De hetfon mar a sima 3 meteres xavi se ment

Mondtam feladom fasznak jottem

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 15., szerda 16:06
hehetheoriginal írta:Keci errol jut eszembe, hetfoi foci, eleg faradt voltam, nem birtam mozogni meg vonszolni a punnyadt testem, a vegen mar sima passz is alig ment, el is ment a kedvem az egesztolrealmadrid95 írta:
Lojalis vagyok, kikerem magamnak!![]()
Mondjuk ki tudja mit valtana ki belolem egy kozos Hehes foci a spanokkal. Lehet inkabb magam szurnam le…![]()
odajon hozzam csapattars a vegen, hogy na ezert utallak, mert barkinek lehet szar napja, de te bele is torodsz
![]()
Úgyhogy lehet van benne vmi rm95![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 15:48
Keci errol jut eszembe, hetfoi foci, eleg faradt voltam, nem birtam mozogni meg vonszolni a punnyadt testem, a vegen mar sima passz is alig ment, el is ment a kedvem az egesztolrealmadrid95 írta:Lojalis vagyok, kikerem magamnak!Remy írta:
Teged elobb szurnanak hatba a tarsaid, mint a tronok harcaban barkit.![]()
![]()
Mondjuk ki tudja mit valtana ki belolem egy kozos Hehes foci a spanokkal. Lehet inkabb magam szurnam le…![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 15., szerda 15:44
Lojalis vagyok, kikerem magamnak!Remy írta:Teged elobb szurnanak hatba a tarsaid, mint a tronok harcaban barkit.hehetheoriginal írta: nezetelteresrendezesnel te velem vagy![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 15., szerda 15:38
Teged elobb szurnanak hatba a tarsaid, mint a tronok harcaban barkit.hehetheoriginal írta: nezetelteresrendezesnel te velem vagy![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 15:07
nezetelteresrendezesnel te velem vagyKomuves vagyok.
van a david goggins modszer is, hogy csakis fejben dol el minden, es csontig lejarod a labad es vereset szarsz a nadragodba, de edzes es felkeszules nelkul csinalod meg az ultramaratontAmúgy megszokás kérdése minden, persze aki 20 évig számítózott ne a csehszlovák cement cipeléssel kezdje.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. november 15., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 15., szerda 14:44
Caraway írta:Szerintem sok. Telom szerint mikor 10.000 lepest teszek meg, az 7 km. Heti 4-5x edzek,crossfitezek, de sose setalok ennyit.realmadrid95 írta:
Napi 10 ezer lepes sok?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. november 15., szerda 14:40
Melóba be 5500 lépés, oda-vissza gyalog, sima ügy. Vagy csak kimegyek sétálni és podcastet hallgatni.Caraway írta:Szerintem sok. Telom szerint mikor 10.000 lepest teszek meg, az 7 km. Heti 4-5x edzek,crossfitezek, de sose setalok ennyit.realmadrid95 írta:
Napi 10 ezer lepes sok?![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 15., szerda 14:38
Ja, én is tervezem majd idővel. Hiányzik a testemnek az a fajta mozgás. Mondjuk az a mennyiség nem (reggel 6 km, este 4, plusz szarazföldi edzés 1-1,5 óra)...Caraway írta:Nekem unalmas volt elegge. Mondjuk azt szerettem, hogy jol lebarnultam, es igy nyaron nem kellett a leegessel foglalkozni.Nika91127 írta:
Dehogy unalmas az úszás. Dalolj közben magadban. Számold a csempéket. 10 énnyi nyári és téli alapozást toltam végig. Kibírható![]()
![]()
Viszont az uszas utani faradtsag erzes nagyon jo, amiatt mindig megerte az 1 ora uszas. Valoszinuleg amugy a heti-ketheti 1 et ujra beiktatom majd a rendszerbe, mert tenyleg nagyon egeszseges.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. november 15., szerda 14:33
Nekem unalmas volt elegge. Mondjuk azt szerettem, hogy jol lebarnultam, es igy nyaron nem kellett a leegessel foglalkozni.Nika91127 írta:Dehogy unalmas az úszás. Dalolj közben magadban. Számold a csempéket. 10 énnyi nyári és téli alapozást toltam végig. KibírhatóCaraway írta:
Uszas jo lenne, de egy ido utan tenyleg rohadt unalmas. En egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam.de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
Meg mate, hogy tudsz napi 10 ezer lepest megcsinalni? Tudom, hogy tenylegesen annyit kene naponta, de szerintem az nagyon sok.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. november 15., szerda 14:25
Szerintem sok. Telom szerint mikor 10.000 lepest teszek meg, az 7 km. Heti 4-5x edzek,crossfitezek, de sose setalok ennyit.realmadrid95 írta:Napi 10 ezer lepes sok?Caraway írta:
Uszas jo lenne, de egy ido utan tenyleg rohadt unalmas. En egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam.de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
Meg mate, hogy tudsz napi 10 ezer lepest megcsinalni? Tudom, hogy tenylegesen annyit kene naponta, de szerintem az nagyon sok.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 14:23
en mindenfele edzes nelkul usztam at, igaz nem epp a leggyorsabbanEn egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam
passz, csak mondtam valamitde azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
fusson inkabb a labda szepocsem, tudod hogy megy ezAzért a kondiban sem csak erősíten ilehet, bár ahogy hehét elképzelem, a cardio gépeket nem sokat látogatta.![]()
faszom, vki atlat a szitan bazmegferni írta:Fingja nem volt hehének, hogy van ilyen, de ezek után fix előadta volna, hogy tudta....Caraway írta: de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?![]()
nem olyan extrem sok, pl nem vilivel vagy busszal mesz munkahelyig, hanem gyalog, fel ora seta, odavissza reggel meg esteNapi 10 ezer lepes sok?![]()
most mar tudjuk hogy lesz vkibol szikes pszichopataDehogy unalmas az úszás. Dalolj közben magadban. Számold a csempéket. 10 énnyi nyári és téli alapozást toltam végig. Kibírható![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 15., szerda 14:09
Dehogy unalmas az úszás. Dalolj közben magadban. Számold a csempéket. 10 énnyi nyári és téli alapozást toltam végig. KibírhatóCaraway írta:Uszas jo lenne, de egy ido utan tenyleg rohadt unalmas. En egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam.hehetheoriginal írta:
Hallgass kozben zenet.![]()
Nem kell tultolni nyilvan, meg versenyrede ahogy olvasom lassan szetesel, mint egy ropi, ugyhogy a nyugger type uszas is segit rajtad mar
pont a bringat hagynam a faszba, gondolom orszaguti, ott is nyakadnak jot tesz
de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
Meg mate, hogy tudsz napi 10 ezer lepest megcsinalni? Tudom, hogy tenylegesen annyit kene naponta, de szerintem az nagyon sok.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 15., szerda 14:09
Napi 10 ezer lepes sok?Caraway írta:Uszas jo lenne, de egy ido utan tenyleg rohadt unalmas. En egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam.hehetheoriginal írta:
Hallgass kozben zenet.![]()
Nem kell tultolni nyilvan, meg versenyrede ahogy olvasom lassan szetesel, mint egy ropi, ugyhogy a nyugger type uszas is segit rajtad mar
de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
Meg mate, hogy tudsz napi 10 ezer lepest megcsinalni? Tudom, hogy tenylegesen annyit kene naponta, de szerintem az nagyon sok.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 15., szerda 14:08
Fingja nem volt hehének, hogy van ilyen, de ezek után fix előadta volna, hogy tudta....Caraway írta: de azt akartam ebbol kihozni, hogy ezek a viz alatti fulesek rohadt draga cumok nem?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 15., szerda 14:03
HozzászólásSzerző: Caraway » 2023. november 15., szerda 14:00
Uszas jo lenne, de egy ido utan tenyleg rohadt unalmas. En egesz telen es tavasszal usztam, mert el akartam menni a balaton atuszasra. Meg is csinaltam.hehetheoriginal írta:Hallgass kozben zenet.nmate írta: 25 percenként kellene kb.
Úszás hasznos, régen sokat jártam, készültem versenyre is, aztán nagyon meguntam![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 13:52
Hallgass kozben zenet.nmate írta: 25 percenként kellene kb.
Úszás hasznos, régen sokat jártam, készültem versenyre is, aztán nagyon meguntam![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. november 15., szerda 13:31
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem