Micsoda felhördülés lenne itt ebből, amikor némelyik még ingyen is parkol, mert 300 métert képes elgurulni elektromos motorral

HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 1., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 1., péntek 14:03
Külvárosban lakunk, nem szeretem a belvárost már,zsúfolt.Vízpart odébb sajnos, erdő közelben. Szarvasok meg a kertembe jönnek az erdőből lezabalni a virágaimat, azok nem barátok.hehetheoriginal írta: Neked hasznos a toparti erdoszeli idilli hazikonal, ahol szaladgalnak a szarvasok meg a nyuszik es minden kurtoskalacsbol van![]()
De anyanak a varosban harom utcara meg 600 meterre mi a fasznak oszinten
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 13:42
Olyan, mint a Realnak Mendy, life insurancehehetheoriginal írta: Neked hasznos a toparti erdoszeli idilli hazikonal, ahol szaladgalnak a szarvasok meg a nyuszik es minden kurtoskalacsbol van![]()
De anyanak a varosban harom utcara meg 600 meterre mi a fasznak oszinten
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. december 1., péntek 13:23
Nekem pont hasznos szerintem.zsuninnyo írta:Pedig a SUV-okkal van a kurva nagy baj. Budos nagy anyahajo, teljesen felesleges, de sokan megveszik. Abszolut felesleges kategoria. Vagy terepjaro, vagy rendes auto. A SUV az a semmire se jo oszver. Terepen ugyanugy egy fos, cserebe varosba meg palyan egy legellenallas tomegkiraly. Aztan ha megis jo, akkor elnezest, de en meg nem lattam olyat.Steve írta:
Ja és abszolút nem a SUV-okkal van bajom, nekem is az van(mondjuk ide kell is), a kacatog gyártása+szövegelés a világ megmentéséről.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 1., péntek 13:03
___Samy___ írta:En igen, tukorsiman ment minden.nmate írta: Használta már közületek valaki az online közműátírást? Mennyire sima? Ránézésre nem tűnik túl bonyinak.
Régen rühelltem, most vinném én is, de nagyon lutri. E91 természetesen, limuzin csomagtartóba liter tej nem fér be állítva, az nem kell.Realista24 írta:Egyik kedvencem volt regen, egy jo 320dnmate írta:
E90-et hogy gyűlölte mindenki, ma meg imádják, hogy mennyire szép. Idő sokat javít ezeken is.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 12:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 1., péntek 12:43
Persze, ezzel semmi gond.miro. írta:
En is tucsont vettem majusban.
Eletem legjobb autoja. Barhova megyunk kenyelmesen beferunk. Jovore szeretnenk gyereket is. Tokeletesen valasztottam.
Nekem ezert kellett. Plusz nekem nagyon tetszik a kulseje-belseje is.
Az,hogy valakinek ez ugyanolyan,vagy sablon,igy jart. Vegyen masikat.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. december 1., péntek 12:18
En is tucsont vettem majusban.csababarca írta: Mert a ladák a saját idejükben aztán marha egyediek voltak:D
Alsó-közép kategória sosem erről szólt, aztán persze, hogy utánanézel egy patika ladának, mert mai szemmel nézve valóban egyedi, főleg ha jó állapotban van akkor pláne.
Igen, vannak egyenautók, pl VW konszern autói ma már ugyanúgy néznek ki, lásd a Superb korábbi viszonylag egyedi formadizánja 2012 után átcsapott egy passat formavilágba.
Egyébként az emberek tudatállapotára mennek rá a gyártók, beették az emberek a nagy autó=biztonság maszlagot, és csak ezeket veszik. Nálunk is a kisvárosunkban minden új autó SUV.
Egy darab egyedi van, egyik milliárdosnak van egy Genesys GV80-asa:D
Hugom is most vett új autót, csak suvokat nézegetett, hiába magyaráztam neki, hogy a 10km-re lévő munkahelyére, elég lenne egy kis compact, neki SUV kellett. Tehát ez a tudatállapot ami az emberek többségének van vezet oda, hogy ezeket gyártják.
Ha a számok azt mutatnák, hogy a sedanok fogynak jobban, vagy a compact autók, akkor elfelejtenék a SUV vonalat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 12:07
Egyik kedvencem volt regen, egy jo 320dnmate írta:
E90-et hogy gyűlölte mindenki, ma meg imádják, hogy mennyire szép. Idő sokat javít ezeken is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. december 1., péntek 12:02
En igen, tukorsiman ment minden.nmate írta: Használta már közületek valaki az online közműátírást? Mennyire sima? Ránézésre nem tűnik túl bonyinak.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. december 1., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 11:52
Nagyon gyengék a példaid mert én nem azt mondom hogy minden nyugati szebb és szebb volt, hanem azt hogy amennyi jó és ronda auto volt 30 éve, arányaiban annyi van most is.Remy írta:Nincs kocsim.Realista24 írta:
Egy Dacia most is más formavilágot hoz, ugyanolyan ronda mint anno a Lada a nyugathoz képest. Gondolom egy dusterrel vagy logannel nyomulsz.Bécsben teljesen felesleges.
Golf 4essel nyomultam anno.
Amúgy pff, tedd az 1500ös Ladát a Citroen Kacsa mellé. Nyugat vs kelet.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. december 1., péntek 11:17
Jó, a régen minden jobb vót részt külön veheted, és az első és utolsó mondatból kiindulhatsz. A restomodok meg pont ugyanúgy niche mint régen a shelby/ferrari/jaguar/bármi.hehetheoriginal írta:te gyartas- es biztonsagtechnologiarol beszelsz, en formatervrol.Süti írta: Vannak nagyon szép formatervek ma is, ahogy voltak ocsmány szarok régen is. Értem én hogy régen minden jobb vót, de szerintem sokan nem bánják hogy nem klíma nélküli, halogénlámpás, párásodó, fapad fröccsöntött műanyag dobozban kell ülni. Pont annyira volt régen is elterjedt egy shelby cobra mint ma egy szép autó.
de nem hiaba szarnyalnak a restomod cegek, akik modern technologiat tesznek es ugy ujitjak fel a legendas kinezetu autokat (singer porsche, subaru p25, volvo p1800, vagy akar a mar bezart tvr gyar utan is van ceg, aki kinal replica kit-et pl a sagarishoz, stbstb. nyilvan kell a lottonyeremeny, vagy teljes szektorokat lenyulni hozza politikusbunozokent, de a jo dolgokat meg kell fizetni)
ezzel szemben mit latsz manapsag, dobozautok mindenfele, okadekszar kinezet, aztan ulnek nagy boldogan az idiotak 20 centire a kormanytol a mosoporosdobozban, mert nem latnak maguk ele rendesen a teljesen ok es cel nelkuli magasitott "varosi" szabadidoautojukban
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 1., péntek 11:08
Nincs kocsim.Realista24 írta:Egy Dacia most is más formavilágot hoz, ugyanolyan ronda mint anno a Lada a nyugathoz képest. Gondolom egy dusterrel vagy logannel nyomulsz.Remy írta:
Mondjuk igen, azok voltak, mert a többi gyártó nem azt a formavilágot használta. Ott tudtál különbséget tenni autó és autó között, manapság meg kb az összes ugyanúgy néz ki.
Tehát igen, egyedik tudtak lenni a ladák is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 1., péntek 11:07
Te így gondolod, én máshogy.Remy írta:
Mondjuk igen, azok voltak, mert a többi gyártó nem azt a formavilágot használta. Ott tudtál különbséget tenni autó és autó között, manapság meg kb az összes ugyanúgy néz ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 1., péntek 11:05
Egy Dacia most is más formavilágot hoz, ugyanolyan ronda mint anno a Lada a nyugathoz képest. Gondolom egy dusterrel vagy logannel nyomulsz.Remy írta:Mondjuk igen, azok voltak, mert a többi gyártó nem azt a formavilágot használta. Ott tudtál különbséget tenni autó és autó között, manapság meg kb az összes ugyanúgy néz ki.csababarca írta: Mert a ladák a saját idejükben aztán marha egyediek voltak:D
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 10:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 1., péntek 10:57
Mondjuk igen, azok voltak, mert a többi gyártó nem azt a formavilágot használta. Ott tudtál különbséget tenni autó és autó között, manapság meg kb az összes ugyanúgy néz ki.csababarca írta: Mert a ladák a saját idejükben aztán marha egyediek voltak:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 1., péntek 10:52
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem