Csabi írta: napról napra szkeptikusabb vagyok embappé miatt. na nem azért, hogy jön-e végül, azt már elengedtem, hanem, hogy kell-e még nekünk. én már sokkal inkább arra hajlok, hogy azt a pénzt amit sutyiban bónuszként/fizetésként fizetnénk neki, inkább másra költeném. szét kellene nézni és inkább leigazolni ilyen bonifác féle arcot a bayerből, és rámenni daviesre meg a jobb oldalt is megerősíteni a védelemben. nem tudom, hogy a csávó megér-e/megérdemel-e még egy kört pereztől.
Azt látjuk évek óta, hogy mennyit is jelent a csapategység, mennyire tudja kompenzálni azt, hogy nincs minden poszton a világ legjobbja. De kellenek ezek a húzóemberek, akik villannak. A mostani 1-2 hónap is mutatja, hogy vannak használható emberek a keretben, nem véletlen jutottak el idáig, megfelelő bizalommal pedig mindenki használható. Most megint azt érzem, hogy óriási összhang van a csapatban, ami húzza előre a brigádot Brahimostól, Joselustól. És ez többet jelent kb bárminél, a 2000-es évek eleje jól mutatja. Összeállt ez a fiatal mag, akik nagyon megértik egymást, és vannak a nagy öregek, akik mindent megnyertek már. Remek kohézió, amibe kiválóan lett castingolva Bellingham, aki a maga megfelelő arroganciájával olyan szinten belesimul ebbe, hogy elképzelni sem mertem ezt anno. Mbappé szerintem a világ legjobb játékosa most. Számtalanszor bemutatta már ezt, semmit sem kell bizonyítania. Szükség van rá? Igen. Perezéknek mérlegelni kell, hogy vállaljak-e ezt a kockázatot, mert ő nem lesz Bellingham. Sokkal önzőbb ennél, ő alanyi jogon akarja majd a kormányt, amit amúgy a teljesítményével is simán kiharcolhatna percek alatt. Rizikós, hogy mennyire fog belesimulni ebbe a "haveri" társaságba, és mennyire lesz mérgező az ő akaratossága/kivagyisága. De ilyen játékos nincs a piacon, és nem is lesz egy ideig.
Amúgy én is azt érzem, hogy ez az Endrick gyerek nagyon ülni fog, borzasztóan céltudatosnak tűnik, tényleg van aurája a gyereknek 17 évesen.

Calafat azért nagyon ritkán lő mellé.