-jat. De megvolt az öreg Robur is, na az az állat evett annyit mint egy tank
Aztán ahogy elkezdtem érdeklődni a ruszki világ után úgy jöttek be az ottani csodák: Niva, Kamaz, UAZ , Zil, Volga