- Valasztasi rendszer megvaltoztatasa, pont amikor nagyjabol eselye sincs a fidesznek, hirtelen valaki eloall egy olyan javaslattal, hogy azert legyen nekik jobb. Nem santit ez valahol?kiserik írta: Én könnyen meggyőzhető vagyok érvekkel. Érvek, nem kijelentések. Pár gondolat:
- 2014-ben a fidesz megváltoztatta a választasi rendszert. Egyedül, mert 2/3-dal nem volt senkire szüksége. Azóta minden ellenzéki párt, politikus, közéleti szereplő, civil arról beszél, hogy mennyire igazságtalan, és rossz ez a rendszer, de eltelt majd 10 év, hogy senki nem tett az ügyben semmit. A parlamentben sem. Egy párt, egy politikus sem. Most egy párt benyújt egy javaslatot, hogy állítsák vissza a rendszert a régi kerékvágásba, erre Fideszbérencek. Mert most a Fidesz nem tudja visszaállítani egyedül, ha akarjaBakker, nem sántít ez valahol?
- Napelem: és rengetegen alakítottak pertársaságot is a cél érdekében. Ja, az is csak a színjáték része volt. Értem. Értem? Azóta is folyamatosan basztatják a kormányt, mert továbbra is szívatják a napelemeseket.
- Végrehajtó ügy: utánamenni, nyomozni, riportot készíteni, leleplezni, feljelentést tenni, törvényváltoztatást javasolni. Mit tud még tenni az ügyben valaki, mikor nyakig benne van a kormány? Vagy ez is a paktum része, hogy meggyőzzék a laposföldhívő bolondokat? Csináljatok egy nagy cirkuszt, majd mi úgy is elsíkáljuk és akkor nyertek nekünk szavazókat.
- Kútregisztráció? Ott is megmérte utólag a Fidesz, hogy mennyi tanyasi szavazatot fog bukni?
A híres bal oldal mit ért el lassan 13 év alatt?
Ismét remek beszélgetést folytatunk: fogadd el, hogy amit mondok, az így van és kész. Érvek, bizonyítékok nem kellenek. Minek? Hát mi a fenét várunk akkor? Nulla párbeszéd, nulla érv, nulla semmi, csak a végletek, cinizmus és akarat ráerőltetés, mert az úgy jó. És akkor megy hehén a röhögés, hogy roncstársadalom.
- Napelem: tovabbra sem a mihazank erdeme belole semmi. egyszeruen a kozvelemeny nem fgoadta be az eredeti szopatast.
- Vegrehajto ugy: Hadhazy sokkal tobbet tesz az ilyen ugyekben. Sokkal tobbet felderit, kiad, utanajar, feljelent. De o csak a "hires baloldal resze". Teszi mindezt mindenfele alufoliasisakos bolond hulyeseg nelkul, pusztan tenyekkel.
A "hires baloldal" vezeti Budapestet (es Hodmezovasarhelyet, ami egy eleg jo kis projekt). Ez tobb mint ami barki elert. Ez eleg? Nem, ez eppen minimalisan valami. Lehet inkabb semmi. De sokkal jobb a helyzet, mint barhol az orszagban. Azt hozzatennem, hogy ez alapvetoen nem egy erv toled, csak valaszoltam ra. Masra mutogatni, hogy bezzeg ok. Ovodas hozzaallas.
Te nem vagy nyitott semmi fele parbeszedre, csak hajtod a bolondok hulyesegeit. Tudod, honnan bukik ki, hogy idiotak? Torokai interjui, Duro Dora megnyilvanulasai, az ugyek amikbe "beleallnak". Keszpenz, meg mindig nem tudom felfogni. WHO bazeg WHO. Es ez csak a felszin, az antiszemita hatterhatalmas baromsagaikat mar meg sem emlitem.
Vannak ugyek, amik ertelmesek es beszelnek rola? Vannak. Tesznek ertuk valamit, ami egy elfogadhato megoldas? Soha semmit. Csak gyuloletkeltes es eroszak. Semmi epitojellegu kifejtesuk nincsen. Csak az ero, es a hatalom, bujtatva "szent" eszmek moge, mint a haza meg a bajtarsiassag es a becsulet.
DE, azert a vegere megjegyzem, jogod van azt gondolni es arra szavazni akire akarsz, es en ezt tiszteletben is tartom, sot annyira nem is nagyon izgat, mint amennyit irtam a temaban.