Kell erre valaszolnom vagy tudod?Süti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 16:28
Kell erre valaszolnom vagy tudod?Süti írta: Csak nekem okoz kognitív disszonanciat a mi hazankos teszlas?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 28., kedd 16:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 16:20
Azért hogy ezeket is magyarázni kelljen, az sok mindent elárul:zsuninnyo írta:Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
es ennyi. Ez aztan cselekves.
Cserebe az mkkp meg csak tenylegesen letrehoz valamit, dehat az fos, mert csak "viragot ultetnek", es nem a twiteren huszarkodnak.
Vagy Hadhazy, aki ott van mindenhol es mindenfele szart hoz felszinre. Ja igen, hat az semmi, pedig neki meg reddit oldala is van kulon. Dehat nem a twitteren hoborog, mint egy 10 eves idiota.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 28., kedd 15:05
Mert ezekkel mit csinalnak? Kiirja durodora twitterre, hogy namarmost ez nemjo! allicscukmeg!kiserik írta: Nekem egyelőre szimpatikus amit csinálnak és ők legalább próbálnak is tenni valamit, nem csak a szájukat jártatják meg virágot ültetnek meg szőnyeget teregetnek az útra. Hogy csak pár dolgot említsek: végrehajtó botrány, napelem, választási rendszer visszaállítása, autópálya napijegy.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 28., kedd 14:03
Na az is egy tanulságos beszélgetés volt, a végig higgadt és értelmes vonával, a mediátor-tanár puzsérral és a passzív-agresszív, hablatyoló mzp-vel.hehetheoriginal írta: Minel tobben lassak, ez is jot fog tenni neki, a fokicsopis puzseros mzps beszelgetesbol is egyertelmuen jol jott ki, hatha lesz vmi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 28., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 9:53
2018 az volt. A perek is helytállóak. A 2023 a kérdéses és a 26-ig tartó időszak. Jelenleg a mikropártok a Fidesznek kedveznek és Vona a mikropártjával akkor lépett színre, mikor a Fidesz gyengült, a Mi hazánk erősödött. Nekem ez picit gyanús, főleg, ha ismerjük 2018-ból a Szabó Gábor jelenséget a Jobbikban. Mégegyszer, ez csak az én megérzésem. Drukkolok neki, hogy ne így legyen.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
Kezded megint a hülyeséget, mint a Teslánál.Realista24 írta:Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta: tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?
biztos a temerdek birosagi per is, amit inditott, az is csak szinjatek, meg epp nem tudott mit kezdeni a penzevel meg az idejevel unalmaban.
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. november 28., kedd 9:49
Szerintem most pont van egy olyan hangulat a balos spektrumon is (pont a vallásos orbángyűlöletük miatt), hogy még Vonára is ráhúznák az x-et függetlenül a "múltjától" (majd ghaz megmondjaHalfkey írta: Szerintem Vonával mint fő politikai erővel szinte pont ugyanaz a baj mint bárkivel aki Gyurcsányhoz köthető. Lehet akármilyen okos, lesz egy széles társadalmi réteg, aki sosem fog rászavazni. Egyikre mert Fletó, másikra mert Jobbik. Most az teljesen mindegy hogy milyen mint személy, a percepcióról beszélek nem a valóságról.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 28., kedd 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 8:48
Ertsd mar meg, csak a Mi Hazank a megoldas, semmi es senki mas.hehetheoriginal írta:tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
ez, ha igazad lenne, egyik legnagyobb fail lenne reszemrol, de sztem ennel nagyobb blodseget nehez lenne mondani, hogy vona naci es a fidesz penzeli...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 8:47
tehat 2018 az akkor szted nem volt az. vagy azt mondod, azota megvettek kilora?Amíg nem indul lejárató kampány Vona ellen
ezt most nem ertem mire mondod. igaza van, nem?Egy kis náci propaganda Fidesz pénzből:
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 8:37
2006-ban ezt fejtegettem a sracoknak a grundon ket tudoembolia kozott.hehetheoriginal írta: De nyuggerek halnak ki szepen, tebyleg csak varni kell picit.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. november 28., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 8:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 8:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 8:07
Nála már a Jobbik alatt látszódott, hogy más irányt akar venni és a vak is látta, hogy ő is rájött, hogy ami volt régen attól ő meg akar szabadulni, amennyire csak lehet.kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46
Fugeci igazad van, mindig elfelejtemFaust írta:Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
mint viktorek, akiknek az egyetlen igerete volt elszamoltatni furcsánytHa több szavazót akarnak, ahhoz populista igéretek kellen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46
De.kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 7:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 7:35
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem