kösz remygutihaz14 írta:Bellingham ma idő előtt abbahagyta az edzést, így kérdésessé vált, hogy ott lesz-e holnap a Granada elleni bajnokin.
amugy megin fotelbú, már hetek óta csak a falnak beszélek....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 12:16
kösz remygutihaz14 írta:Bellingham ma idő előtt abbahagyta az edzést, így kérdésessé vált, hogy ott lesz-e holnap a Granada elleni bajnokin.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. december 1., péntek 12:12
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. december 1., péntek 0:10
Ha jól tudom az apja egy angol rendőr és amatőr ligás legenda (600-700 gól a megyeiben), az anyja pedig a gyarmatokról, talán Jamaicából(?) származik.Remy írta: Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.
Nagyon komoly alapokat hozott már otthonról is, és a sikerek ellenére nem szállt el fejben. Azt nem tudom, hogy viszonylag pénzes családból jön-e vagy egy sima átlagból, de most már azért pár év topliga ott van mögött, így bőven elcsúszhatott volna, ha hajlamos lenne rá.
Én még azért mindig óvatos vagyok vele. Inkább csak ámulok. Nagyon gyorsan, nagyon magasra tette a lécet.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 23:04
A jobbat.ikarus93 írta: Ha Mbappe vagy Jude között kell választani, ki melyiket választaná?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 30., csütörtök 22:43
Az egyik mar itt van, semmi ertelmeikarus93 írta: Ha Mbappe vagy Jude között kell választani, ki melyiket választaná?![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 30., csütörtök 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 30., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 30., csütörtök 21:55
ilyen nagy +1Kerlon írta:menj innet inkabbRemy írta: Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.
Nagyon komoly alapokat hozott már otthonról is, és a sikerek ellenére nem szállt el fejben. Azt nem tudom, hogy viszonylag pénzes családból jön-e vagy egy sima átlagból, de most már azért pár év topliga ott van mögött, így bőven elcsúszhatott volna, ha hajlamos lenne rá.
Én még azért mindig óvatos vagyok vele. Inkább csak ámulok. Nagyon gyorsan, nagyon magasra tette a lécet.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 30., csütörtök 21:17
menj innet inkabbRemy írta: Bár annak nem olvastam még utána, de gondolom otthon is elég jó nevelést kapott. Intelligens, hozzáállásban extra, tisztelettudó.
Én még azért mindig óvatos vagyok vele. Inkább csak ámulok. Nagyon gyorsan, nagyon magasra tette a lécet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 30., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 30., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. november 30., csütörtök 19:42
Tegnapi meccsrol az egyik kedvenc jelenetem:ha Vinicius is ilyen mentalitással és IQ/EQ-val rendelkezne
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. november 30., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 15:26
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. november 30., csütörtök 14:43
Dehogyis. Messi már a 2023–2024-es szezonban nyerte meg a Ligák Kupáját a Miamival és Copa America is lesz a nyáron. Szóval ez eldőltpetiamadridista írta: Ha BLt nyerne a csapat, és ő így nyomja tovább akkor ezerszázalék lesz az Aranylabda.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. november 30., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 30., csütörtök 10:20
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. november 30., csütörtök 10:18
doncsontos írta:dzsi91 írta:
Nemfog leállni hacsak nemhozunk a nyakára egy bappe-t. Megvan a meccs/gólunk s kövi 10 évre vele így inkább a széleket erősíteném dokkmunkásokkal mint a nyakára hozni egy bappét.
Egy haalandot meglehetne próbálni vele de bappé tök felesleges. Annyival nemjobb mint a 2 brazilunk, hogy megérjen ennyi pénzt meg fejfájást amit hozna magával.
azert lehet kopkodni bappera meg kell isde egyertelmu szerintem, hogy belivel kumma nagy paros lennenek, egyszeruen mindketten a mai foci csucsai mar most. en azert remelem osszejon hogy egy csapatba nyomjak, szarok en erzelmekre meg a sertodesre, csucsfocit akarok
![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem