Vagy Kun volt a témaFlorentino Pérez és Mansour bin Zayed sejk, a Manchester City tulajdonosa vasárnap Abu Dhabiban találkoztak. A találkozó célja nem ismert, azonban máris beindultak a találgatások, hogy Iker Casillas volt a legfőbb téma.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 26., kedd 14:37
Vagy Kun volt a témaFlorentino Pérez és Mansour bin Zayed sejk, a Manchester City tulajdonosa vasárnap Abu Dhabiban találkoztak. A találkozó célja nem ismert, azonban máris beindultak a találgatások, hogy Iker Casillas volt a legfőbb téma.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 26., kedd 14:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 26., kedd 13:21
Tehát lesz egy Casemiro a kezdőben, ami jó hír, és lesz egy DMCarlo Ancelotti a sajtótájékoztató során elmondta, hogy Varane, Coentrao, Ronaldo és Modric biztosan nem fognak játszani. Ellenben Xabi valószínű pihenőt fog kapni, helyét nagy valószínűséggel Casemiro veszi át. Cristiano Ronaldo helyén pedig Di María vagy Jesé fog szerepelni, erről holnap fog dönteni az olasz szakember. Varane-ra pedig 10-12 nap pihenő vár, műtétre egyelőre nincs szükség.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. november 25., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 25., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 17:46
Nem.... :ĐHmm...És amúgy jól nyomta azon a meccsen? :Đ
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 25., hétfő 17:40
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. november 25., hétfő 17:32
Akkor te szemfülesebb voltál nálam, ugyanis én észre sem vettem őtmorientes írta:A dortmund ellen a hétvégén kellett vagy 25 perc mire rájöttem hogy játszik....
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 25., hétfő 17:25
Hmm...És amúgy jól nyomta azon a meccsen? :ĐA dortmund ellen a hétvégén kellett vagy 25 perc mire rájöttem hogy játszik....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 17:12
Erre nem nagyon lehet mit mondani....tényleg kellene az a fejfalbaverős smileKerlon írta:Igen, mert Ronaldo mellett örömükben tombolnak. Szerencsétlen hülye...Ribéry: “Cristiano lehet, hogy több gólt szerez, mint én, de különböző játékosok vagyunk. Lehet, hogy nem szerzek olyan gyakran gólt, mint ő, de én pokollá teszem a védők életét.”
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 16:50
Igen, mert Ronaldo mellett örömükben tombolnak. Szerencsétlen hülye...Ribéry: “Cristiano lehet, hogy több gólt szerez, mint én, de különböző játékosok vagyunk. Lehet, hogy nem szerzek olyan gyakran gólt, mint ő, de én pokollá teszem a védők életét.”
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 25., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 25., hétfő 14:03
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. november 24., vasárnap 11:01
3-an azok, na de a többiekistimester írta:Egy óriási rakás sza... szerencsétlenség egy rakásonIker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 24., vasárnap 6:34
Egy óriási rakás sza... szerencsétlenség egy rakásonIker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 24., vasárnap 0:23
Lopez, Carva, SR, Arbe, Illarra, Isco, Jesé, Morata 8 db. Xabi kimaradt és vele együtt 9.A Real Madridban 11 percen át (62′-től 73′-ig) 9 spanyol nemzetiségű játékos volt a pályán: Diego López, Carvajal, Ramos, Arbeloa, Illarramendi, Isco, Jesé és Morata. Azokban a percekben csak Pepe és Bale volt külföldi származású, végül pedig Casemiro jött be Illarra helyett és 8 spanyollal fejezték be a meccset a Királyiak. Erre a 2005/06-os szezon óta nem volt példa, akkor a Madridban Iker Casillas, Salgado, Pavón, Mejía, Soldado, Ramos, Guti, Raúl és Raúl Bravo szerepelt egyszerre.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 23., szombat 16:01
SZerintem ISco nyugodtan kezdhetne, Modric meg pihenhetne, szóval inkább amit Remy írt.csabi* írta:Casemiro - Xabi - Modric
Bale - Jesé - CR
lenne szerintem a legjobb , aztán jöhetne isco és benzema .
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 23., szombat 15:55
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem