Realista24 írta:
kiserik írta:
Akkor nézd meg mindenki viselkedését, ne csak azét, aki a kènyelmes igazadat szolgálja. Ha az ellenzék (azaz nem Fidesz) 80%-a inkompetens, akkor a maradék 20 is az? Ha 5 pártból 4 inkompetens, akkor a maradék 1 is az?
Hol irtam olyat, hogy az ellenzek 80%at gondolom inkompetensnek?
Te azt írtad, hogy 100% inkompetens, vagy Fidesz bérenc (én ezt a kettőt össze vontam és inkompetensnek neveztem, mert végső soron az) és arra hovatkoztál ami a választások után történt. Viszont a választások után nem mindenki szúrta hátba a másikat. Az ellenzék nem egyenlő a DK-val és a Gyurcsány pajtikkal, akik bizony Fidesz bérencek.
Ahogy én látom alternatívák:
MZP: kicsit álomvilágban él, de elég kompetens (Vásárhely) és biztos nem Fidesz bérenc
Vona: értelmes politikus, jó kirakatember (nálam sántít a nagy visszatérése, majd meglátjuk)
Kutyák: jól indultak, aztán sehova sem értek, inkább alapítványnak, civil szervezetnek kellene lenniük, mert így szerintem csak a Fideszt segítik (példa: 14 ker: 400 szavazat kellett volna a Fidesz ellen, a kutyák kaptak 2200 körül, ha ennek kb 18% nem a Kutyákra, hanem az ellenzékre szavazott volna, akkor az +1 mandátum a Fidesz ellen és nem ez az egyetlen ilyen)
Mi hazánk: egész jó a problémamegoldó politikájuk. Konzisztensen tartják magukat a programjukhoz (mert nekik az is szokott lenni) és céljaikhoz. A baloldal szerint a Fidesz emberei, ami elég sokat elmond ennek hitelességéről.
Ez jelenleg 4 alternatíva, amiből legutóbb is választható volt 2.