Ha en lebenazom vagy elkuldom a verbe a kedvenc csapatom jatekosat mondjuk egy ajto ablak ziccer utan, az nem azt jelenti, hogy elegedetlen vagyok a sorsommal vagy kicsinyes lennek, hanem pusztan huen tukrozi az aktualis idegallapotom, szurkoloi letemet es csalodottsagomat.Donát írta:A kritika a csapat vagy játékos teljesítményéből ered, a szídás már csak öncélú stressz levezetés, ami a szidalmazó saját sorsával való elégtelenségéből, kicsinyességéből fakad. Erre nem ellenérv sem az, hogy hópihe, aki nem ért egyet veled, sem a kávés smiley. És senki nem sértődik meg, hiába szeretnéd, csak más is leírja a véleményét.hehetheoriginal írta:
akkor lenne igazad, ha nekik mondanám arcba személyesen.
ha már tisztelet ugye.
de te vagy más ne sértődjön már meg ezen, mennyire gyenge már ez![]()
![]()
A masik eset, amikor rezignalt arccal ultem le meccset nezni, es egy pillanatig nem idegeskedtem, ha golt kaptunk, ha kikaptunk, ha nem nyertunk semmit, mert egyszeruen nem erdekelt, hogy mit szerencsetlenkednek ossze a nezhetetlen focijukkal.
Most akkor utobbi esetben vagyok Real szurkolo vagy elobbiben? Utobbiban elegedett vagyok a sorsommal, elobbiben nem?
Szerintem addig jo, amig erzelmeket, reakciokat valt ki beloled kedvenc csapatod, asszony, munkahely, barmi.