Várom a tippeket.

Az én tippem Kroos.
De komolyan, amilyen bő a keretünk a kpn és van oda most egy Kroos Valverde Bellinghamünk, ha valamelyik kiesik innen kpba se fogunk tudni kiállni normálisan.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 29., szerda 9:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 28., kedd 19:23
csak a kapitány szólhat be a bírónak szitu...hehetheoriginal írta:NEW: The IFAB will vote on these new rules in March.Mickey írta: elképzeltem, ahogy barszelonaban olvassák eme módosításokat.
hogy ebből mennyi zseni meme lehetne, te jó ég.![]()
• Temporary suspensions during games. - 10k EUR/match
• Only captains allowed to talk to referees. - 25k EUR/match
• Allow VAR to decide more plays. - 5k EUR/match
• Clarify hand ball rules. 5k EUR/match
• Put an end to time wasting. 10k EUR/match
erre gondolsz?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 19:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 19:09
Ez van a Laws of the Game-ben:Faust írta:En eddig teljesen abban a hitben eltem, hogy ez a szabalykonyvben igy van, csak mindenki szarik ra. Ezt maximalisan tamogatom, en ha biro lennek mindenkinek repulne a sarga gondolkodas nelkul, aki a kapitanyon kivul barca modra odajon pofazni, uvolteni minden itelet utan.Pad'em írta: • Only captains allowed to talk to referees.
Idohuzast (szineszkedest) mar leirtam parszor, egyetlen megoldast latok, az soha nem fog megvalosulni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 18:56
NEW: The IFAB will vote on these new rules in March.Mickey írta: elképzeltem, ahogy barszelonaban olvassák eme módosításokat.
hogy ebből mennyi zseni meme lehetne, te jó ég.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 28., kedd 18:50
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 18:41
En eddig teljesen abban a hitben eltem, hogy ez a szabalykonyvben igy van, csak mindenki szarik ra. Ezt maximalisan tamogatom, en ha biro lennek mindenkinek repulne a sarga gondolkodas nelkul, aki a kapitanyon kivul barca modra odajon pofazni, uvolteni minden itelet utan.Pad'em írta: • Only captains allowed to talk to referees.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 28., kedd 18:39
Pad'em írta:NEW: The IFAB will vote on these new rules in March.Realista24 írta: Na erre kivancsi leszek. Tesztelni fogjak a 10 perces atmeneti kiallitast a kozeljovoben. International Football Association Board jelentette be.
• Temporary suspensions during games.
• Only captains allowed to talk to referees.
• Allow VAR to decide more plays.
• Clarify hand ball rules.
• Put an end to time wasting.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 18:38
Engem ez erdekel legjobban.Pad'em írta:• Clarify hand ball rules.Realista24 írta: Na erre kivancsi leszek. Tesztelni fogjak a 10 perces atmeneti kiallitast a kozeljovoben. International Football Association Board jelentette be.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 28., kedd 18:33
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 28., kedd 18:33
NEW: The IFAB will vote on these new rules in March.Realista24 írta: Na erre kivancsi leszek. Tesztelni fogjak a 10 perces atmeneti kiallitast a kozeljovoben. International Football Association Board jelentette be.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 18:28
Semmi ertelme.Realista24 írta: Na erre kivancsi leszek. Tesztelni fogjak a 10 perces atmeneti kiallitast a kozeljovoben. International Football Association Board jelentette be.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 28., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 16:36
Igen, mondta Carlo, hogy valoszinu a keretben lesz.MorataMartin írta: Mi a gond itt a sok sérülttel, Zidane és Canizares is van a keretünkben a Napoli ellen?Gondolom a középpályás Theo, az Theo Zidane volna?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. november 28., kedd 16:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 28., kedd 14:10
wirtz-et vinnék onnan de lehet csomagban olcsobbakziro4vr írta:Szerintem a bayern orrát nagyon piszkálja a leverkusen, nem lennék meglepve ha onnan csemegéznének.gutihaz14 írta: pereznek lucas kell, majd a city elviszi walker helyere csokolom
Grimaldot vihetik, ha hozzuk Daviest.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 28., kedd 13:57
Szerintem a bayern orrát nagyon piszkálja a leverkusen, nem lennék meglepve ha onnan csemegéznének.gutihaz14 írta: pereznek lucas kell, majd a city elviszi walker helyere csokolom
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. november 28., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 28., kedd 12:43
pereznek lucas kell, majd a city elviszi walker helyere csokolomRealista24 írta: Jeremie Frimpong (22) has a release clause of €40m in the summer, reports Sky Sports Germany.
Perez...tudod mit kell tenned.![]()
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem