https://en.wikipedia.org/wiki/Detroit_P ... ft_historyHiába draftoltak jól
sztem ez hullaszar lista.
ha csak a top10-es pickeket nézzük, kabaré
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 7., csütörtök 9:22
https://en.wikipedia.org/wiki/Detroit_P ... ft_historyHiába draftoltak jól
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 7., csütörtök 9:03
Ez szerintem nagyobb baj, főleg manapság. Nem csodálkoznék, ha pár éven belül költözne a csapat.csababarca írta: Maga a város se vonzó egy szupersztárnak, hogy odamenjen, ez is egy gyenge pontjuk, nulla vonzerő.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. december 7., csütörtök 7:14
ELképesztő, hogy azért voltak ott jó nevek, és a mostani keretnek sem kellene ennyire gyengének lennie, mert vannak tehetséges nevek ott.nmate írta: Pistons 15 éve nem mutat fel semmit, pedig volt egy rahedli top3 pickjük. Nem tudom mi megy ott, de lassan az NBA érdeke lenne felszámolni ezt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. december 7., csütörtök 7:03
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. december 7., csütörtök 5:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 4., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. december 2., szombat 19:21
így már minden érthető. ott is a sanitas van?LeBron James played with a calf issue in the loss to the Oklahoma City Thunder, while Anthony Davis is playing through an injured hip. Gabe Vincent, Rui Hachimura, Cam Reddish, Jaxson Hayes, and Jerred Vanderbilt, a set of key role players, are all out with injury.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 22:41
Gobert DPOY szint ismet
Iden komolyan kell veluk szamolni
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. december 1., péntek 22:21
Gobert DPOY szint ismet, Edwards ujabb szintet lepett es folyamatosan tagja az MVP laddernek (top 10) az nba.com-on, McDaniels a liga egyik legjobb perimeter vedoje, mely keret, Conley revitalizalodasa, remek chemistry, KAT vedekezese eszmeletlen sokat javult es egy edzo aki nem balfasz. Valamilyen advanced defensive statben jobban kezdtek, mint a liga tortenelmenek legjobb vedelme, valamelyik Bill Russell fele Celtics. Egyetlen hianyossaguk, hogy nincs olyan jatekos a pardon aki minden masodik meccsen tudna 20 pontot szerezni. Egy prime Jamal Crawforddal/Lemon Pepper Louval szerintem a legeselyesebb csapat lenne a Wolves. Mar Alec Burks a pistonsbol is sokat segitene.Yazid írta: Nem követem ezt a minnesotat, hogy hogy ennyire stabilak? Úgy nagy nevet nem is látok a rosterben vagy az edző ennyire nagy buksi?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. december 1., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. december 1., péntek 12:17
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. december 1., péntek 12:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 27., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. november 25., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 15., szerda 6:16
Jó hát Draymond alig várja az alkalmat hogy Gobert-et betaláljahehetheoriginal írta: Gils arena ma is tűz lesz![]()
Klay mcdaniels draymond gobert harc![]()
Osszefoglalot neztem, kitör a fight, ranezek sarokra mikor történt, 0-0 masfel perc elso negyed![]()
![]()
I love this game![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 6:01
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 13., hétfő 6:15
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. november 12., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 11., szombat 18:48
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem