Stevenek nem számít a love, kéreti magát aztán úgyis a legújabb legnagyobb apple cuccot veszi meg.hehetheoriginal írta: Esetleg aliexpressen nezz szet vmi noname sohanemlatott kinai android tablet utan, a lenyeg a chipset, barba qualcomm pl alapbol nem lesz olcso, ha az uccso par generaciot rakjak bele, plusz a 8-12 gb ram a lenyeg.
Hatha van vmi, ami csak parszaz dodi es nem ezrek

Elektronika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Elektronika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Esetleg aliexpressen nezz szet vmi noname sohanemlatott kinai android tablet utan, a lenyeg a chipset, barba qualcomm pl alapbol nem lesz olcso, ha az uccso par generaciot rakjak bele, plusz a 8-12 gb ram a lenyeg.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Köszi srácok!
Akkor az van amit tapasztaltam. Itt van ilyen lehetőség, hogy megveszel egy kütyüt, kipróbálod, ha nem kell visszaviszed és visszakapod a pénzt.
3különböző tabletet próbáltam, de agyfaszt kaptam a lassú, akadozó felülettől.
A 6éves Ipadom kb 10x gyorsabb..
Reméltem, hogy ajánlotok valami mega gyors kína cuccot, amit emberien lehet használni, de akkor az lesz amit mondtok és gondoltam, hogy valami használt Ipadet megpróbálok beszerezni. Csak még használtan is drágák.
Valóban csak arra kell, hogy a vörösbor mellett a Madridom népének az okosságait olvassam rajta, meg a napi híreket hümmögve végig görgessem.
Akkor az van amit tapasztaltam. Itt van ilyen lehetőség, hogy megveszel egy kütyüt, kipróbálod, ha nem kell visszaviszed és visszakapod a pénzt.
3különböző tabletet próbáltam, de agyfaszt kaptam a lassú, akadozó felülettől.
A 6éves Ipadom kb 10x gyorsabb..
Reméltem, hogy ajánlotok valami mega gyors kína cuccot, amit emberien lehet használni, de akkor az lesz amit mondtok és gondoltam, hogy valami használt Ipadet megpróbálok beszerezni. Csak még használtan is drágák.
Valóban csak arra kell, hogy a vörösbor mellett a Madridom népének az okosságait olvassam rajta, meg a napi híreket hümmögve végig görgessem.

- hehetheoriginal
Ahogy zsunyi mondta.
Szzem amugy egy nem windows tablet (,ami amugy teljes erteku pc mar) sem eri meg a pénzét, csak szorakozasra, meg idoelbaszasra ennyit kolteni. Full ertelmetlen sztem.
En a surface pro 9et nezegetem, perfekt minőség, teljes erteku win11, tablet meret es tudja az ember munkara is hasznalni. Egy iost vagy androidot csak nyogvenyelosen, nekem ez szempont. Bar samsungnal van a dex, hasznaltam is telefonon rakotve monitort meg bt billentyűzetetet, egeret, de maga az os jar meg gyerekcipoben, nem tudom mennyire akarjak ezt fejleszteni, mert igenis lenne benne potencial, de evek kerdese meg mire eljut a normal felhasználói szintre.
Aztan meg ott a kerdes, hogy a windowson tokeletesen futo es oda fejlesztett progik mennyire kompatibilisek ezzel...
Szoval en vmi hasznalt ipad prot vagy vmit vennek, esetleg galaxy tab s7, s8, amire te hasznalod - borozas mellett chill -, arra barmelyik jo, nem teszed le a parokadat amiert kurvalassu fos
Szzem amugy egy nem windows tablet (,ami amugy teljes erteku pc mar) sem eri meg a pénzét, csak szorakozasra, meg idoelbaszasra ennyit kolteni. Full ertelmetlen sztem.
En a surface pro 9et nezegetem, perfekt minőség, teljes erteku win11, tablet meret es tudja az ember munkara is hasznalni. Egy iost vagy androidot csak nyogvenyelosen, nekem ez szempont. Bar samsungnal van a dex, hasznaltam is telefonon rakotve monitort meg bt billentyűzetetet, egeret, de maga az os jar meg gyerekcipoben, nem tudom mennyire akarjak ezt fejleszteni, mert igenis lenne benne potencial, de evek kerdese meg mire eljut a normal felhasználói szintre.
Aztan meg ott a kerdes, hogy a windowson tokeletesen futo es oda fejlesztett progik mennyire kompatibilisek ezzel...
Szoval en vmi hasznalt ipad prot vagy vmit vennek, esetleg galaxy tab s7, s8, amire te hasznalod - borozas mellett chill -, arra barmelyik jo, nem teszed le a parokadat amiert kurvalassu fos
thereisonly1ronaldo
Legolcsobb iPad. Az androidos vagy mind kuka, vagy Samsung csucskategorias.Steve írta: Hello,
A lányom megkapta az Ipadot amim volt, én meg rohadtul nem akarom erre Apple árkayegóriát kifizetni.
Viszont vettem két olcsóbb Lenovot, de olyan rohaft lassú volt, hogy két agybérzés között visszavittem a boltba.
Bem vagyok képbe az Androidos cuccokkal,amik a valóságban is jók(papíron látom melyik erős stb..) a drága topp Samsungok szintén nem érdekelnek..
Szóval tud valaki ajánlani egy gyors jó kijelzős,kamera nem érdekel, viszont jobb akksis androidos tabletet, olcsón?
Köszi előre is a válaszokat.
A tobbi androidos tablet egy rakas szar, nyilvan sarkitva, de egy 170ezres androidos tablet fele annyit tud mint egy 2021es iPad.
- Steve
Haha..HülyeHalfkey írta: Utálom a tableteket, szerintem ne vegyél. Legyen jó telód inkább.
Szívesen![]()

Akkor kivárom a komolyabb hozzászólásokat.
Telefonommal elégedett vagyok. Iphone 14pro. Amire kell tökéletes.
Viszont szeretem tableten olvasni a Madridomot, a kisasszony meg lenyúlta az ipadet.

Hehe itt az android huszár, hátha megszületik itt majd az első értelmes hozzászólása és ír valami okosat, vagy valaki más a Madridom mindenttudó népéből.

Utálom a tableteket, szerintem ne vegyél. Legyen jó telód inkább.
Szívesen
Szívesen

- Steve
Hello,
A lányom megkapta az Ipadot amim volt, én meg rohadtul nem akarom erre Apple árkayegóriát kifizetni.
Viszont vettem két olcsóbb Lenovot, de olyan rohaft lassú volt, hogy két agybérzés között visszavittem a boltba.
Bem vagyok képbe az Androidos cuccokkal,amik a valóságban is jók(papíron látom melyik erős stb..) a drága topp Samsungok szintén nem érdekelnek..
Szóval tud valaki ajánlani egy gyors jó kijelzős,kamera nem érdekel, viszont jobb akksis androidos tabletet, olcsón?
Összes egy retek a mai szinten jó egerekhez képest illetve a szállítási költség több, mint az egér.Realista24 írta: https://mionix.net/collections/black-we ... 68ca497e94
Akinek eppen valami komolyabb eger kellene.

875 Ft-os egértalp szállítással 5800

Ha valakinek egér/egérpad kell írjatok, kenem vágom a témát...

Ezzel foglalkozni se érdemes annyira sokat fejlődtek az egerek az elmúlt években.
Biztos vagyok benne hogy valami atom kifacsart célra kell, csak nem mer rákérdezni. Ahogy a Titanicleső hordót logitech kontrollerrel irányították, hehe a kamion váltóját akarja egérrel sufnituningolni

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
fene a pofádba...
ez annyira programozható, amennyire akarod.
single key assign & assign record macro , is szerepel a többi mellett. ( másik 7 lehetőség is van, disable meg default meg egyebek profilok stb , egy gombra a set )
lejátszóval is megy, jah.
program gyorsbillentyűje ráállít az egér profiljában, single key assign-ban, és elfogad meg ok.
aztán lehet egérről vezérelni mondjuk a leállítást ( ezt próbáltam )
softwaren belül, mikor ezt állítod, megkérdi hogy mely akármit akarod társítani, aztán kiválasztod, pont.
ment a VLC ben egérről vezérlés.
most le kellett töltenem a firmwaret, a softwaret meg ezt a nyomorult vlc-t is.
b+
ez annyira programozható, amennyire akarod.
single key assign & assign record macro , is szerepel a többi mellett. ( másik 7 lehetőség is van, disable meg default meg egyebek profilok stb , egy gombra a set )
lejátszóval is megy, jah.
program gyorsbillentyűje ráállít az egér profiljában, single key assign-ban, és elfogad meg ok.
aztán lehet egérről vezérelni mondjuk a leállítást ( ezt próbáltam )
softwaren belül, mikor ezt állítod, megkérdi hogy mely akármit akarod társítani, aztán kiválasztod, pont.
ment a VLC ben egérről vezérlés.
most le kellett töltenem a firmwaret, a softwaret meg ezt a nyomorult vlc-t is.
b+

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
De nem erted a kerdest, konkrétan winamppel probaltad vagy vlcplayer, mindegy, csak zenelejatszo legyen, vagy csak média start stop opcio van a programozhato gomboknal?
Probaltam scripttel is, nem mukodik.
Tehat pl a hatterben futo youtube az mukodik, de winamp pl nem
Egyedul regi logitech setpoint sw-vel mukodott, csak azota lecsereltem azt az egeret, mert kellett, hogy oltari gecinagy fejeseket osszak vmi jobb finomabb cuccal
Probaltam scripttel is, nem mukodik.
Tehat pl a hatterben futo youtube az mukodik, de winamp pl nem
Egyedul regi logitech setpoint sw-vel mukodott, csak azota lecsereltem azt az egeret, mert kellett, hogy oltari gecinagy fejeseket osszak vmi jobb finomabb cuccal
thereisonly1ronaldo
- Mickey
in game ment, direkt azért vettem programozhatót, mert kellett.
meg az egyéb paraméterek is, játékokban.
Most ami WIN alatt üzemel...
megy a DPI ( tehát az érzékenység )
oldalsó gombokkal a lapozgatás( oda vissza ), frissítés, hangerű -mute-
szrk
de most nem is látom rendszer alatt az Avior softwaret
meg az egyéb paraméterek is, játékokban.
Most ami WIN alatt üzemel...
megy a DPI ( tehát az érzékenység )
oldalsó gombokkal a lapozgatás( oda vissza ), frissítés, hangerű -mute-
szrk
de most nem is látom rendszer alatt az Avior softwaret

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
Programozhato gombok:Mickey írta: elég jók, pad meg a csere talp is caréhúgyé...
most is egy Mionix Avior 7000-es darabot használok.
Be lehet allitani barmit?
Pl winamp zene start, stop , next previous?
Logitech tudja, razer nem pl...
Ne legyél mar lusti, nezd mar meg nekem

thereisonly1ronaldo
- Mickey
elég jók, pad meg a csere talp is caréhúgyé...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Mickey
részletekbe menően, finomhangolni, tapasztalni...na az nem pár nap.
de összelegózni, nézelődni biosban/uefi-ben, meg utána alárakni egy op rendszert, az éppen megoldható
jaja
csak akarat kérdése, a mai világban, mikor minden is az ember szájában van, ha tudja hol keresse.
de összelegózni, nézelődni biosban/uefi-ben, meg utána alárakni egy op rendszert, az éppen megoldható
jaja

csak akarat kérdése, a mai világban, mikor minden is az ember szájában van, ha tudja hol keresse.

- hehetheoriginal
ezert tart itt a vilag, puha ostoba es retardalt lassan mindenkiDe ha valaki nem csinált ilyent akkor rendeljen fullos rendszert vagy keressen szakít/szervizt aki össze rakja.

en azt mondom vágj bele tesó, nem kell hozzá egy egyetemet elvégezni.
nem kerül hónapokba, évekbe se, mint akár egy szakmát megtanulni pl.
pár nap az egész
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha nincs víz hűtés akkor nem lehet túl nagy baj.
De ha valaki nem csinált ilyent akkor rendeljen fullos rendszert vagy keressen szakít/szervizt aki össze rakja.
De ha valaki nem csinált ilyent akkor rendeljen fullos rendszert vagy keressen szakít/szervizt aki össze rakja.