Augusztusban már elment a szezon így most már nem csalódás.Hát ezzel én elengedem a szezont, mármint ami az elvárásokat illeti

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. november 17., péntek 16:03
Augusztusban már elment a szezon így most már nem csalódás.Hát ezzel én elengedem a szezont, mármint ami az elvárásokat illeti
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 17., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 17., péntek 13:11
MarioCirolo írta:Kroost en meg azon a poszton nem lattam jol jatszani. Remelem Mario Martin fog kapni perceket azon a poszton.realmadrid95 írta:
Kroos lesz a vkp, egesz jol lehozza ezt a feladatot szerintem. Az en kerdesem inkabb az lenne, hogy ki fog beszallni a padrol, hogy picit felporgesse a jatekot?
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 17., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. november 17., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. november 17., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. november 17., péntek 10:29
Kroost en meg azon a poszton nem lattam jol jatszani. Remelem Mario Martin fog kapni perceket azon a poszton.realmadrid95 írta:hehetheoriginal írta:
Idezem magam, pedig meg accountot se valtottam most![]()
Igy hogy beli vini meg mindenki serult, hogy állunk ki jovo heten?
Igy mar azert nem olyan sima a helyzetennyi sérülttel
Jozsi-rodri-brahi?
Mogotte vének valvival?
Ki fog utkozni?
Kroos lesz a vkp, egesz jol lehozza ezt a feladatot szerintem. Az en kerdesem inkabb az lenne, hogy ki fog beszallni a padrol, hogy picit felporgesse a jatekot?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 17., péntek 9:51
hehetheoriginal írta:Idezem magam, pedig meg accountot se valtottam mosthehetheoriginal írta: hogyaszongya:
cadiz, napoli, granada, betis, berlin, villarreal, alaves, mallorca, getafe, almeria, las palmas
ez mind lofasz, normal esetben mindet nyerni kell(ene).
beellt biztonsagira le kell hozni, bajnoksagra kell minden erőt, 3 baszónéger hiányozni fog, de ha brahim es binicius is jo formaban lesznek, akkor nem aggodom, tul gyenge csapatok ezek ahhoz![]()
Igy hogy beli vini meg mindenki serult, hogy állunk ki jovo heten?
Igy mar azert nem olyan sima a helyzetennyi sérülttel
Jozsi-rodri-brahi?
Mogotte vének valvival?
Ki fog utkozni?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 17., péntek 9:39
Idezem magam, pedig meg accountot se valtottam mosthehetheoriginal írta: hogyaszongya:
cadiz, napoli, granada, betis, berlin, villarreal, alaves, mallorca, getafe, almeria, las palmas
ez mind lofasz, normal esetben mindet nyerni kell(ene).
beellt biztonsagira le kell hozni, bajnoksagra kell minden erőt, 3 baszónéger hiányozni fog, de ha brahim es binicius is jo formaban lesznek, akkor nem aggodom, tul gyenge csapatok ezek ahhoz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 16., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 16., csütörtök 12:41
Bayernben többször is játszott ott.hehetheoriginal írta: Életében nem játszott ott, egy kezdo kazmer szintet hozna, amikor folyamat leszednek a lábáról a labdat, mert tul sokat var meg nezelodik....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 16., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 16., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 16., csütörtök 12:21
Mindig rettegek a válogatott szünetektől...wZoLee7 írta: Hihetetlenek ezek a válogatott edzések is, valaki mindig sérülten tér vissza. Faszkivan már
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 16., csütörtök 12:10
Ha addig nem dőlnek ki, akkor mehetnek is fel Brahimmal kiegészítve. Csere meg Paz meg valaki a kicsiktől.Realista24 írta: Kroos, Modric, Valverde.
A 8 kozeppalyasbol ok harman bevethetoek.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. november 16., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 16., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 16., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. november 16., csütörtök 11:01
Ceba, Jude csak jók lesznek a Cadiz ellen nem? Még van 10 nap.Realista24 írta: Kroos, Modric, Valverde.
A 8 kozeppalyasbol ok harman bevethetoek.![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem