Teljesen valid amit írsz. A lényeg hogy az ember hosszabb távon boldog legyen azzal a vassal amit választott a többit meg le kell tojni magasról. Szépség, ergonomia, praktikusság presztízs stb. elég szubjektív dolgok. Sok örömet Miro a Tucsonhoz.miro. írta:Nem hehe,en azert vettem amit leirtam.hehetheoriginal írta: vezettem tucsont par napig, hybrid volt, de az valami tragedia, nem tudom neked milyen van, de én kiegek ettol, hogy masodpercet kell várni a gázreakcióra, meg az egész tipikus ilyen felepitesu autokhoz hasonloan himbalozik a kanyarban, mint valami csónak.
ilyen lagy nyaklik az egesz, aztan telitank ugyanugy, ugyanakkora fogyasztas, mint egy atlag benzines, kb 700km
szoftver lassu, nincs memoria, pl engine start/stopot meg ostoba driving assistokat minden egyes inditasnal ujra es ujra es ujra be kell allitani, nem jegyzi meg....
cserebe ugyanannyiba kerul, mint egy hasznalt, de par eves igazan jo auto.
es ez nem csak erre vonatkozik, vezettem vw-t is, az is tragedia volt, mind ugyanaz, fos.
mar annak, aki szeret vezetni es nem csak a-bol b-be doboznak/eszkoznek hasznalja
Volt egy bizonyos osszeg amit erre tudtam tenni,es ez volt a legjobb valasztasom. Egyszeruen inadom.
A masik hogy rovid ahhoz az elet hogy ilyen hulyesegre figyeljek amiket leirtal.
Egyszeruen elegedett vagyok nagyon vele.
A tobbi szarra meg idegeskedjen megfigyeljen akinek fizetnek ezert.
Kenyelem,biztonsag,szepseg,nagy hely. Nekem tokeletes.
Nálam például viszonylag új egy Alhambra 4drive és habár nem mondhatom hogy "szép" se kívül se belül de sok mindent tud ami miatt megszerettem a hibái ellenére is. A jelenlegi szükségleteimet figyelembe véve úgy gondolom szuper választás volt. A baj csak az hogy évek múlva ha cserélni akarom akkor cseszhetem mert nem lesz már a piacon ilyen.