Akkor orulunk Vincentrealmadrid95 írta: Es mi lesz, ha felepul Camavinga csak Miro miatt? Amilyen szurrealis dolgokat latok mostanaban, nem tartanam eselytelennek a dolgot.
20.584 eurot kapunk a FIFA-tol naponta a serules miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 17:50
Akkor orulunk Vincentrealmadrid95 írta: Es mi lesz, ha felepul Camavinga csak Miro miatt? Amilyen szurrealis dolgokat latok mostanaban, nem tartanam eselytelennek a dolgot.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 16., csütörtök 17:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. november 16., csütörtök 17:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 16., csütörtök 14:48
Rozalinda24 "sérülés tisztánlátó"Realista24 írta:Nem nem. Telejos24.füst írta: Ezentúl DR24.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 14:43
Nem nem. Telejos24.füst írta: Ezentúl DR24.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. november 16., csütörtök 13:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 16., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 12:17
Delutan vagy holnap reggel vizsgaljak. Fokuszban az oldalszalag.Realista24 írta: According to the first scans, Eduardo Camavinga could be out for more than a month due to the sprain in his right knee.
@tjcope
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 16., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. november 16., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 16., csütörtök 9:31
Ha csak a lateralis oldalszalag, és nem teljes szakadás,akkor 6 hét rögzítő - passzív torna, majd utána fokozatos terhelés. 10-12 hétre saccolom, de aztán lehet, hogy előbb "mély vízbe" dobják.Realista24 írta: Majd kiderul, hogy 2 het vagy 4 vagy 6 vagy 12 lesz a vege...ma/holnap MR. Kiadjak az orvosi jelentest, aztan egy fokkal okosabbak leszunk.
Egy biztosnak tunik, iden mar nem lep palyara, gondolom leirjak majd, hogy cel a Spanyol Szuperkupa januar kozepen, aztan a BL egyenes kieses, aztan igy tovabb...szalag baszod...legrosszabb.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 16., csütörtök 9:29
Na latod,akkor igazunk lett.Nika91127 írta:Részemről a reakció annyi volt, hogy amikor először valaki beírta, hogy semmi, jött amiro. írta:
Leirtam,hogy honapokra szerintem nem fog parharctol leserulni,de benne van,viszont a valoszinusege kisebb talan.
Erre leirtal egy serulest,irtad,hogy irjam be,nezzek utana.
Jo paciens modjara beirtam,azt talaltam,hogy ket szallag + meniszkusz serul. Meg a visszaterest is megtalaltam,hogy 6 honap-1 ev..
Erre irtam,hogy azert ez egy szelsoseg. ( Szerintem az egyik legrosszabb forgatokonyv lenne.)
Hol a gond? Egy szoval nem irtam,hogy o a kovetkezo bajnokin jatszani fog.
Sot,leirtam szoszerint hogy fix igazad van.
Idezzetek nyugodtan ami a baj.![]()
Nem írtam se negatívat se pozitívat, csak hogy merre vagyHogy nédda, igazad lett hogy igazam lett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 16., csütörtök 9:25
Részemről a reakció annyi volt, hogy amikor először valaki beírta, hogy semmi, jött amiro. írta:Leirtam,hogy honapokra szerintem nem fog parharctol leserulni,de benne van,viszont a valoszinusege kisebb talan.Nika91127 írta:
Nekem aztán semmi se fáj.![]()
Camanak inkább.
Erre leirtal egy serulest,irtad,hogy irjam be,nezzek utana.
Jo paciens modjara beirtam,azt talaltam,hogy ket szallag + meniszkusz serul. Meg a visszaterest is megtalaltam,hogy 6 honap-1 ev..
Erre irtam,hogy azert ez egy szelsoseg. ( Szerintem az egyik legrosszabb forgatokonyv lenne.)
Hol a gond? Egy szoval nem irtam,hogy o a kovetkezo bajnokin jatszani fog.
Sot,leirtam szoszerint hogy fix igazad van.
Idezzetek nyugodtan ami a baj.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 16., csütörtök 9:21
Leirtam,hogy honapokra szerintem nem fog parharctol leserulni,de benne van,viszont a valoszinusege kisebb talan.Nika91127 írta:Nekem aztán semmi se fáj.miro. írta:
Mit szeretnel dokika?
Hol irtam olyat ami neked most faj?![]()
Camanak inkább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 9:20
Ah, meg csak az sem kell. Szoda...akkor volt baj, ha elfogyott, akkor esett igazan ketsegbe mindenki a megyeibenHalfkey írta: Nincs itt ellentmondás, csak az ilyen primadonna focisták nem bírják. Miro rárakja a fáslit és a latin betűt soha nem látott ismeretlen eredetű zsibbasztó krémet, és kifut egy ilyennel következő vasárnap a pályára![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 16., csütörtök 9:19
Akkor csiszolj a stilusodon Nikaval szemben. Miroka.miro. írta:Komolyan erdekel,hogy mit irtam olyat,vagy hol.Realista24 írta:
Ket figyelmeztetessel a zsebedben, en okosabb lennek, mar ha megy.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 16., csütörtök 9:19
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem