van ez a batár monitor, halószia
De most legalább újráztam nektek köszönhetően a Fury Ngannou és Ruiz Joshua párharcokat
Meg kell állapítani, hogy Ruiz és Joshua meccse, jobb volt. Usánka rendesen elpüfölte ánglusékat.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 20., hétfő 17:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 17:30
Oreg vagyok mar, konnyen megenyhulok es megszanom embertarsaimat, plane ha ennyire egyugyuek es elesettek szerencsetlenekHalfkey írta: Ne finomíts, szerintem ebben teljesen igazad van. Semmi értéke nincs ezeknek a celebek verekednek, farmolnak, kiszabadulnak, farmolnak, táncolnak, stb. vonalnak, ez a mai népbutító cirkusz. Amikor elbutuló társadalomról beszélgettek, itt az egyik oka, hogy ez a szórakozás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 20., hétfő 17:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 20., hétfő 17:23
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2023. november 20., hétfő 17:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 20., hétfő 17:20
dobtam egy csontot, olyan szinten hidegen hagynak ezek a scriptelt trashek a tv-ben. neten van valós trash ishehetheoriginal írta: Nyilvan senki se tokeletes.
Mindenki nezett mar trasht. Csak pl en kinottem szellemileg ebbol a monikashow es hasonlo szintbol. Kar, hogy sokan benneragadtak az en es a fiatalabb korosztalybol is...
De olyan ez, mint pl hogy hogy lehet megoldani a rasszizmus kerdeset. Nem beszelunk rola tobbe.
Hogyan lehet megoldani hogy az ilyen es ehhez hasonlo teljesen ostoba es semmifele kulturalis tartalmat nem ado musorok hogy ne kapjanak teret? Nem kellene nezni. Felismerni, hogy mi ez es mi a celja, es egyszeruen nem nezed meg.
Ha senki se nezi meg, nem gyartjak le piaci alapon.
Tudom ez lehetetlen, a sok nyuggernek ez van kb, de ok kihalnak ugyis.
A szomorú, hogy a fiatal generacio is lemegy proliba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 16:32
Szerintem meg amig az ember felismeri es tudja, hogy egy szar trasht nezett esetleg, vagy errol ir, az mas, mint aki a trasht probalja lenyomni masok torkan es beallitani, mint normalis dolog.hehetheoriginal írta:Hat nincs mit rajta szepiteni.Tjacks írta:
lololol imádom GECI hogy az ember megnéz egy trash műsort és máris az aljanép sorait erősíti.
Gyorsan átnyálazok egy Dosztojevszkij-t hogy újra hozzam a kultúr minimált.![]()
![]()
Gyakran az ember maga sem ismeri fel, mert annyi ideje nyomatjak ezt az alja proli szart neki minden forrasbol, direkt lebutitva mindenkit a szennyel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 16:25
Hat nincs mit rajta szepiteni.Tjacks írta:hehetheoriginal írta:roncstársadalom geci.
lololol imádom GECI hogy az ember megnéz egy trash műsort és máris az aljanép sorait erősíti.
Gyorsan átnyálazok egy Dosztojevszkij-t hogy újra hozzam a kultúr minimált.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 20., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 20., hétfő 15:20
Nagyon vicces volt ahogy Francis megcsapkodta Furyt'shutterisland írta: mondjuk tobb akcio es drama volt, mint a fury vs ngannoun, pedig mindketto hakni volt.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 20., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 20., hétfő 14:48
Tudod te is mit kell nezned, hogy ember lehess.Tjacks írta:hehetheoriginal írta:roncstársadalom geci.
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 20., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 20., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 20., hétfő 14:00
hehetheoriginal írta:roncstársadalom geci.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 20., hétfő 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 12:47
Marmint azt a Remyt aki kethavonta leporgeti a 10 reszt (meg masik ket kamionra valo trasht), az, aki(k) velhetoen nem nezi(k) a musort, csak a sok komment miatt ranezett (vagy azt se) irt a boksz reszerol.Faust írta:Es ezek ragelnek remyn amikor tolja a fastandfuriost.hehetheoriginal írta: roncstársadalom geci.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 20., hétfő 12:26
Nem en akartam beirni.Faust írta:Es ezek ragelnek remyn amikor tolja a fastandfuriost.hehetheoriginal írta: roncstársadalom geci.![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem