Ertem en, viszont mindenki teljesen eselytelen az Orban-rendszer legyozesehez az elkepeszto erofoleny miatt.Dupla D írta:Bár tudom irónia, de mégis megválaszolom. Olyan fázisban vannak, ahol a célt próbálják eljuttatni a lehető legszélesebb rétegnek. Következő lépések egyike szerintem majd az lesz, hogy megpróbálják megszólítani az utca egyszerű emberét. Ennek előfeltétele az országos szervezet amiről sokat beszélt.BlancoMark írta: Tul ertelmesen kommunikal es polarizalni sem akar.
Mit akar igy?![]()
A Jobbik abban sokkal jobb volt bármelyik ellenzéki pártnál, hogy elérte ezt a réteget, így van reményem arra, hogy Vona tudja mi kell ehhez amellett, hogy a 2RK alapelveivel nem megy szembe.
Az egyetlen amit tehetnek hogy kivarnak, kiepitenek egy halozatot es esszeru polgari alternativat arra az esetre ha a Fidesz megbukna sajat maga vagy kulso hatasok altal. Szomoru, de itt mindenki az ellenzekben csak a beugrasra varhat, onerobol megallithatatlan a Fidesz.
Az latszik, hogy kommunikacioban felkeszult nagyon es vegre valaki eszrevette hogy pozitiv szentimentumokkal erdemes operalni. Ertem ezalatt, hogy nem az a programja hogy Orban miert szar, hanem hogy nekik mik a tervuk a jovo Magyarorszagaval.
Az elozo hsz-em arra iranyult, hogy sajnos annyira leepult a kozbeszed es kozgondolkodas - nem csak Magyarorszagon - hogy itt mar nem eleg es nem is szamit az ertelmes szandek, keptelenseg igy hatalomra kerulni. Az ilyen Trump meg argentin elnok fele reality sztarok ervenyesulnek manapsag.