http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... at-2297839
HozzászólásSzerző: Puding » 2013. november 27., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 26., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 25., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 22:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. november 25., hétfő 22:30
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 25., hétfő 22:20
Sok értelme nem lett volna annak, ha marad. Pocsék szezonja volt tavaly, Danny Rose visszajött kölcsönből, itt van Naughton meg Fryers is, Vertonghen meg szintén tud balbunkót játszani, nem is akárhogy.Anis írta:ő épp a QPR-ban van kölcsönben, de a tottenhamhez tartozik még.
(pl az ő kölcsönadását nem is értettem, most van egy Vertonghen a balosra hogy Rose lesérült, maradhatott volna)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 25., hétfő 22:16
Juveból én sem tudnék 20at, de a Spursből igen. Olasz focit alig követem, csak a Intert és a többi csapat eredményeit, míg a Tottenhamet minden héten megnézem, hogy álltak fel, cseréket és statokat. Plusz a Realos mellett van Tottenham-excelem is!El Unico írta:Éjjel-nappal a labdarúgásnak élek,folyamatosan olvasok,tájékozódok,külföldi oldalakat nézegetek... de azért az túlzás,hogy 20 Spurs játékost ismernem kellene és fel kellene tudnom sorolni... De még a Juventusból sem tudnék 20-at mondani. Talán-talán... na.
ő épp a QPR-ban van kölcsönben, de a tottenhamhez tartozik még.Becksy23 írta:Assou-Ekotto
szerintem a legtöbben így vagyunk ezzel. az olasz focit max az ismeri akinek nagy kedvenc csapata van ott és miattuk is követi őket.Demes írta:Én pl a legtöbb PL csapatot ismerem, de az olasz focit annyira nem követem hogy már a Juvéval is gondban lennék ha a kezdő 11-en kívül kéne embereket mondani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 25., hétfő 21:57
jó, de ha leírok neked egy vucinic,giovinco,quagliarella,barzagli névsport például, csak dereng valami.de az olasz focit annyira nem követem hogy már a Juvéval is gondban lennék ha a kezdő 11-en kívül kéne embereket mondani.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 25., hétfő 21:52
Inkább emberfüggő, hogy ki honnan és mennyi embert ismer. Én pl a legtöbb PL csapatot ismerem, mert errefelé mindenhol van egy West Ham vagy Sunderland drukker akikkel el lehet társalogni, de az olasz focit annyira nem követem hogy már a Juvéval is gondban lennék ha a kezdő 11-en kívül kéne embereket mondani.El Unico írta:az túlzás,hogy 20 Spurs játékost ismernem kellene és fel kellene tudnom sorolni... De még a Juventusból sem tudnék 20-at mondani.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. november 25., hétfő 21:41
A Juventus-ból én seEl Unico írta:Éjjel-nappal a labdarúgásnak élek,folyamatosan olvasok,tájékozódok,külföldi oldalakat nézegetek... de azért az túlzás,hogy 20 Spurs játékost ismernem kellene és fel kellene tudnom sorolni... De még a Juventusból sem tudnék 20-at mondani. Talán-talán... na.Minden ember más és más, de aki aktívan követi a világfutballt az szerintem kapásból fel tud sorolni minimum 20 Spurs játékost. Jó a keret, össze kell érni és nem lesz gond. Persze ha a dobogó teteje a cél (ilyen kerettel ha a játékosok tudnak annyit fejlődni, és AVB összerakja őket) akkor kelhet még egy igazi gólvágó Soldado helyére, aki maga is képes a semmiből eldönteni meccseket. Rengeteg tehetség van a csapatban, kevés a kiforrott játékos, de ha azzá vállnak...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 25., hétfő 21:24
Éjjel-nappal a labdarúgásnak élek,folyamatosan olvasok,tájékozódok,külföldi oldalakat nézegetek... de azért az túlzás,hogy 20 Spurs játékost ismernem kellene és fel kellene tudnom sorolni... De még a Juventusból sem tudnék 20-at mondani. Talán-talán... na.Minden ember más és más, de aki aktívan követi a világfutballt az szerintem kapásból fel tud sorolni minimum 20 Spurs játékost. Jó a keret, össze kell érni és nem lesz gond. Persze ha a dobogó teteje a cél (ilyen kerettel ha a játékosok tudnak annyit fejlődni, és AVB összerakja őket) akkor kelhet még egy igazi gólvágó Soldado helyére, aki maga is képes a semmiből eldönteni meccseket. Rengeteg tehetség van a csapatban, kevés a kiforrott játékos, de ha azzá vállnak...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. november 25., hétfő 21:18
Minden ember más és más, de aki aktívan követi a világfutballt az szerintem kapásból fel tud sorolni minimum 20 Spurs játékost. Jó a keret, össze kell érni és nem lesz gond. Persze ha a dobogó teteje a cél (ilyen kerettel ha a játékosok tudnak annyit fejlődni, és AVB összerakja őket) akkor kelhet még egy igazi gólvágó Soldado helyére, aki maga is képes a semmiből eldönteni meccseket. Rengeteg tehetség van a csapatban, kevés a kiforrott játékos, de ha azzá vállnak...petiamadridista írta:amúgy nem értem, hogy miért kéne ezeket az emberek ismernem...
a PL-ben nem hoztak még évek-óta tartó rendszeres jó teljesítményt, és nemzetközi kupákban sem, meg válogatottakban sem.
szóval, szerint a Spurs szurkolóknak, meg a PL-t rendszeresen, hetente követőknek illik őket ismerni.
most pl Paulinho neve ismerős a brazil válogatottból, anno Modric ismerős volt egy nagy erős horvát csapatból, vagy Bale a BL-ben tette le a névjegyét, Defoe Rooney éktársa volt sokszor egy a jelenleginél jóval erősebb angol válogatottban..
őket tényleg illet ismerni, de ezeket a mostaniakat..
Hát nem tudom, ha tényleg illik ismerni, akkor majd igyekszem..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 25., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 25., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 20:59
Pedig eddig elég 6ékony volt a srác a kommentjeivel...Ha GT emiatt elvándorolna innen az megbocsát6atlan lenne.... :(
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 25., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 20:41
Eegen ez ebben a topicban ujabban 6vànyozottan igazMostanában mindenkinek olyan jó a humora itt. :lol: :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 25., hétfő 18:41
Nem tehetünl róla,hogy a Spurs hatásos viccek/trollkodások alapjául szolgál.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 25., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 25., hétfő 18:07
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem