De azért erősítse meg, hogy a haver az kukulofalvan él, ami a térképen sincs rajta, és még ember nem járt ott.

Hehe megoldja

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 21., kedd 13:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. november 21., kedd 13:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 21., kedd 13:20
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 21., kedd 13:12
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. november 21., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 8:57
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. november 21., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 8:48
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. november 21., kedd 8:40
Értelmezd, amit írtam, és arra válaszolj, ne mellébeszélj! Mindeketten tudjuk, hogy befolyásolhatóak, ebben élünk. De az állítás nem ez volt, amit cáfolni kéne.hehetheoriginal írta:aranyos, hogy ilyen sokra tartod embertarsaid, es ugy gondolod, hogy ok szuveren, egyaltalan nem befolyasolhato, ertelmes lenyek ugy nagyaltalanossagban, plane az elmult 100-150 ev traumai utan.Donát írta:
Mi a célja? A pénzcsinálás, nem? Emberi igényt szolgál ki. Nehezemre esik elhinni, hogy ez tudatos butítás. Inkább a tömegek "önkéntesen vállalt" elbutulásának kihasználását látom a média részéről, mint a célzott szellemi leépítést.
biztos azert ilyen az oktatas is, mert gondolkodo, magukert es celjaikert kiallo eros, igazi 21. szazadi polgarokat nevelnek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 8:25
aranyos, hogy ilyen sokra tartod embertarsaid, es ugy gondolod, hogy ok szuveren, egyaltalan nem befolyasolhato, ertelmes lenyek ugy nagyaltalanossagban, plane az elmult 100-150 ev traumai utan.Donát írta:Mi a célja? A pénzcsinálás, nem? Emberi igényt szolgál ki. Nehezemre esik elhinni, hogy ez tudatos butítás. Inkább a tömegek "önkéntesen vállalt" elbutulásának kihasználását látom a média részéről, mint a célzott szellemi leépítést.hehetheoriginal írta: Nyilvan senki se tokeletes.
Mindenki nezett mar trasht. Csak pl en kinottem szellemileg ebbol a monikashow es hasonlo szintbol. Kar, hogy sokan benneragadtak az en es a fiatalabb korosztalybol is...
De olyan ez, mint pl hogy hogy lehet megoldani a rasszizmus kerdeset. Nem beszelunk rola tobbe.
Hogyan lehet megoldani hogy az ilyen es ehhez hasonlo teljesen ostoba es semmifele kulturalis tartalmat nem ado musorok hogy ne kapjanak teret? Nem kellene nezni. Felismerni, hogy mi ez es mi a celja, es egyszeruen nem nezed meg.
Ha senki se nezi meg, nem gyartjak le piaci alapon.
Tudom ez lehetetlen, a sok nyuggernek ez van kb, de ok kihalnak ugyis.
A szomorú, hogy a fiatal generacio is lemegy proliba.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. november 21., kedd 8:20
Mi a célja? A pénzcsinálás, nem? Emberi igényt szolgál ki. Nehezemre esik elhinni, hogy ez tudatos butítás. Inkább a tömegek "önkéntesen vállalt" elbutulásának kihasználását látom a média részéről, mint a célzott szellemi leépítést.hehetheoriginal írta: Nyilvan senki se tokeletes.
Mindenki nezett mar trasht. Csak pl en kinottem szellemileg ebbol a monikashow es hasonlo szintbol. Kar, hogy sokan benneragadtak az en es a fiatalabb korosztalybol is...
De olyan ez, mint pl hogy hogy lehet megoldani a rasszizmus kerdeset. Nem beszelunk rola tobbe.
Hogyan lehet megoldani hogy az ilyen es ehhez hasonlo teljesen ostoba es semmifele kulturalis tartalmat nem ado musorok hogy ne kapjanak teret? Nem kellene nezni. Felismerni, hogy mi ez es mi a celja, es egyszeruen nem nezed meg.
Ha senki se nezi meg, nem gyartjak le piaci alapon.
Tudom ez lehetetlen, a sok nyuggernek ez van kb, de ok kihalnak ugyis.
A szomorú, hogy a fiatal generacio is lemegy proliba.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. november 21., kedd 7:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. november 21., kedd 5:41
Egyre több az ilyen. A sarki boltba nem jut el Google maps nélkül.Realista24 írta:Tjacks írta:
Szerintem a kollégák itt arra gondolnak akinek napi szinten ezek a műsorok jelentik a fő szórakozást. Még ha páran úgy tűnik egy kicsit magas lóról is teszik ezt.![]()
Hozzáteszem teheti mindenki itt az eszét amíg a legtöbbünk heti szinten több órát elbasz arra hogy egy rakás faszi kerget egy labdát.Valakinek az a trash.
Ismertem olyat, aki ha kapun kívül ment, gecc, mintha lerakták volna Afrika közepén telefon meg térkép nélkül.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 21., kedd 4:51
Szerintem jopofa, sokan nem irjak ki a kedvenc csapatukat es orulok, hogy heten fel mertek vallalni az lmbtq tagsagukat!ANDS írta:Nem tudom elképzelni, hogy 50 evvel ezelőtt Darvas Iván kiállt volna boxolni Sinkovics Imrêvel vagy Garas Dezsővel. Szerintem annyi lett volna a színészi pályafutásuknak.Halfkey írta: ……. Amikor elbutuló társadalomról beszélgettek, itt az egyik oka, hogy ez a szórakozás.
Más. Azt lehet tudni, hogy a Real Madrid foruman miert szavazunk arról, hogy melyik a kedvenc csapatunk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 21., kedd 4:07
Kaptam egy ilyen kérést.ANDS írta:Nem tudom elképzelni, hogy 50 evvel ezelőtt Darvas Iván kiállt volna boxolni Sinkovics Imrêvel vagy Garas Dezsővel. Szerintem annyi lett volna a színészi pályafutásuknak.Halfkey írta: ……. Amikor elbutuló társadalomról beszélgettek, itt az egyik oka, hogy ez a szórakozás.
Más. Azt lehet tudni, hogy a Real Madrid foruman miert szavazunk arról, hogy melyik a kedvenc csapatunk?
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 21., kedd 2:15
Lassan év vége és nem lett meg az évi Magánzárka termés.ANDS írta: Más. Azt lehet tudni, hogy a Real Madrid foruman miert szavazunk arról, hogy melyik a kedvenc csapatunk?
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 20., hétfő 23:17
Remélem lemerült az összes és buszozhattak haza.hehetheoriginal írta:Oda kell a delej, az a fontosRemy írta: Kiserikék Finnországban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 23:14
Oda kell a delej, az a fontosRemy írta: Kiserikék Finnországban![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 20., hétfő 23:08
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem