Csak valaki szólhatott volna Gavinak, hogy a meccs 90 perces, nem 65

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 20., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 14:54
Ha ez a karma lett volna, akkor valaki a 46os lepojevel a szajaba lep, ez puszta balszerencse.'shutterisland írta:ha a borzaszto jo jatekos a kroos,iniesta vonal, akkor nyilvan nem az es nalam sem golden boy, de nalatok meg szerintem a jogos antipatia miatt kisse epp alul van ertekelve.Egy pillanatra megijedtem, hogy azt írod le van nézve, de borzasztó jó játékosÉn alapvetően minden focistát sajnálok akit egy komoly sérülés hosszú időre a betegszobába száműzi, de a szememben Gavi minden csak nem focista és semmi keresnivalója ezen a szinten
tipikus school boy erenyei megvannak, jol passzol, jol banik a labdaval, jol lat a palyan, de jol is erkezik a tamadoharmadba, a fizikai parametereit meg probalja kompenzalni.
az mas kerdes, hogy pont ezutobbi torzitja a kepet, en regebben is irtam, ha kepes lenne lehiggadni vagy neha bedobni eg frontint, akkor sokkal jobban nezne ki a jateka, mert az marad meg mindenkinek egy jobb meccse utan is, hogy log az ember mezen, fejjel belevetodik a gurulo labdaba, vagy kette szakad a fule, mert rugby meccsen erzi magat.
szerintem egy fix emberre erhetne, ha nem lenne egy kis komplexusos pots, hogy ez kinoheto e a korral, az mar ketseges.
hogy ezt az acl szakadast majd hogyan viseli, azt nem tudom, nala tehetsegesebb arcoknak is vetette mar vissza a karrierjet, az ovet is biztosan vissza fogja, benne van, hogy par ev mulva a valenciaban latjuk majd.
ez mind szubjektiv, az viszont vitathatatlan, hogy a fdj, pedri, gundogan harmas mogott o a kovetkezo a kp kozepen, szoval ez nagy ervagas lesz.
sajnos sokat tett a karma ellen, ami most ebben a formaban visszautott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 20., hétfő 14:51
ha a borzaszto jo jatekos a kroos,iniesta vonal, akkor nyilvan nem az es nalam sem golden boy, de nalatok meg szerintem a jogos antipatia miatt kisse epp alul van ertekelve.Egy pillanatra megijedtem, hogy azt írod le van nézve, de borzasztó jó játékosÉn alapvetően minden focistát sajnálok akit egy komoly sérülés hosszú időre a betegszobába száműzi, de a szememben Gavi minden csak nem focista és semmi keresnivalója ezen a szinten
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 20., hétfő 14:15
a próféta szóljon belőled !'shutterisland írta: varhato volt, hogy egyszer visszafele sul el a fegyver.
mondjuk ugy gondoltam, hogy majd egy deszantos a 49-es csonakkal telibeveri.
amugy barmennyire is le van nezve, borzaszto fontos jatekosunk ott kozepen a rotacio miatt, meg fogjuk szenvedni tavasszal a hianyat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 14:11
Remelem is.'shutterisland írta: varhato volt, hogy egyszer visszafele sul el a fegyver.
mondjuk ugy gondoltam, hogy majd egy deszantos a 49-es csonakkal telibeveri.
amugy barmennyire is le van nezve, borzaszto fontos jatekosunk ott kozepen a rotacio miatt, meg fogjuk szenvedni tavasszal a hianyat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 20., hétfő 13:52
Egy pillanatra megijedtem, hogy azt írod le van nézve, de borzasztó jó játékos'shutterisland írta:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 20., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 20., hétfő 13:37
hellószia.Nika91127 írta:Igazából izolált ACL sérülés eléggé ritka.Realista24 írta: Barcelona announce Gavi suffered a ‘complete tear’ of his ACL as well as a meniscus injury while on international duty.
All in csomag jott ossze a pankratornak.
Tesóm (nagy Barca-fan), mikor küldte, mondtam, h a meniscus biztos, ha szarul ért földet, akkor a keresztszalag is. Bejött.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 20., hétfő 13:31
Igazából izolált ACL sérülés eléggé ritka.Realista24 írta: Barcelona announce Gavi suffered a ‘complete tear’ of his ACL as well as a meniscus injury while on international duty.
All in csomag jott ossze a pankratornak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2023. november 20., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 6:30
Akinek ez a focitudása, az nem is hiányzik a pályáról. De legalább leírta egy Barcas is, végre.rikko írta:Gavi stílusa mellé pont nem fér el egy ACL sérülés.BlancoMark írta: Ezert kell Bellinghamre is vigyazni mint a himestojasra es nem terhelni a koporsoig, mert ennyi idosen egy ilyen komoly serules nagyobb esellyel pecseteli meg az adott jatekos elit futballistai almait mint nem.
Szerintem neki ez most karrierende... Pont azt a focit nem hozhatja többet amivel kiemelkedett. Nincs több hülye beugras , felelőtlen agresszió... Tulajdonképpen mintha egy úszó lábait vágnák le.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. november 19., vasárnap 23:38
Ahogy írtam, szvsz karrierende.BlancoMark írta:Az akaras es a felelotlen (valamint teljesen felesleges) serulesveszelyes jatek ket teljesen mas dolog. On es kozveszelyes volt a gyerek, az ilyen szvsz nem valo palyara. Annyi pozitivuma van ennek a serulesnek hogy meglatjuk mire megy tiszta fociban, mert kemenykedni es rugdosodni sokkal kevesbe fog tudni a serules utan ahogy te is mondtad.rikko írta:
Így van. Egy közepes tudású srác , hatalmas akarattal és küzdeni akarással.
Sajnos a mai mezőnyben már ez is elég, hogy ne tucat legyen valaki.
15 éve senki nem kapta volna fel a fejét, most meg ezzel bőven válogatott lehet 18 évesen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 19., vasárnap 23:34
Az akaras es a felelotlen (valamint teljesen felesleges) serulesveszelyes jatek ket teljesen mas dolog. On es kozveszelyes volt a gyerek, az ilyen szvsz nem valo palyara. Annyi pozitivuma van ennek a serulesnek hogy meglatjuk mire megy tiszta fociban, mert kemenykedni es rugdosodni sokkal kevesbe fog tudni a serules utan ahogy te is mondtad.rikko írta:Így van. Egy közepes tudású srác , hatalmas akarattal és küzdeni akarással.BlancoMark írta:
Tehat azzal emelkedett ki hogy hulye beugrasok es felelotlen agresszio jellemezte? Ez kicsit freudi volt.![]()
Sajnos a mai mezőnyben már ez is elég, hogy ne tucat legyen valaki.
15 éve senki nem kapta volna fel a fejét, most meg ezzel bőven válogatott lehet 18 évesen.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. november 19., vasárnap 23:30
Kb igen. Annyi különbséggel, hogy Gattuso kb 3 méterre nem tudott passzolni, gólt lőni meg kb soha.Faust írta: Khmgattusokhm.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 19., vasárnap 23:28
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. november 19., vasárnap 23:25
Így van. Egy közepes tudású srác , hatalmas akarattal és küzdeni akarással.BlancoMark írta:Tehat azzal emelkedett ki hogy hulye beugrasok es felelotlen agresszio jellemezte? Ez kicsit freudi volt.rikko írta:
Gavi stílusa mellé pont nem fér el egy ACL sérülés.
Szerintem neki ez most karrierende... Pont azt a focit nem hozhatja többet amivel kiemelkedett. Nincs több hülye beugras , felelőtlen agresszió... Tulajdonképpen mintha egy úszó lábait vágnák le.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 19., vasárnap 23:19
Tehat azzal emelkedett ki hogy hulye beugrasok es felelotlen agresszio jellemezte? Ez kicsit freudi volt.rikko írta:Gavi stílusa mellé pont nem fér el egy ACL sérülés.BlancoMark írta: Ezert kell Bellinghamre is vigyazni mint a himestojasra es nem terhelni a koporsoig, mert ennyi idosen egy ilyen komoly serules nagyobb esellyel pecseteli meg az adott jatekos elit futballistai almait mint nem.
Szerintem neki ez most karrierende... Pont azt a focit nem hozhatja többet amivel kiemelkedett. Nincs több hülye beugras , felelőtlen agresszió... Tulajdonképpen mintha egy úszó lábait vágnák le.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 19., vasárnap 23:17
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem