fel kell ellene szólalni,
hogy aztán legyen sok hsz és vita,
kitiltás,
munkája a modinak
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 30., csütörtök 13:05
részben igazad van, én nyilvan élenjárok ebben, nem tagadom, csak én igy vezetem le a feszkót, és főként amúgy is poénból írom.untouchable írta: Szerintem Real Madrid szurkolóként minden játékosunk sokkal több tiszteletet érdemelne a fórumtagoktól.
Borzasztó toxikus ez az állandó szidalmazás akármelyik csapattag és edző felé, néha úgy érzem, hogy nem is vagytok Madrid fanok, csak jó érzés valahol kiereszteni a gőzt.
Senki konkrét személyre nem gondolok, nem is igazán nézem a nickneveket, csak egyszerűen folyamatosan az oltásokat látom.
Nyílván jogos kritikát meg lehet fogalmazni, de itt sokszor már nem ez történik.
Néhány Barca szurkoló, aki szokott ide írni, nagyobb tisztelettel van a játékosaink iránt, mint ti, állítólagos RM szurkolók.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 13:01
ne vedd a szívedre...untouchable írta: Szerintem Real Madrid szurkolóként minden játékosunk sokkal több tiszteletet érdemelne a fórumtagoktól.
Borzasztó toxikus ez az állandó szidalmazás akármelyik csapattag és edző felé, néha úgy érzem, hogy nem is vagytok Madrid fanok, csak jó érzés valahol kiereszteni a gőzt.
Senki konkrét személyre nem gondolok, nem is igazán nézem a nickneveket, csak egyszerűen folyamatosan az oltásokat látom.
Nyílván jogos kritikát meg lehet fogalmazni, de itt sokszor már nem ez történik.
Néhány Barca szurkoló, aki szokott ide írni, nagyobb tisztelettel van a játékosaink iránt, mint ti, állítólagos RM szurkolók.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. november 30., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. november 30., csütörtök 12:51
Az utóbbi meccsek alapján pont nem gondolom hasznosabbnak. Sokkal folytonosabb, szabadabb, gyorsabb a játékunk Vini nélkül jelenleg. Arról nem beszélve, hogy én is nyugodtabb vagyok, hogy nem kell néznem az állandó hisztit.KovaLlos írta:Elég nagy túlzás ez, hogy lefocizza a baloson. Vini is belejött szerencsére az utolsó 2 meccsén már(3 gól, 1 gólpassz).Realista24 írta: Karim utan Jude szarnyai ala csapodhatna, mert egyedul nem kepes szinte semmire.
Rodrygo lefocizza a baloson, kevesebb hulyeseggel es balheval.
Tovabbra is eladnam a nyaron, ha jon egy nehezfiu elore, es itt nem Lukakura gondolok.
Vini 975 perc alatt 6 gól, 4 gólpassz
Rodrygo 1369 perc alatt 8 gól, 5 gólpassz
(Joselu 899 perc alatt 6 gól, 2 gólpassz)
Volt pár jó meccs Rodrygonak Vini sérülése alatt(meg kb 10-12 rossz), de attól még sokkal hasznosabb játékos Vini.
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2023. november 30., csütörtök 12:27
Elég nagy túlzás ez, hogy lefocizza a baloson. Vini is belejött szerencsére az utolsó 2 meccsén már(3 gól, 1 gólpassz).Realista24 írta: Karim utan Jude szarnyai ala csapodhatna, mert egyedul nem kepes szinte semmire.
Tovabbra is eladnam a nyaron, ha jon egy nehezfiu elore, es itt nem Lukakura gondolok.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 30., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 11:10
Ne csak a minoseget nezd, hanem a koritest is, ami eros kihatassal van a teljesitmenyere az elmult 1,5 evben.Kell ő nekünk, mert...jelenleg a piacon sincs túl sok konkurense, aki ilyen szélső minőséget képviselne, sztm.
jó, persze, a mai foci meg blabla... Hehe ezt kenivágja
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 10:32
Unatkozik Miki, mast meg nem tud irni, de nem akar kimaradni a flowbol.wZoLee7 írta:nem tudom miért kell ez a stíslu a menőp szöveges résszel, de én kb az elejétől pénzé tenném Vinit, csak eljutottunk oda, hogy nem csak én meeg Kerlon gondoljuk úgy h ilyen viselkedéssel nem illik madridba.Mickey írta: Megint nagyot megy a Vini topic
Várjá, dobjunk be valami menő angol dumát ! True Story ....
ez tuti menő.![]()
Adjuk el az egyetlen épkézláb támadónkat, bezzeg Rodry, aki szintén szapulva van mindig...
Ejej
Most szar volt, vagy ....ja, sérült a gyerek.
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 30., csütörtök 10:30
De naiv vagy.Realista24 írta:
Azt hittem arrol szol a forum, hogy le lehet irnia az embernek a velemenyet normalisan.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 30., csütörtök 10:30
nem tudom miért kell ez a stíslu a menőp szöveges résszel, de én kb az elejétől pénzé tenném Vinit, csak eljutottunk oda, hogy nem csak én meeg Kerlon gondoljuk úgy h ilyen viselkedéssel nem illik madridba.Mickey írta: Megint nagyot megy a Vini topic
ez tuti menő.![]()
Adjuk el az egyetlen épkézláb támadónkat, bezzeg Rodry, aki szintén szapulva van mindig...
Ejej
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 30., csütörtök 10:26
Azt hittem arrol szol a forum, hogy le lehet irnia az embernek a velemenyet normalisan.Mickey írta: Megint nagyot megy a Vini topic
ez tuti menő.![]()
Ejej
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 30., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 30., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 30., csütörtök 10:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 30., csütörtök 9:53
Úgy lehúznám vele a psg-t vagy a united-et mint a huzat. Viszont ebből semmi nem lesz mert Perez imádjaRealista24 írta: Karim utan Jude szarnyai ala csapodhatna, mert egyedul nem kepes szinte semmire.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem