OFF
Re: OFF
Tavasszal max 9 fős baráti társasággal mennénk egy AC Milan meccsre, lehet ilyen 9 fős kisbusszal.
Nem is nekem kéne szervezni, de hát mivel tudom itt profi meccslátogatók vannak hátha tudnátok tippeket adni.
Hol lenne érdemes jegyeket venni például?
A legegyszerűbb a klubtól, gondolom itt is van vmi toszás, amivel előbb lehet jegyekhez jutni.
Szállást hol lehet érdemes keresni? Pár napot fix ott is aludnánk.
Minden tippet örömmel várok.
Gondolom ilyen irodák mind lehúzás nem? Vagy van amelyik megéri?
Nem is nekem kéne szervezni, de hát mivel tudom itt profi meccslátogatók vannak hátha tudnátok tippeket adni.
Hol lenne érdemes jegyeket venni például?
A legegyszerűbb a klubtól, gondolom itt is van vmi toszás, amivel előbb lehet jegyekhez jutni.
Szállást hol lehet érdemes keresni? Pár napot fix ott is aludnánk.
Minden tippet örömmel várok.
Gondolom ilyen irodák mind lehúzás nem? Vagy van amelyik megéri?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
persze, van pár szaküzlet...és mind fut, beszarás.
bár a pláne az volt, mikor bementem az egyikbe...aztán az eladó nem értette, milyen nyelven beszélek a csilliós óráról. pedig nem voltam genyó
egyébként az anyaghasználat is lényeges, de ki vannak ezek képezve
bár a pláne az volt, mikor bementem az egyikbe...aztán az eladó nem értette, milyen nyelven beszélek a csilliós óráról. pedig nem voltam genyó
egyébként az anyaghasználat is lényeges, de ki vannak ezek képezve
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ja, pl mountex:Mickey írta:nézzél körül a túra/outdoor üzletek oldalán is.(Multinavigator...cask egy bolt hirtelen, ahova rendszeresen bejárok, jó arcok )rashidm írta: Madridom népe!
Feleségemnek vennék karira egy termoszt vagy bármi egyebet, amibe be tudja vinni a kávéját. Ki az, aki szokott kávét bevinni a munkahelyre és tud ötletet mondani? Akár márka akár konkrét termék is jó nekem.![]()
köszönöm!![]()
ott is rengeteg hőtartó "kulacs" van. termosz etc.
Teszem azt, Tatonka. ( mondtam egyet, márkát )
nem sok, 127 verzió
ha találsz amugy üveg belsejűt de fém külsejűt, az a baba, egészségi szempontból, nem iszod meg a fémet az évek során
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
nézzél körül a túra/outdoor üzletek oldalán is.(Multinavigator...cask egy bolt hirtelen, ahova rendszeresen bejárok, jó arcok )rashidm írta: Madridom népe!
Feleségemnek vennék karira egy termoszt vagy bármi egyebet, amibe be tudja vinni a kávéját. Ki az, aki szokott kávét bevinni a munkahelyre és tud ötletet mondani? Akár márka akár konkrét termék is jó nekem.![]()
köszönöm!![]()
ott is rengeteg hőtartó "kulacs" van. termosz etc.
Teszem azt, Tatonka. ( mondtam egyet, márkát )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
mennyi? 13k? csak azért mert a két törp ráirta a cég nevét?P. Krisz írta:https://thevrshop.hu/products/thevr-lines-palackrashidm írta: Madridom népe!
köszönöm!![]()
![]()
natakarodjgeci
csak a kereten mulik, mennyit lehet költeni.Marky írta: Stand25-ot tudom ajanlani, vesznek fel nagyobb asztaltarsasagokra is rendelest. Persze kerdes, hogy, ha ilyenkor kezded el szervezni lesz -e hely![]()
amugy a 15 fő az most család, vagy céges évvégi bolondozás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. november 30., csütörtök 12:58-kor.
thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
https://thevrshop.hu/products/thevr-lines-palackrashidm írta: Madridom népe!
köszönöm!![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Madridom népe!
Feleségemnek vennék karira egy termoszt vagy bármi egyebet, amibe be tudja vinni a kávéját. Ki az, aki szokott kávét bevinni a munkahelyre és tud ötletet mondani? Akár márka akár konkrét termék is jó nekem.
köszönöm!
Feleségemnek vennék karira egy termoszt vagy bármi egyebet, amibe be tudja vinni a kávéját. Ki az, aki szokott kávét bevinni a munkahelyre és tud ötletet mondani? Akár márka akár konkrét termék is jó nekem.
köszönöm!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...meg belefér-e a budgetbe és passzol-e a társasághozMarky írta:Stand25-ot tudom ajanlani, vesznek fel nagyobb asztaltarsasagokra is rendelest. Persze kerdes, hogy, ha ilyenkor kezded el szervezni lesz -e helymocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.![]()
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Stand25-ot tudom ajanlani, vesznek fel nagyobb asztaltarsasagokra is rendelest. Persze kerdes, hogy, ha ilyenkor kezded el szervezni lesz -e helymocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marmint tobbet forditanak a brand eladasara, mint az ital minosegere.hehetheoriginal írta: what?
bemegyek tescoba leveszem a polcrol, aztan ennyi.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ehhez nem árt tudni, milyen a társaság azért, így sok mindent lehet ajánlani. Sport pub / gourmet / modern / magyaros / nemzetközi stb.mocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt ne vegyel, marketing termek.alexoxladjackoxi írta: Akkor nagyjából egyező vélemények vannak, hogy az Agárdival mellé nem lövök. Mondjuk amit hehe írt, meggyes cucc, az is felpiszkált kicsit, viszont abból én webshopokban sem látok most készleten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akkor nagyjából egyező vélemények vannak, hogy az Agárdival mellé nem lövök. Mondjuk amit hehe írt, meggyes cucc, az is felpiszkált kicsit, viszont abból én webshopokban sem látok most készleten.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Agardit mondom én is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
csak magyarok vagyunk bocsmámocsok írta:Köszi. Ránézek.rashidm írta:
Én a Pest-Buda bistro-t tudom ajanlani. Hogy elfér-e 15 ember egy asztalnál azt nem tudom, de nagyon jól főznek ott, sztem.![]()
Ha a kaja a téma akkor megolom a topikot, de ha az a kérdés hogy milyen pálinkát kell inni akkor egyből milyen aktívak vagytok.
Roncstársadalom.![]()
te mufurc összekevertem - nem ugy - az agárdivalPanyolai cuccok rendszeresen buknak minden vakteszten, kimondottan borzasztók közé esik 1-2 jó. Nem lep meg hogy hehe ezt fogyasztja, mert amihez értenek az a branding és a marketing, nem a fõzés.
amugy ugyse hiszi el senki, de ritkán iszom.
ilyen vodka whiskey stb cuccokat meg soha.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. november 29., szerda 19:29-kor.
thereisonly1ronaldo
Panyolai cuccok rendszeresen buknak minden vakteszten, kimondottan borzasztók közé esik 1-2 jó. Nem lep meg hogy hehe ezt fogyasztja, mert amihez értenek az a branding és a marketing, nem a fõzés.
A manufaktúrák csinálnak jó minõséget, de abból ritkán van annyi hogy egy multi bolt árulni tudja. Szeszes webshopokban lehet ezeket leginkább rendelni. Agárdi, egy csepp, fenegyerek pl konzisztensen sok jó tétellel jönnek ki.
A manufaktúrák csinálnak jó minõséget, de abból ritkán van annyi hogy egy multi bolt árulni tudja. Szeszes webshopokban lehet ezeket leginkább rendelni. Agárdi, egy csepp, fenegyerek pl konzisztensen sok jó tétellel jönnek ki.
- mocsok
Köszi. Ránézek.rashidm írta:Én a Pest-Buda bistro-t tudom ajanlani. Hogy elfér-e 15 ember egy asztalnál azt nem tudom, de nagyon jól főznek ott, sztem.mocsok írta: Sziasztok!
Idén rám esett a választás hogy a karácsonyi vacsit szervezzem meg. Tudtok valami jó helyet ajánlani 15fonek, ahol tudok meg asztalt foglalni? Főleg Bp érdekelne, de legalábbis ne túl messze.![]()
Ha a kaja a téma akkor megolom a topikot, de ha az a kérdés hogy milyen pálinkát kell inni akkor egyből milyen aktívak vagytok.
Roncstársadalom.
Kb 5 eve ittam az opyyum, mak palinkabol.alexoxladjackoxi írta: A tömény alkoholos italokkal közelebbi barátságot ápoló fórumozókhoz fordulnék kérdéssel. Arra lennék kíváncsi, hogy a bolti pálinkák közül melyikért érdemes pénzt adni? Tudom, hogy a házi az igazi, de nem nagyon van az ismerettségi körömben olyan, akiről tudnám, hogy normális cuccokat főzne. Őszintén szólva nem szoktam inni pálinkát, meg töményet sem nagyon, kb. 3 havonta iszok 1 felest és ennyi, szóval nem tudom mennyire tűnne fel, ha nem prémium minőség, de jó lenne azért valami iható, amin érezni is a gyümölcsöt, és nem csak valami mellékízt. Ünnepekre vennék talán egy fél litert, elsősorban a cseresznye izgatja a fantáziám, olyat még nem ittam soha. Barackról kissé rosszak az emlékek, szilva meg túl magától értetődő lenne. Ára is szempont lenne, Egy csepp pálinkákat olvastam, hogy elég finom, de abból 0.35 jócskán 10 ezer felett megy, azt meg kicsit sokallnám, főleg ha aztán meg véletlen nem ízlene. Bár biztos akadna rá jelentkező, ha én kevésbé innék belőle.Agárdi, Panyolai, Rézangyal amikben talán legtöbbször belebotlok boltokban, de gondolom ezek közt is bőven van különbség. Fütyülősnek is van feketecseresznyéje, de az ugye nem éppen pálinka a maga 24 százalékos alkoholtartalmával.
![]()
Nekem nagyon izlett,foleg hogy utalom a palinkat.
Egy borzalom szamomra az osszes,de akkor valakinel voltunk es ragaszkodott,hogy kostoljam meg.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha cseresznye akkor a panyolai feketecseresznyéje tényleg jó.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."