HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 22., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 22., szerda 11:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 11:04
nem. többször irtam korabban, teljesen leszarom, teljesen elveszettnek itelem meg a helyzetet. nem latom ertelmet elmenni senkire se valasztani.Amugy hehe, folyamatosan roncstarsadalmazol itt, de valasztani nem mentel el, olvastam regebben, hogy tuntetesekre nem jarsz el, mert nincs ertelme szerinted, felmerulhet a kerdes, hogy vajon az nem tagja-e a roncstarsadalomnak, aki a fotelbol predikal, de a bare minimumot se rakja bele.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. november 22., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 22., szerda 10:55
Ironia volt csak, nyilvan.géza írta:En Ausztriabol mentem haza szavazni pl., de utolso EP szavazasnal Nemetorszagbol, de ha Timbuktuban elnek, akkor is mennek a legkozelebbi konzulatusra. Nagyapam nem azert volt '56-ban az utcan, hogy az unokaja azzal a jogaval ne eljen, amiert o eleg sokat kockaztatott.Realista24 írta: Ausztriabol messze van hazamenni tuntetgetni meg szavazni.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 22., szerda 10:49
En Ausztriabol mentem haza szavazni pl., de utolso EP szavazasnal Nemetorszagbol, de ha Timbuktuban elnek, akkor is mennek a legkozelebbi konzulatusra. Nagyapam nem azert volt '56-ban az utcan, hogy az unokaja azzal a jogaval ne eljen, amiert o eleg sokat kockaztatott.Realista24 írta: Ausztriabol messze van hazamenni tuntetgetni meg szavazni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 22., szerda 10:44
Ausztriabol messze van hazamenni tuntetgetni meg szavazni.géza írta: Listan kutyakra ment, egyeniben meg osszefogasra. Egyiket sem bantam meg, sot, azok utan, hogy ket masoderc elteltevel a Momentumon meg Karacsonyon kivul mindenki hatbaszurta MZP-t meg a koaliciot, meg orultem is hogy nem rajuk ment.
Amugy hehe, folyamatosan roncstarsadalmazol itt, de valasztani nem mentel el, olvastam regebben, hogy tuntetesekre nem jarsz el, mert nincs ertelme szerinted, felmerulhet a kerdes, hogy vajon az nem tagja-e a roncstarsadalomnak, aki a fotelbol predikal, de a bare minimumot se rakja bele.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 22., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. november 22., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 22., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 9:28
indulnál rád szavaznék édesszépöcsémHalfkey írta: Sajnos zombikra még nem lehet szavazni hehe, így nem fogsz tudni olyat találni aki veled van egy értelmi szinten![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 22., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 22., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 9:18
ja hat igen...'shutterisland írta: lehet meg erdekesebb lenne, hogy ki kire fog legkozelebb, pl az EP valasztasokon.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. november 22., szerda 9:18
Mi Hazánkhehetheoriginal írta: Kzdem en, nem szavaztam legutobb.
Hazudni nem er![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 22., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 22., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 22., szerda 8:42
Pedig azutan lenne hozza agyi kapacitasodcsababarca írta: Fideszre ha főbe lőnének se szavaznék soha.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 22., szerda 8:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 8:34
ennel a temanal feketen feheren lehet latni, ki az aki tud(na) ertelmesen tarsalogni/vitazni, es ki az aki a roncstarsadalom tagjakent csak egy nyomorult es kotozkodni jon. ez utobbiakat nyilvan tiltanam picsabagutihaz14 írta:gyurcsanyozason kivul massal meg nem jottek. nem is varhattam tobbet mondjuk, te se remenykedjhehetheoriginal írta: Ha még indoklas is lenne mogotte, ki miert szavazott ahogy, lehetne normális csacsogast tenni rola, esetleg.megbanta, vagy nem banta meg, stb.
De sztem nincs ennyi vér itt (se) az emberekben![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem