Nagyon sokat nézek NFL-t, jártam hazai amerikai foci edzésre is, tudom értelmezni a különbségeket egy full kontakt sport között ahol folyamatosan teljes sebességgel egymásnak szaladnak az emberek és az európai foci között. A húsdaráló helyett nézd meg NHL-t, NBA-t, baseballt stb. 80+ meccsek, csak forgatják a kereteket.ferni írta: Nézz már meg egy NFL-t mennyi szünet van meg még lehetne sorolni.
Idejük sincs nyáron normálisan regenerálódni, brutális milyen terhelést kapnak.
Le kéne csapni az első osztályokat is mindenhol 18 csapatra, lehet 16ra is, Spanyol kupán is fix lehetne rövidíteni valahogy a nagy csapatoknak, BL az maradhatna kb, az reális kb ahogy megy, de hát nem fog...
Legnagyobb baj magasan a válogatott szünetekkel van, kiesnek a játékosok a megszokott rutinukból, csomó utazásd stb,nem véletlen van folyamat ennyi sérülés mindig mindenhol.
De ahogy mondtam nyilván fizikailag jobb nekik ha kevesebb a meccs, csak szerintem az egy valid kérdés hogy ha ott van előttük hogy X fizu Y meccs vagy 2x fizu 2y meccs, ki mit választana. Meglepne ha nem oszlana meg a válasz mindkét opció között.