Igen van ilyen is, remélhetőleg egy szélsőség. Szerintem sok celeb is marketingnek használja, hogy meleg/ transz/ nem bináris stb. Van olyan akinek mind a 4 (5?) gyereke transz. És itt szerintem 2 eset áll fent:Realista24 írta:Ma jott szembe egy video, ahol anyuka lobalja a gyereket a kamera elott, nagyjabol 2 honapos lehet, hogy remelem meleg lesz, ez itt egy meleg gyerek, kerlek legyel meleg.babaking írta: Én is elvesztem kicsit, mert én a nevelésnél csatlakoztam be és nem olvastam vissza teljesen, ezért az ovódás meleg mesekönyvek kimaradtak.
És aki nem tud értelmezni: szexuális felvilágosításának iskolában van a helye szerintem is biológia órával összekötve nem oviban, bár ilyet nem is írtam.
Az meg, hogy egy mesekönyvben van két meleg maci az nem ugyanaz mint a drag queenek szereplése az oviban. Utóbbit nem támogatom, előbbivel semmi bajom. Ettől nem lesz senki meleg, cserébe az a gyerek akinek két apukája/ anyukája van nem érzi magát teljesen kirekesztve. Viszont megértem, ha sok szülő nem szeretné, hogyha a gyereke ezzel ott találkozna, és bár nem értek vele egyet a véleményét tiszteletben tartom, és mindenképp egyeztetnék a szülővel erről ha oviban ebből szeretnék felolvasni.
![]()
- vagy marketing célra használja ami gusztustalan, és a valóban melegek elfogadását nem, hogy segíti, de aktívan hátráltatja.
- vagy annyira sötét, hogy azt hiszi, hogy ha egy fiu szeret babával játszani akkor már meleg meg transz
Egyik rosszabb mint a másik, és ezeknek szerintem is gátat kell szabni. Az a baj, hogy hülyék mindenhol vannak, és most épp ez a felkapott téma, ezért a középpontban érzik magukat. De ezt a réteget ugyanúgy megtalálod bármilyen tudományos kérdésnél, csak azokat most nem anniyra kapja fel a világ, meg épp nem lehet rajta milliárdokat keresni