Aztán csodálkozunk, hogy Hazi hambizottRealista24 írta: A doki után most a szakácsot is ki lehetne már pattintani…ennyit egy csapatnál sem fosnak meg hánynak, mint nálunk.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. november 26., vasárnap 21:54
Aztán csodálkozunk, hogy Hazi hambizottRealista24 írta: A doki után most a szakácsot is ki lehetne már pattintani…ennyit egy csapatnál sem fosnak meg hánynak, mint nálunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 26., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. november 26., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 26., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 26., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 12., vasárnap 19:45
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. november 12., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. november 12., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 12., vasárnap 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 12., vasárnap 8:50
Megint szarul forditanak...en nem tudom, hogy google forditot hasznalnak, vagy ai-t vagy valamit, de egyre tobbszor megy felre.Pad'em írta:
Fran Pérez, Valencia player: “This is the Bernabéu, they do not forgive. In my opinion, it’s a very big result.” @DAZN_ES
Ezt csak én nem értem? Tetszik neki az eredmény?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 12., vasárnap 1:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. november 11., szombat 23:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 9., csütörtök 17:54
Egy olyan csapatba ahol ennyi forman kívüli jatekos van, elol, barmennyit.kiserik írta:Mégis mennyit kellene játszania egy közepes képességű csere csatárnak aki kölcsönben van nálunk?Realista24 írta:
![]()
van, 9, 13, 11, 15 perces meccse, de jogos, minden meccsen palyan volt. Ekozben Brahim ott ul a padon.
Amugy meg keretmenedzseles. Nyilvan nem azt a csapatreszt kell a legjobban forgatni, ahol megvagyunk es top3 vilagszinten, mint kozeppalya, vagy azt amit az edzok amugy sem nagyon forgatnak, mint a vedelem.
Azt kellene forgatni, ahol a legnagyobb gond van es meg opcio is van ra. Szoval az a ket ember, aki nem kapott eleg lehetoseget, csodak csodajara, pont ebbe a szekcioba esik bele.
Még Vini esetében megértem ezt a boszorkány üldözést, de Carlo esetében valahogy nem. Persze vannak hibái, de az egyik legsikeresebb edző és kiváló pedagógus.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 9., csütörtök 17:49
Kaptam egy elfogadhatót kiseriktől, én karira meg vagyok.kiserik írta:A kölcsön csere csatár. 770 percet kapott (11. legtöbb mezőnyben), minden meccsen pályára lépett (egyszer nem, akkor keretben sem volt, mert fosott vagy mi volt a baja), de elfogadható Rodrygo eddigi játéka alapján.Tjacks írta:
Joselu szerintem ide sorolható. Magyarázat?![]()
A lényeg, hogy a keretből van max 2 ember, aki kaphatott volna több lehetőséget, de Carlo nem használja megfelelően a keretet. Nekem ez kicsit ellentmondásos.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 9., csütörtök 17:49
Mégis mennyit kellene játszania egy közepes képességű csere csatárnak aki kölcsönben van nálunk?Realista24 írta:kiserik írta:
minden meccsen pályára lépett![]()
van, 9, 13, 11, 15 perces meccse, de jogos, minden meccsen palyan volt. Ekozben Brahim ott ul a padon.
Amugy meg keretmenedzseles. Nyilvan nem azt a csapatreszt kell a legjobban forgatni, ahol megvagyunk es top3 vilagszinten, mint kozeppalya, vagy azt amit az edzok amugy sem nagyon forgatnak, mint a vedelem.
Azt kellene forgatni, ahol a legnagyobb gond van es meg opcio is van ra. Szoval az a ket ember, aki nem kapott eleg lehetoseget, csodak csodajara, pont ebbe a szekcioba esik bele.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 9., csütörtök 17:36
Minden top bajnokságban hozott egyet, mit gyujtogesse, megvan, letudva.Realista24 írta:Alapbol egyetértek, de Carlo edzői karrierje során ami nem kevés, összesen ötször lett bajnok.Süti írta: Komoly mit remegtek minden idők legsikeresebb európai edzojenek 2 soros kommentjen egy győztes meccs után.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 9., csütörtök 17:25
kiserik írta:minden meccsen pályára lépettTjacks írta:
Joselu szerintem ide sorolható. Magyarázat?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 9., csütörtök 17:19
A kölcsön csere csatár. 770 percet kapott (11. legtöbb mezőnyben), minden meccsen pályára lépett (egyszer nem, akkor keretben sem volt, mert fosott vagy mi volt a baja), de elfogadható Rodrygo eddigi játéka alapján.Tjacks írta:Joselu szerintem ide sorolható. Magyarázat?kiserik írta:
Brahimon kívül (aki Carlonál Jude cseréje, hogy ez most jó, vagy sem, az más kérdés) ki nem kapott eddig kellő mennyiségű lehetőséget?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 9., csütörtök 17:18
Akkor foglaljuk ossze, bajnok lett ezekben az evekben, vagy sem? Nem. 28 ev alatt, 5 bajnoki cim, ebbol egy PSG, egy Bayern, amit meg te is megnyernel veluk.ferni írta:sok ideig tartott, hogy erre rájöjjetek....Realista24 írta:
Gondolom raisen feltorte a profilodat vagy te vagy a masik regje.![]()
Még a Milan előtt, a Parmával meg a Juvéval kétszer csúszott le az első helyről 1 ponttal, egyszer meg két ponttal.
Abban a szezonban mikor nem lett győztes 2004/2005ben, ők lettek a másodikak a Juve mögött.
Következő szezonban magasan a legtöbbet nyerték, -30 pont miatt nem nyertek csak (Juve -91et kapott papíron).
Mikor elsőnek nálunk volt 2 meg 3 ponttal maradtunk le.
Egyáltalán nem olyan vészes ez, nagyon sokszor épp hogy csak lemaradtak a csapatai.
Jelenlévő fórumozók: 188 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem