Végre valami izgi téma.
'14-ben mehettem volna először szavazni, de nem mentem el. Spanyolországban éltem, Madridban volt a legközelebbi nagykövetség, oda eljutni (és vissza haza) kb 14 órámba és hatvan eurómba került volna. Az önkéntes minimálbéremből inkább a Real meccsekre költöttem ezt a pénzt.

Egyébként akkor valószínűleg a jobbikra szavaztam volna, szóval utólag örülök, hogy nem jutottam el.
'18-ban listán a Momentumra szavaztam, ezt nem bántam meg. Egyéniben az esélyesnek tartott jobbikos snejderre. Már aznap is leköptem a tükröt, de mikor kiderült hogy a minden elvemmel szembemenő politikus, akire leszavaztam, valami 70-30-cal maradt alul, akkor még jobban gyűlöltem az egészet.
Tavaly egyéniben az előválasztás győztesére szavaztam - olyan fontos és helyben beágyazott figura, hogy a nevére sem emlékszem, most kellett rákeresnem. A jó öreg MSZP alelnök Korózs Lajosról van szó (arra emlékszem, hogy Lőcsei Lajos maradt alul vele szemben az előválasztáson.) Lőcseire jó szívvel szavaztam volna, Korózsra orrbefogva reménykedve, természetesen ő is valami 60-30-ra kapott ki.
Listán a kutyákra szavaztam, mert MZP-t se szeretem, Dobrev Klárát se szeretem, szóval a kutyákat egyáltalán nem bántam meg. Valószínűleg jövőre is rájuk szavazok az EP választáson. Önkormányzatin még fogalmam sincs, Karigeri a tuti.