Csak az inditasnal lehet nemi problemaHalfkey írta: Egy gép összerakása nem bonyolultabb mint egy IKEA-s bútoré.

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 19., vasárnap 19:55
Csak az inditasnal lehet nemi problemaHalfkey írta: Egy gép összerakása nem bonyolultabb mint egy IKEA-s bútoré.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 19., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 19., vasárnap 19:49
Ez igaz, de ezekre a megoldasokra fog epulni az ujabb megoldas, tehat nem lesz teljesen elavult tudas. Csak fejleszteni kell es naprakeszen tartani (mint minden masban).hehetheoriginal írta:
ui.: azért mondtam, hogy elavult lesz, mert arrol beszelgettek pl az ipon meg a vr hosszu percekig, hogy xy kártyának milyen megoldásai vannak, ezek ilyen ideig oraig tartó kárász életű dolgok
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 19., vasárnap 19:43
attól függ mennyi időd van, utána lehet járni.wZoLee7 írta:épp a laptopom cserélném le asztalira, de olyan szinten marha hülye vagyok az egészhez hogy fogalmam sincs amiket kinéztem passzolnak e, az összerakás meg nekem olyan mintha külön tudomány lenne, nem tudom még hogy lesz ez megoldvazsuninnyo írta:
Miert lesz elavult? Az alapjai ugyanezek lesznek.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 19., vasárnap 19:43
100 évvel ezelőtt, mikor még ilyeneket csináltam, én ezt használtam: https://ipon.hu/geposszerako . Persze nem árt hozzá egy alap utánajárás sem.wZoLee7 írta:épp a laptopom cserélném le asztalira, de olyan szinten marha hülye vagyok az egészhez hogy fogalmam sincs amiket kinéztem passzolnak e, az összerakás meg nekem olyan mintha külön tudomány lenne, nem tudom még hogy lesz ez megoldvazsuninnyo írta:
Miert lesz elavult? Az alapjai ugyanezek lesznek.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. november 19., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 19., vasárnap 19:32
épp a laptopom cserélném le asztalira, de olyan szinten marha hülye vagyok az egészhez hogy fogalmam sincs amiket kinéztem passzolnak e, az összerakás meg nekem olyan mintha külön tudomány lenne, nem tudom még hogy lesz ez megoldvazsuninnyo írta:Miert lesz elavult? Az alapjai ugyanezek lesznek.hehetheoriginal írta: vr-os srácok épp live gépet raknak össze az iponos arcokkal, nyilvan megy a nagy szakértés közben, én meg azon röhögök, hogy egy pár evtized mulva mennyire érdektelen, semmitmondó, abszolút elavult tudás lesz ez![]()
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 19., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 19., vasárnap 18:58
Miert lesz elavult? Az alapjai ugyanezek lesznek.hehetheoriginal írta: vr-os srácok épp live gépet raknak össze az iponos arcokkal, nyilvan megy a nagy szakértés közben, én meg azon röhögök, hogy egy pár evtized mulva mennyire érdektelen, semmitmondó, abszolút elavult tudás lesz ez![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 19., vasárnap 18:52
Ez meg előtte volt, nem kell irigykedni.Halfkey írta:Jól toltad ezt a Black Fridayt.Realista24 írta: Amikor az ember rendel egy gyari Apple toltokabelt, es kap egy lengyeleknel utangyartott szart, az megfizethetetlen.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 19., vasárnap 18:17
Jól toltad ezt a Black Fridayt.Realista24 írta: Amikor az ember rendel egy gyari Apple toltokabelt, es kap egy lengyeleknel utangyartott szart, az megfizethetetlen.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 17., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 17., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 17., péntek 10:28
Azazcart írta: Nekem ami volt az úgy volt megtervezve hogy egy ilyen karton vastagságú préselt fában volt 3 db csavar bármilyen fém merevites nélkül az ülőlap aljahoz erősítve. Nyilván a legkisebb erokifejtesre kiszakadtak a helyükről a csavarok.
HozzászólásSzerző: cart » 2023. november 17., péntek 9:48
HozzászólásSzerző: Joseph » 2023. november 17., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 17., péntek 9:33
ez sok evvel ezelott volt, pont ezt mondom, hogy mar ott se lehet kapni, ott is tulnottek ezen.Realista24 írta:Linkeld mar a jysk verziot, mert nem talaltam, pedig kerestem.hehetheoriginal írta:
hallod ez egyazegybe megtalalod a jyskben vagy akarhol ugyanennyiert akcio nelkul.
en hasznaltam ilyen, es elhajlik a hattamlaban a fuggoleges fem resz, meg kemeny es kenyelmetlen orakig ulni rajta, ilyen nyaklikcsaklig az egesz, nem stabil.
en se a 60 kilos arc vagyok, de na![]()
Meg a vegen lemondom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 17., péntek 9:32
HozzászólásSzerző: cart » 2023. november 17., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 17., péntek 9:30
Linkeld mar a jysk verziot, mert nem talaltam, pedig kerestem.hehetheoriginal írta:hallod ez egyazegybe megtalalod a jyskben vagy akarhol ugyanennyiert akcio nelkul.
en hasznaltam ilyen, es elhajlik a hattamlaban a fuggoleges fem resz, meg kemeny es kenyelmetlen orakig ulni rajta, ilyen nyaklikcsaklig az egesz, nem stabil.
en se a 60 kilos arc vagyok, de na![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem