Elolvastam...hat visitok.
Mi Hazank...Magyarorszag megmentoi

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 29., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 29., szerda 8:11
Nem az a baj, hogy megmarad a keszpenz. Az a baj, hogy alkotmanyos jogga akarjak tenni, aminek semmi ertelme. A keszpenz ha eltunik, akkor az azert lesz, mert mar nem fenntarthato vagy sokkal jobb modszert talaltak a fizetesre.kiserik írta:
1: miért baj, ha megmarad a készpénz?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 29., szerda 0:58
Az jó móka lesz.'shutterisland írta: kozben gyurcsany megy a fokuszcsoporthoz.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 29., szerda 0:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 29., szerda 0:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 28., kedd 23:37
Havi fizut se adnék neked annyit, amennyit madridomozol meló helyetthehetheoriginal írta:gutihaz14 írta: https://444.hu/2023/11/24/tippelj-hogy- ... UbfcP5sfYN
nagy segitseg ez a csaladoknak, hat meg a pedagogusoknak.
egy gyrost nem kapsz ennyiert, szepmunka dobrogi![]()
isten bassza meg ezeket
![]()
nevetséges.
emlékszem anno mikor közszférában nyomtam, honvédelmi minisztériumban és komolyan nagy csinnadrattával beharangozták, hogy jutalmat kap mindenki, a hivatásosoknak rendesen ki kellett öltözni, mindenki másnak öltöny nyakkendő, aztán személyesen egyenként adta át az akkori faszomtudjakimár honvédelmi miniszter az 5k huf jutalmat egy borítékban az egész osztálynak, mi ez az ország bazmeg jezus geci gyere le pusztits![]()
biztos vmi csuda kinai telefon, bármit is megcsinálsz veleMindamellett, hogy ez röhej és felháborító..hogyan csinált screenshotot OTP mobilbankbol? Nekem sose engedi![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 23:29
gutihaz14 írta: https://444.hu/2023/11/24/tippelj-hogy- ... UbfcP5sfYN
egy gyrost nem kapsz ennyiert, szepmunka dobrogi
biztos vmi csuda kinai telefon, bármit is megcsinálsz veleMindamellett, hogy ez röhej és felháborító..hogyan csinált screenshotot OTP mobilbankbol? Nekem sose engedi![]()
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. november 28., kedd 23:20
Mindamellett, hogy ez röhej és felháborító..hogyan csinált screenshotot OTP mobilbankbol? Nekem sose engedigutihaz14 írta: https://444.hu/2023/11/24/tippelj-hogy- ... UbfcP5sfYN
egy gyrost nem kapsz ennyiert, szepmunka dobrogi
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 28., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 22:23
Pártpolitikától függetlenül folytatnám, mert ez sehová sem vezet. Két kérdés, ha már felhoztad:zsuninnyo írta: Keszpenz, meg mindig nem tudom felfogni. WHO bazeg WHO.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 28., kedd 21:13
Lehet rosszul erzem, de te tenyleg elhiszed, hogy barmit is szamit, ha egy ellenzeki part elkezd beszelni a valasztasi rendszerrol? Ha 10 alkalommal terjesztik elo a torvenyt, 10x nem szavazza meg a fidesz. Vagy barki azt hiszi, hogy 11-edjere trollkodasbol megteszik? Persze akar minden alkalommal beszelhetnenek rola, de csak egy szinjatek lenne az egesz.kiserik írta: Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 28., kedd 20:02
- Valasztasi rendszer megvaltoztatasa, pont amikor nagyjabol eselye sincs a fidesznek, hirtelen valaki eloall egy olyan javaslattal, hogy azert legyen nekik jobb. Nem santit ez valahol?kiserik írta: Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem. Most egy párt benyújt egy javaslatot, hogy állítsák vissza a rendszert a régi kerékvágásba, erre Fideszbérencek. Mert most a Fidesz nem tudja visszaállítani egyedül, ha akarjaBakker, nem sántít ez valahol?
- Napelem: és rengetegen alakítottak pertársaságot is a cél érdekében. Ja, az is csak a színjáték része volt. Értem. Értem? Azóta is folyamatosan basztatják a kormányt, mert továbbra is szívatják a napelemeseket.
- Végrehajtó ügy: utánamenni, nyomozni, riportot készíteni, leleplezni, feljelentést tenni, törvényváltoztatást javasolni. Mit tud még tenni az ügyben valaki, mikor nyakig benne van a kormány? Vagy ez is a paktum része, hogy meggyőzzék a laposföldhívő bolondokat? Csináljatok egy nagy cirkuszt, majd mi úgy is elsíkáljuk és akkor nyertek nekünk szavazókat.
- Kútregisztráció? Ott is megmérte utólag a Fidesz, hogy mennyi tanyasi szavazatot fog bukni?
A híres bal oldal mit ért el lassan 13 év alatt?
Ismét remek beszélgetést folytatunk: fogadd el, hogy amit mondok, az így van és kész. Érvek, bizonyítékok nem kellenek. Minek? Hát mi a fenét várunk akkor? Nulla párbeszéd, nulla érv, nulla semmi, csak a végletek, cinizmus és akarat ráerőltetés, mert az úgy jó. És akkor megy hehén a röhögés, hogy roncstársadalom.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 28., kedd 17:36
Aha, szoval a valasztasi rendszer, amit a fidesz valtoztatott meg, hogy nekik kedvezzen, es most ezek a NEM FIDESZ BERENCEK szeretnek modositani, mert a mostani ismet nem a fidesznek kedvez. Ez az a munka, amit letettek az asztalra.kiserik írta:
- Választási rendszer: 2 törvénymódosítási javaslat beadva az országgyűlésnek. A Fidesz ellen esély sincs, de legalább Kari Geri megmutatta melyik oldalon áll. A többi ellenzéki (ellenzéki?) párt meg lapul a fűben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 28., kedd 17:29
Tehat a mi hazank volt az egyetlen, aki beleallt az ugybe es toluk ijjedt meg ennyire a fidesz? Ennyi erovel a telex, a villanyautosok.hu vagy handras is mondhatna, hogy az o cikke/videoja miatt hatralt meg a kormany. Kozben meg csak egyszeruen sok neresnek meg fidesz szavazonak van napeleme, jott a kozvelemenykutatas, hogy tul sok szavazatot visz.kiserik írta: - Napelem: https://www.youtube.com/watch?v=WGvY9SFM_rs 2 nap múlva viszakozott a kormány.
Van egy orszagos valasztasi rendszer, ami a fidesznek kedvez, meg egy budapesti, ami a bal oldalnak. Nyilvan egyikuk se akarja feladni a tutit. Az mondjuk nem lepne meg, ha a kovetkezo valasztas utan a fidesz attolna a mihazankos tervezet budapesti reszet.kiserik írta: - Választási rendszer: 2 törvénymódosítási javaslat beadva az országgyűlésnek. A Fidesz ellen esély sincs, de legalább Kari Geri megmutatta melyik oldalon áll. A többi ellenzéki (ellenzéki?) párt meg lapul a fűben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 16:41
egy fokkal nyugibb még, mint a free palestine zaszlót lóbáló fehér nőSüti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 16:28
Kell erre valaszolnom vagy tudod?Süti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 28., kedd 16:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 16:20
Azért hogy ezeket is magyarázni kelljen, az sok mindent elárul:zsuninnyo írta:Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
es ennyi. Ez aztan cselekves.
Cserebe az mkkp meg csak tenylegesen letrehoz valamit, dehat az fos, mert csak "viragot ultetnek", es nem a twiteren huszarkodnak.
Vagy Hadhazy, aki ott van mindenhol es mindenfele szart hoz felszinre. Ja igen, hat az semmi, pedig neki meg reddit oldala is van kulon. Dehat nem a twitteren hoborog, mint egy 10 eves idiota.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 28., kedd 15:05
Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem