De a film jöhet, jó lesz ez!

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. december 1., péntek 9:18
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. december 1., péntek 6:24
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. december 1., péntek 0:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 24., péntek 9:51
én is csak spanyolul találtam, meg kő tanúni spanyolulDave22 írta: Sziasztok!
Van már esetleg infótok az "In the Heart of la decimocuarta"-ról?
Én sehol sem találom (talán csak spanyolul, de abból meg sajnos nem sokat értek)
HozzászólásSzerző: Dave22 » 2023. november 24., péntek 8:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 19., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 19., vasárnap 20:11
Nem azt írtam hogy sajnálod rá, csak sokan inkább vegigszenvedik, ha már fizettek érte.zoli0415 írta:Nyilván nem a pénzt sajnálom rá....abban igazad van, hogy csak én tudhatom de nekem a legközelebbi mozi autóval 1 óra csak oda + a film 3.5, mindennel együtt 6-7 órás program, ezért voltam kíváncsi a véleményekre, olyanra mint amit Pipita írt, amit köszönök is neki.Realista24 írta:
Ha nem félsz beáldozni 1-2ezer forintot, akkor elkezded, aztán ha unod, kimész. Más tényleg nem tudja megmondani helyetted.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. november 19., vasárnap 20:07
Nyilván nem a pénzt sajnálom rá....abban igazad van, hogy csak én tudhatom de nekem a legközelebbi mozi autóval 1 óra csak oda + a film 3.5, mindennel együtt 6-7 órás program, ezért voltam kíváncsi a véleményekre, olyanra mint amit Pipita írt, amit köszönök is neki.Realista24 írta:Ha nem félsz beáldozni 1-2ezer forintot, akkor elkezded, aztán ha unod, kimész. Más tényleg nem tudja megmondani helyetted.zoli0415 írta: Valaki végigülte a Megfojtott virágok c. filmet DiCaprioval? Érdekelne a film de valahogy nem visz rá a lélek, nem tudom, hogy le tudna e kötni 3,5 órán keresztül...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 19., vasárnap 19:59
Yazid írta:Ez true story nem?talán a leggyengébb húzása, hogy kb a 10. perctől tudni hogy ki lesz a főgonosz,
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. november 19., vasárnap 19:50
Ez true story nem?talán a leggyengébb húzása, hogy kb a 10. perctől tudni hogy ki lesz a főgonosz,
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. november 19., vasárnap 19:14
Pénteken voltam. Minden kritikus elképesztő pozitívumokat írt róla: hogy fel se tűnik a hosszú menetidő, hogy nézeti magát, gyönyörű, csodálatos, eseménydús, fordulatos...zoli0415 írta: Valaki végigülte a Megfojtott virágok c. filmet DiCaprioval? Érdekelne a film de valahogy nem visz rá a lélek, nem tudom, hogy le tudna e kötni 3,5 órán keresztül...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 19., vasárnap 18:56
Ha nem félsz beáldozni 1-2ezer forintot, akkor elkezded, aztán ha unod, kimész. Más tényleg nem tudja megmondani helyetted.zoli0415 írta: Valaki végigülte a Megfojtott virágok c. filmet DiCaprioval? Érdekelne a film de valahogy nem visz rá a lélek, nem tudom, hogy le tudna e kötni 3,5 órán keresztül...
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 19., vasárnap 15:22
Felterjeszteném zoli0415-t magasan a legnormálisabb madridom.hu fórumozó címérezoli0415 írta: Soha nem néztem sorozatot, nincs időm órákat bámulni a tévét, megpróbálom hasznosabban tölteni az időmet...dolgozom, kirándulok, sportolok, családosat játszom és hasonlók. Moziba járni kikapcsolódásként szeretek, viszont nagyon jónak kell lenni egy filmnek ahhoz, hogy én 3.5 órát áldozzak az életemből miatta.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 19., vasárnap 15:22
Ha nem nézed meg, honnan tudod, hogy jó-e vagy sem? Más nem tudja megmondani neked. Lehet 10ből 9 embernek tetszik, neked meg nem fog.zoli0415 írta:Soha nem néztem sorozatot, nincs időm órákat bámulni a tévét, megpróbálom hasznosabban tölteni az időmet...dolgozom, kirándulok, sportolok, családosat játszom és hasonlók. Moziba járni kikapcsolódásként szeretek, viszont nagyon jónak kell lenni egy filmnek ahhoz, hogy én 3.5 órát áldozzak az életemből miatta.Faust írta:
Gondolom te sem szoktal netflixen sorozatot daralni.![]()
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. november 19., vasárnap 15:19
Soha nem néztem sorozatot, nincs időm órákat bámulni a tévét, megpróbálom hasznosabban tölteni az időmet...dolgozom, kirándulok, sportolok, családosat játszom és hasonlók. Moziba járni kikapcsolódásként szeretek, viszont nagyon jónak kell lenni egy filmnek ahhoz, hogy én 3.5 órát áldozzak az életemből miatta.Faust írta:Gondolom te sem szoktal netflixen sorozatot daralni.zoli0415 írta: Valaki végigülte a Megfojtott virágok c. filmet DiCaprioval? Érdekelne a film de valahogy nem visz rá a lélek, nem tudom, hogy le tudna e kötni 3,5 órán keresztül...![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 19., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 19., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 19., vasárnap 13:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 19., vasárnap 13:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 19., vasárnap 13:14
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem