nem könnyűPad'em írta: Nico Williams got offered to Real Madrid but his signing is not being considered. @jfelixdiaz
Nem elég brazil, Jim voltam.![]()

feka spanyol, ezzel én meg vagyok lőve

amúgy közepes, nem jobb Asensional aki kevés volt a kezdőbe
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 22., szerda 18:59
nem könnyűPad'em írta: Nico Williams got offered to Real Madrid but his signing is not being considered. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 22., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 22., szerda 18:13
Ha nem hosszabbít simán megérne egy próbát. Mondjuk ezek az xy fel lett ajánlva ide meg oda hírek valszeg a legnagyobb kamuk.kiserik írta:3. évét tapossa a Ligában, 13 gól 14 gólpassz ez idő alatt az eredménye támadóként. 5500 perc alatt.Pad'em írta: Nico Williams got offered to Real Madrid but his signing is not being considered. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 22., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 22., szerda 16:44
3. évét tapossa a Ligában, 13 gól 14 gólpassz ez idő alatt az eredménye támadóként. 5500 perc alatt.Pad'em írta: Nico Williams got offered to Real Madrid but his signing is not being considered. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 22., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 22., szerda 15:07
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. november 22., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 22., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 22., szerda 11:43
Egyetértek. Hagyjuk már a brazilokat, nem jön már onnan világklasszis minőség, de legalább drágán..ez a gyerek is 60 millió?? Esetleg pesoban...gutihaz14 írta: francert nem lehet franciaorszagban keresgelni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 11:25
jönnek, de már nem olyan mennyiségben és minőségben.BlancoMark írta: Jonnek meg ki tehetsegek amugy a brazil favelakbol vagy Braziliaban is atrendezott a dolog es a foci a modosabb szulok gyerekeinek a terepe lett? Lehet ez is egy ok a brazil foci visszaeseseben. Kevesebb a bizonyitasi vagy es a kitores szuksegessege a nyomorbol.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 22., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 22., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 22., szerda 11:16
ja van pár elmebeteg kisgyerek mindig, de általában megrekednek egy szinten.Jó, hogy épp beszéljük, hogy kalap szar a brazil foci helyzete de mire sorra nézzük ki a szambás csikókat![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 22., szerda 11:14
Estevao Willian has a clause of €60m. If his evolution continues and payment terms are accepted, Real Madrid could sign him just like Endrick. He has 3 goals and 4 assists in the U17 World Cup. Someone who has watched him in the tournament says: "When he has the ball, he gives that feeling that something can happen."Realista24 írta: Real Madrid are interested in Estêvão Willian alongside Barça. Juni Calafat has known the player for years & has very positive reports about him. His signing is not ruled out if his progress continues & payments terms are given.
@JorgeCPicon
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 22., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 21., kedd 19:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 21., kedd 19:08
Gondolom nekik negyed annyi lesz penzben meg fele idobenRealista24 írta:Ha mar Nasszer, akkor az uj stadionba, amit akar, eppen azokat az extra elemeket tervezi, amiket megcsinalt Perez a Bernabeuba. Mozgathato teto, eltuno gyepPad'em írta: Werner, vele mi van mióta visszament Lipcsébe a nevét nem hallottam. Openda, Sesko meg a többi kitolta a pad szélére? Kölcsönbe mért ne, de én is arra tippelnék hogy Joselu meg Rodrygo lehozzák a szezont![]()
Nasszernek küldenék poénból egy 20 milliós baráti ajánlatot a kiskeszkenőért januárban, hadd tikkeljen a kecskeidomár.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 21., kedd 18:45
Ha mar Nasszer, akkor az uj stadionba, amit akar, eppen azokat az extra elemeket tervezi, amiket megcsinalt Perez a Bernabeuba. Mozgathato teto, eltuno gyepPad'em írta: Werner, vele mi van mióta visszament Lipcsébe a nevét nem hallottam. Openda, Sesko meg a többi kitolta a pad szélére? Kölcsönbe mért ne, de én is arra tippelnék hogy Joselu meg Rodrygo lehozzák a szezont![]()
Nasszernek küldenék poénból egy 20 milliós baráti ajánlatot a kiskeszkenőért januárban, hadd tikkeljen a kecskeidomár.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 21., kedd 18:44
Semmi értelme úgy centert hozni, hogy Joselu egyedüli centerként is csak 2. opció, mondjuk a 2 csatáros rendszerünkben inkább 3..ferni írta: Felőlem Higuain is jöhetne, csak valaki jöjjön könyörgöm...![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem