A Mendy > Davies akkora upgrade lesz nekünk mint az Otto motor a szekér után

Bár mióta felépült szenyor beton azóta legalább védekezése megint stabilabbnak tűnik. Szerintem neki esze ágába se lesz lelépni nyáron btw, kipörgeti a szerződését, szóval lehet ő lesz a 2.számú a kanadai mögött, Frant meg eladjuk kis apróért. Bayernnél szerencsére a ráció és a pénzügyi stabilitás hasonlóan fontos mint nálunk, és egy 100+-os Kane után talán nem reckírozzák meg, hogy elvesztik ingyen Daviest, és elhozzunk jóáron.
Én belsővédőt nem vennék, Rüdi x Militao simán, max akkor ha Alaba lépne, de azt se tartom túl valószínű opciónak. Ha Nacho menne Rafa Marint hoznám 4-nek. Ha Pep féle végtelen budgetunk lenne akkor persze oda is vehetnénk embert, de ugye ránk vonatkoznak szabályok és piaci alapon működünk. Mivel azért vannak kósza hírek CB-ről, azért benne lehet a kalapban, hogy veszünk valami fiatal tehetséget oda is.
Endrick jön, Davies-re elég jók a sanszaink, mellette még szerintem jobbhátvédet hozunk majd fixen, így, hogy LV-nek végre lejár a szerződése. Kérdés Carvajal elé vagy mögé, sztem inkább utóbbi lesz látva a glutén nuku Dani másodvirágzását. Én ennyire számítok jelenleg a nyárra.
A kincskereső meg persze a bónusz, ami berobbanhat, de simán el tudom képzelni, hogy megint nem lesz belőle semmi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"