köszcsi'shutterisland írta: a csoport elen a fradi atm.![]()

Ki is esnek hála neked.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 14., csütörtök 20:19
köszcsi'shutterisland írta: a csoport elen a fradi atm.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 14., csütörtök 20:14
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2023. december 10., vasárnap 20:34
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 10., vasárnap 20:04
Kérdés hogy a magyar foci szempontjából (koeff pontok) mit mutatna a big picture.Sierra írta: Paks szépen lelépi a fradit.2-0-ra mennek és ha marad így már 4 ponttal lesznek előttük.
Nagy lenne ha megnyernék a ligát idén, olyan Napolisan.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. december 10., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 1., péntek 9:37
Simán benne van hogy lesz egy barátságos 0-0, Stankovicnak jók az olasz kapcsolatai'shutterisland írta: ha jol latom, hogy ha 1 gollal kikapnak majd a fio ellen es a genk 1 gollal veri a cukaricit, meg az is nagy esellyel a fradinak kedvezne, igy meg egy ajtoval tobb nyitva.
de amugy szepen lepaktalhatnanak, egy nulla nulla eseten kezenfogva mennek tovabb.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. december 1., péntek 0:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 26., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. november 22., szerda 13:39
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. november 20., hétfő 12:22
Neked semmi se jó?hehetheoriginal írta: nézem szob 2. gólját, keci télleg ez egy válogatott szinvonal manapság?
1 db sima kényszeritot nem tudtak levédekezni es ziccer lett belőle....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 11:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 20., hétfő 9:37
Pool fórumokon is ezt élik meg, hogy egy kisebb hullámvölgy van nála.Realista24 írta:Szerintem most van hullamvolgyben, mert a legutobbi Pool meccsei is gyengek voltak, es a valogatott meccsek is, kivetel a tegnapi masodik 45.realmadrid95 írta:
Neha kicsit tenyleg erthetetlen mit akar a Mister tole, de az eredmenyek egyelore ot igazoljak. Szerintem Dominal lassan jon egy kisebb hullamvolgy, rengeteg meccs van a lababan. Fejben viszont eros, ugyhogy 2-3 gyengebb meccs utan szerintem ujra klasszis szintet fog nyomni. Rendesen feldobja az ember reggelet, mikor porgeti az fbt es a kulfoldi oldalak is aradoznak rola.
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy igen magasra tette a lecet magaval szemben, en ehhez merem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 8:59
Szerintem most van hullamvolgyben, mert a legutobbi Pool meccsei is gyengek voltak, es a valogatott meccsek is, kivetel a tegnapi masodik 45.realmadrid95 írta:Neha kicsit tenyleg erthetetlen mit akar a Mister tole, de az eredmenyek egyelore ot igazoljak. Szerintem Dominal lassan jon egy kisebb hullamvolgy, rengeteg meccs van a lababan. Fejben viszont eros, ugyhogy 2-3 gyengebb meccs utan szerintem ujra klasszis szintet fog nyomni. Rendesen feldobja az ember reggelet, mikor porgeti az fbt es a kulfoldi oldalak is aradoznak rola.Realista24 írta:
Palinkat persze, csak a spanyolok gondolom nem ismerik, azert is a kalapos smile
A masodikra kellett ez tole, mert az elso 45ben szepen ra tudott pihenni...mondjuk a posztjat sem ertettem igazabol ebben az idoszakban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 20., hétfő 8:58
Neha kicsit tenyleg erthetetlen mit akar a Mister tole, de az eredmenyek egyelore ot igazoljak. Szerintem Dominal lassan jon egy kisebb hullamvolgy, rengeteg meccs van a lababan. Fejben viszont eros, ugyhogy 2-3 gyengebb meccs utan szerintem ujra klasszis szintet fog nyomni. Rendesen feldobja az ember reggelet, mikor porgeti az fbt es a kulfoldi oldalak is aradoznak rola.Realista24 írta:Palinkat persze, csak a spanyolok gondolom nem ismerik, azert is a kalapos smilerealmadrid95 írta:
Vodkat szurcsolt, nem palinkat? Biztos Magyar ez a gyerek?![]()
Egyebkent hatalmas eredmenyeket er el hetrol hetre, le a kalappal elotte!
A masodikra kellett ez tole, mert az elso 45ben szepen ra tudott pihenni...mondjuk a posztjat sem ertettem igazabol ebben az idoszakban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 8:39
Palinkat persze, csak a spanyolok gondolom nem ismerik, azert is a kalapos smilerealmadrid95 írta:Vodkat szurcsolt, nem palinkat? Biztos Magyar ez a gyerek?Realista24 írta: AS is Szoboszlai magiarol ír…na meg arról hogy a végén vodkazott![]()
![]()
Egyebkent hatalmas eredmenyeket er el hetrol hetre, le a kalappal elotte!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 20., hétfő 8:39
Vodkat szurcsolt, nem palinkat? Biztos Magyar ez a gyerek?Realista24 írta: AS is Szoboszlai magiarol ír…na meg arról hogy a végén vodkazott![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 6:51
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. november 19., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 19., vasárnap 19:38
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem