ilyet nem illik megtenni a nokkel, mi ez a himsovonizmus !!!ferni írta: Krúbi - Tárgyalás A Nők Vezérigazgatójával (Official Lyric Video)
kijött az album, teljes agymenés
Zene
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Zene
rip palotai
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Beton.Hofi x ANUBII$ - TÜKÖRTEREM
Ez nagyon erős lett, Bagira óta a legjobb száma
Beton.Hofi x ANUBII$ - NULLAKÖZÖD
Jött ki egy ilyen is
Ez nagyon erős lett, Bagira óta a legjobb száma
Beton.Hofi x ANUBII$ - NULLAKÖZÖD
Jött ki egy ilyen is
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
az remekportillo írta: Én még valamikor februárban voltam, de elég csalódás volt a hangosítás, meg az egész helyszín. Az odajutás még nem is volt olyan vészes mint gondoltam.
(a hazajutás már bonyolultabb volt, több okból kifolyólag.)

- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Én még valamikor februárban voltam, de elég csalódás volt a hangosítás, meg az egész helyszín. Az odajutás még nem is volt olyan vészes mint gondoltam.soadroli írta: Az új Barba Negrában volt már valaki? Hangzás milyen?
Az odajutás is érdekes lesz ahogy nézem![]()
(a hazajutás már bonyolultabb volt, több okból kifolyólag.
Szégyen a kukás, de hasznos.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Amúgy tényleg. Végignéztem az összeset, ez a legjobb szerintem is. A Lovasi-Kőhalmi-Linczényi Márk-Dallos Bogi kopropdukció is tetszett, sajnos nagyon sok felejthető dal jött ki.hehetheoriginal írta: most néztem a dalukat, hát egy fos. namindegy.
számomra a király lindás cucc amugy x-edik évadból az még mindig az etalon és messze a legjobb, ami ezekből kikerült.
Ettől függetlenül üde színfolt a műsor, érdemes nézni.
"And my heart will leave you never."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most néztem a dalukat, hát egy fos. namindegy.ferni írta: Eddigi egyik legjobb Dalfutár első rész, kíváncsi leszek majd a stúdióban mit alkotnak.
https://youtu.be/v9nx15GkmUM
számomra a király lindás cucc amugy x-edik évadból az még mindig az etalon és messze a legjobb, ami ezekből kikerült.
thereisonly1ronaldo
Eddigi egyik legjobb Dalfutár első rész, kíváncsi leszek majd a stúdióban mit alkotnak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ha azt nézzük, hogy Németország jelenlegi legjobb rapperére 73,3 euro = 28 ezer körül volt a szinpadtól balra ülőhely, akkor valóban elég drágák lettek ezek az árak. De azért érdemes figyelni, ahogy egy-egy előadó kinövi magát. Az előbb említett rapperen voltam már kisebb szabadtérin, majd megszervezték nagyobb helyen, de akkora lett az érdeklődés iránta, hogy egyből betették a Wiener Stadthalléba. Fesztiválokra is megy, és hatalmas tömeg van a színpada előtt. Elképesztő hype van körülötte is.Caraway írta: 47 ezren fernek be koncertkor a Puskasba. Egyebkent oke nem 100-150 euro volt a jegy, de magyar eloadohoz kepest nagyon draga. Dinamikusan emelkedtek a jegyarak, a kiemelt allojegy peldaul 25-29 ezer forint volt, a jobb ulohelyek 24 ezer, a vip 70-99 ezer ft.
Amugy Azi is ott volt a Rammstein koncerten, remelem meritett par ihletet toluk. Nem voltam rajta, csak videokat meg kepeket lattam, de az a legpozitivabb sajtovisszhang volt egy koncertrol ever.![]()
Azariah is hasonló utat járhatott be, Budapest Parkból a Puskásba. csak talán rövidebb idő alatt.
___Samynek___
Bushido - Dark Knight
King Iso - World War Me
Dax - LIFE