HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. november 28., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 8:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 8:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 8:07
Nála már a Jobbik alatt látszódott, hogy más irányt akar venni és a vak is látta, hogy ő is rájött, hogy ami volt régen attól ő meg akar szabadulni, amennyire csak lehet.kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46
Fugeci igazad van, mindig elfelejtemFaust írta:Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
mint viktorek, akiknek az egyetlen igerete volt elszamoltatni furcsánytHa több szavazót akarnak, ahhoz populista igéretek kellen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 28., kedd 7:46
De.kiserik írta: Halkan egy kérdés: Vona nem náci?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 28., kedd 7:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 7:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 7:29
Jó hát hatalomra nem mostanában fog kerülni, de egy Parlamentbe jutást megoldhat vele.Faust írta:Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 28., kedd 7:19
Ha jol all bele a Vona, akkor elobb-utobb o jon ki gyoztesen belole, vagy legalabbis johetne. Kerdes, hogy kitart-e, kibirja-e, stb.ferni írta:Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.reeed_ati írta:
Nem volt korai még ez a visszatérés?![]()
Én se látom sok értelmét, mert Vityának még a parlamentben is szabadott burkoltan buziznia Vonát mikor be voltak tőle szarva, szóval határok nincsenek ilyen téren, de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 28., kedd 7:13
Ezzel az ostoba néppel? Fantasy kategória sajnos.ferni írta:de amit akar most Vona szép lassan az egy egész reális elképzelés.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 28., kedd 6:22
Mivel reálisan látja és nem választást akar nyerni ezért minél előbb nekiállnak, annál jobb.reeed_ati írta:
Nem volt korai még ez a visszatérés?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 28., kedd 0:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 28., kedd 0:40
Ertem en, viszont mindenki teljesen eselytelen az Orban-rendszer legyozesehez az elkepeszto erofoleny miatt.Dupla D írta:Bár tudom irónia, de mégis megválaszolom. Olyan fázisban vannak, ahol a célt próbálják eljuttatni a lehető legszélesebb rétegnek. Következő lépések egyike szerintem majd az lesz, hogy megpróbálják megszólítani az utca egyszerű emberét. Ennek előfeltétele az országos szervezet amiről sokat beszélt.BlancoMark írta: Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.
Mit akar igy?![]()
A Jobbik abban sokkal jobb volt bármelyik ellenzéki pártnál, hogy elérte ezt a réteget, így van reményem arra, hogy Vona tudja mi kell ehhez amellett, hogy a 2RK alapelveivel nem megy szembe.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. november 28., kedd 0:08
Bár tudom irónia, de mégis megválaszolom. Olyan fázisban vannak, ahol a célt próbálják eljuttatni a lehető legszélesebb rétegnek. Következő lépések egyike szerintem majd az lesz, hogy megpróbálják megszólítani az utca egyszerű emberét. Ennek előfeltétele az országos szervezet amiről sokat beszélt.BlancoMark írta: Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.
Mit akar igy?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 27., hétfő 23:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 27., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. november 27., hétfő 23:11
Épp most értem a végére. Azt gondolom hogy eddig jogosan lehetett azt mondani, hogy nincs igazi alternatíva. Most már van.hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=PtAbTg7 ... tiz%C3%A1n
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 23:00
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem