MorataMartin írta:
Megnéztem Szoboszlai Dominikról készült dokumentumfilmet. Nagyon szép ahová és ahogyan eljutott. Végre van tényleg egy ismert sztárjátékosunk. De mégis Ti mi gondoltok róla? A Liverpool neki a plafon, van neki feljebb? Nyer angol bajnokság, vagy bajnokok ligáját? Fog valaha a Real Madridban játszani?
Riporter: Mi a helyzet Sallai válogatottbeli társával, a Liverpoolban remeklő Szoboszlai Dominikkal? El tudja képzelni, hogy egyszer majd a Realban futballozzon?
Tóth-Zele József: Ehhez az kellene, hogy 2, legfeljebb 3 éven belül kitűnjön a Liverpoolból, s az angol csapat legjobb játékosa legyen. Ha nem így történik, nincs esélye rá. Szurkolok neki, hogy elérje a céljait. Nem segít ugyanakkor a helyzeten, hogy a Realban két fiatal középpályás, Federico Valverde és Eduardo Camavinga is szenzációs teljesítményt nyújt, s a klub most hosszabbított velük szerződést.
TZ azt mondja, amit altalanossagban lehet mondani/tudni. Maga a Liverpool felso polcos csapat, es ha ez lesz karrierje csucsa, akkor is olyat tett, amire lehet ujabb 30-40-50 evet kell majd varni.
Viszont a Pool nem a legfelso polc, a bajnoksag sajnos az, de meg igy is tud feljebb lepni, ez az en szememben csak a Real. Nyilvan jelenlegi helyzetet figyelembe veve a City is egy polccal feljebb van, de talan amire lepne, addigra elmeszelik oket. (nem fogjak)
A Realhoz kapcsolodoan, itt mindig nagy hangsuly volt a kozeppalyan, es Valverde, Cama, Tchouameni meg Bellingham is ugyan itt van, de kismillio dolog valtozhat 2-3 ev alatt. En el tudom kepzelni, hogy fog a Realban jatszani, de ehhez annyi mindennek klappolnia kell, amit el sem tudunk kepzelni.
Összessegeben viszont szerintem tokeletes helyen van, jol teljesit, szeretik, szeret ott lenni, de nagy kerdes, hogy mi lesz Kloppal is.
A dokut amugy befuznem minden akademian a kolykoknek legkisebb kortol az ifistakig.