Ez tapasztalat, vagy honna az infó? Mert itt vidéken máshogy látják az emberek a dolgokat. Bár nem csodálkozom. A sok francia és olasz civil is hülyéreveri az ártatlan polgárokat, csak mert a csendőrség tagjai. Ugye ugye, milyen igazi bal oldali nézet, hogy azonnal a bűnözőt látjuk a másik emberben? Vagy ez mégsem bal oldali? Most akkor mi is van?zsuninnyo írta:Videken sohasem volt rend, ez csak egy romantikus emlek. De amugy tok jo lenne civileknek adni meg hatalmat, hogy osszeverhessenek barkit (ez a csendorseg amit akarnak ugye).kiserik írta:
Mi a bajod a csendőrséggel? Vidéken akkor volt utoljára rend, mikor csendőrség működött.
Mi a bajod a kötelező sorkatonai alapkiképzés bevezetésével?
Mi a bajod a gyerektáborokkal? Az én gyerekkoromban és előtte méginkáb nagyon sok gyerek pont ilyen táborok miatt juthatott el nyaralni például. Én még voltam kisdobos, mi még számháborúztunk maradak és fák napján, örsünk volt pecséttel, jelszóval. Tanultunk rendet, összetartást és nem lettünk terroristák, kiskatonák.
[...]
Kicsit más, de idevág, hogy kezd Európában a baloldal megzavarodni. Remek példa erre a srác, aki kiment egy palesztinok melletti tüntetésre egy ""Free Palestine"" és egy szivárványos zászlóval. A palesztinek meg jól összeverték szokásukhoz híven![]()
Kotelezo sorkatonagsag ebben az orszagban ertelmetlen. Ez nem Finnorszag, nekunk semmink sincs, az egvilagon semmi ertelme minden embert kikepezni. Akkor mar legyen alap polgari vedelem, hogy az embereknek legyen fingjuk az alapveto dolgokrol.
Gyerektabor nagyszeru. Igen a kisdobosok milyen jo kis kommunistak lettek. Latni a generacion.
Az europai baloldal pedig = egy random srac. Az erv.
Tehát, ha jól értem, egy katonai alapkiképzésre nincs szükség, mert mindenk, de arra lenne, hogy az embereknek fingjuk legyen alapvető védelmi dolgokról? Ez véletlenül nem lehet hasonló dolog? A sorkatonaság soha nem volt kommandós kiképző központ.
Én is nagyon jó kis kommunista vagyok. Tele csupa baloldali nézettel. ŐŐŐ! Ja várj. Az nem én vagyok

Egy példát hoztam. Van rá sok. Sok helyen csaponganak szélsőségek mentén lassan indentitásukat veszítve.
ferni:
Gyakorlatilag annyit csinálsz, mint ha én lekommunistáznám a komplett bal oldali politikát. Mert hát végülis az is bal oldali nézet, nem?
Pár szösszenet: az erőszakos bűncselekmények nagyon magas százalékát cigányok követik el ma magyarországon. Ez tény. Lehet rajta rugózni, de ez akkor is tény. Példa: van 5 magyar állampolgár. Egy kis apróért egy éjszakán keresztül kínoznak, többször megerőszakolnak végül megölnek egy 87 éves, védtelen idős nénit. Etessük őket életük végéig, csak mert cigányok? Engedjük ki őket 10-15 év múlva, csak mert cigányok? Mit csináljunk velük? Nem messze történt meg. 1 életfogyt, a többi lassan szabadul.
Alap katonai kiképzés: elég sok országban működik. Nem feltétlenül kell fegyvert fogni hozzá és nagyon nem azt jelenti, hogy lődözni kell le össze vissza minden féle embereket. Egyébként minden nap fogsz fegyvert a kezedbe. Túl van misztifikálva az a darab vas.
Covid alatt itt is jókat vitáztunk, ha jól emlékszem. Rohadtul nem bizonyított, hogy az oltás ért e valamit. Jelenleg is itt van velünk a Covid mégsem akarunk belehalni, ahogy a Svédek sem haltak ki. Az viszont bizonyított, hogy a hisztéria, a pánikkeltés és a WHO által kötelezővé tett hibás kezelési protokoll (a gyulladt légutakba, tüdőbe erőszakkal dugjunk le egy csövet, kíméletesebb lélegeztetési módszerek helyett) nagyon sok emberéletet követeltek.
Még egy pici szösszenet erre a homofóbra, mert utóbbi időben rendre előjött: én vállalom, hogy rohadtul nem szeretném, ha a kisfiam azzal jönne haza az oviból, hogy az ő szerelme Petike, mert az ovónéni azt tanította (olvasta a mesében, mondta, stb), hogy úgy kezdődött minden, hogy volt Ádám és Béla meg a kígyó... Én a másságot elfogadom, tisztelem, de egyrészt nem tartom természetesnek (szaporodás ugye), másrészt nem tartom oktatni valónak.