Reménytelen eset vagykiserik írta:
Visszaolvasva kicsit elszomorító, hogy itt is van legalább 6 olyan olvasó, aki szerint teljesen rendben van a homoszexualitás bevezetése óvodás korban.

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 10:39
Reménytelen eset vagykiserik írta:
Visszaolvasva kicsit elszomorító, hogy itt is van legalább 6 olyan olvasó, aki szerint teljesen rendben van a homoszexualitás bevezetése óvodás korban.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 23., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 23., csütörtök 10:10
Gondolom a Moms for Liberty altal szervezett gyulesekre gondolsz, jelenleg ezek vannak felkapva a Youtube meg Instagram rovid videokon, es meglepodnek, ha ezeken a videokon tul jobban beleastad volna magad a temaba. Maradjunk annyiban, hogy ez a csoportosulas, aminek a tagjai kozott vannak regisztralt molesztalok olyan hiteles, mintha itthon a Nezopont, M4 meg HirTV osszefogna, letrehozna egy Sajtoszabadsagot Magyaroszagon forumot. Karenek gyulekezete, akiknek a sajat eletuk nem tul izgalmas, ezert mindenfelekepp bele akarnak szolni masokeba, tokmindegy mit okozva ezzel. Jo olvasni valo a temaban:hehetheoriginal írta: az milyen forras, hogy townhall meg boardmeetingre be van teve egy kamera, es jonnek a szulok sorban panaszkodni, bizonyitekkal alatamasztva, hogy mi szerepel a mesekönyvben pl, amit a balfasz felolvas a gyerekeknek?
az eleg objektiv forras?
nyilvan nem hirekrol meg propagandarol beszelek, csodalkozom, hogy vannak ilyen naiv emberek...![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 9:56
igy van.Tekintve hogy a tanulás nem csak curriculumot jelent hanem készségeket és általános ismereteket is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 9:44
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 9:39
Tekintve hogy a tanulás nem csak curriculumot jelent hanem készségeket és általános ismereteket is, ezért ez a fogalomzavar nálad áll fennhehetheoriginal írta: nincs rosta, vagy nem működik.
nézz szét az interneten mik mennek pl amerikában.
elég meredek.
de biztos hazudnak a szülők.![]()
2 külön dolog, fogalomzavar esete áll fenn nálad.az én feladatom a nevelés, én mondom meg mit tanulhat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. november 23., csütörtök 9:28
Utazz el egyszer Dániába vagy Svédországba, élvezni fogod.hehetheoriginal írta: ezen túl le vannak fektetve a civilizált, felvilágosult modern európai értékek: nem köpködsz az utcán
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 9:26
2 külön dolog, fogalomzavar esete áll fenn nálad.az én feladatom a nevelés, én mondom meg mit tanulhat
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 9:00
miért? ugyanarrol beszelunk.fura ezt olvasni
elég egyszerű azért ez, nem?Ki dönti el, hogy mi a társadalmi normába illő viselkedés?
szülő dolga. megegyezes kerdese, ha ezt a szulo nem akarja, vagy nem erdekli, akkor megteheti az iskola. közepiskolaban, felso tagozatban, mikor mar elnek/elhetnek szexualis eletet.Bizonyos tekintetben itt is nehéz vonalat húzni. Szerintem (és szerencsére jó sok ember szerint) a szexuális felvilágosítás illetve a nemi biológia fontos része az életnek, plána ha el akarjuk kerülni a fiatalkori terhességet és a nemibetegségeket. Vannak egyházi iskolák ahol ez tabu, és vannak szülők akik szerint ez nem az iskolába való, de otthon sem beszélnek róla. De menjünk egy lépéssel tovább - az iskolában megtartod a felvilágosító órát. Kitérsz-e arra, hogy nemibetegségek egynemű aktus között is terjedhetnek? Ez a tudás életet menthet, másrészt szóba kerül a homoszexualitás, ami jelenleg kb fegyverként van használva és társadalmilag egy nagyon megosztó téma.
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. november 23., csütörtök 8:52
pont errol beszelek. Ilyenkor helyenvalo a neveles. De ezt nem sajat indittatasbol, akar felsobb ukaz hatasara inditod, hanem ez egy reakcio, egy defektes, tarsadalmi normakba nem illo viselkedest javitani hivatott.hehetheoriginal írta: De mondok egy példát én is.
Bizonyos tekintetben itt is nehéz vonalat húzni. Szerintem (és szerencsére jó sok ember szerint) a szexuális felvilágosítás illetve a nemi biológia fontos része az életnek, plána ha el akarjuk kerülni a fiatalkori terhességet és a nemibetegségeket. Vannak egyházi iskolák ahol ez tabu, és vannak szülők akik szerint ez nem az iskolába való, de otthon sem beszélnek róla. De menjünk egy lépéssel tovább - az iskolában megtartod a felvilágosító órát. Kitérsz-e arra, hogy nemibetegségek egynemű aktus között is terjedhetnek? Ez a tudás életet menthet, másrészt szóba kerül a homoszexualitás, ami jelenleg kb fegyverként van használva és társadalmilag egy nagyon megosztó téma.csababarca írta:
Ha csak szexuális nevelésre gondolsz, azzal egyetértek, azt nem szabad engedni, de nem is történik meg, csak van 1-2 kiragadott, és túlfújt példa, amit aztán általánosításként ráhúzunk az óvodákra, iskolákra.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. november 23., csütörtök 8:50
Nekem feleségem óvodapedagogus, fura ezt olvasni, mert ennek pont az ellentettjét szokta mesélni. 10-ből 7 szülő kb semmit nem tanít a gyereknek, nemelyik gyerek pelenkaval jár oviba; kanállal, villával való evést ők tanítják meg nekik, stb. És ez pesti ovi, a jobbik fajtából.hehetheoriginal írta: Nagy tevedes van itt.
A szulon kivul senkinek semmi joga beleszolni, hogy hogy nevelje vki a gyereket. (Ha kis nyomorult a gyerek, akkor is a szulejevel fogok eloszor "elbeszelgetni", csak aztan a gyerekkel, ha mar nincs mit tenni, mert mindenki bolond a csaladban)
Szoval a neveles nem tanari, ovonoi feladat, sztem ez az egesz rendszer el van baszva.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 8:06
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 23., csütörtök 7:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 7:47
pont errol beszelek. Ilyenkor helyenvalo a neveles. De ezt nem sajat indittatasbol, akar felsobb ukaz hatasara inditod, hanem ez egy reakcio, egy defektes, tarsadalmi normakba nem illo viselkedest javitani hivatott.De mondok egy példát én is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 23., csütörtök 7:44
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem