https://x.com/digitalcerebro/status/172 ... 58997?s=20
Remelem ezen nem duzzogsz be

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 15., szerda 7:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 14., kedd 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 11:54
A nagyon hulye kerdesekre kell idot szakitani es megerteni, hogy miert az a helyes valasz.ferni írta: Nem tudom hogy tanítják ma ezt.
Én rendes előadásokat ültem végig ahol elmagyaráztak mindent alaposan, plusz a kresz kérdésekkel tanulsz is ám sokat. Tudásod is nő mikor látod mi a helyes/helytelen.
Vannak nagyon hülye kérdések, pont annyi hogy megbukj, ezért is érdemes pörgetni a kresz tesztet.
A legtöbbet jó esetben tudnád alapból is, mert vannak kérdések amiket tudsz röhögve.
Magának a kresz tesztnek sok értelme olyan szempontból nincs, hogy ha mi itt leülnénk csinálni egyet az emberek 80%a garantálom megbukna, mert botrány milyen faszságokat tudnak kérdezni.
Ha átmész rajta akkor van annyi minimum tudásod hogy oktatóval autóba ülj és kész.
Vezetési rutin lesz a lényeg a fontos, alapokkal tisztában legyél meg vezess, többi dolog feljön az emberre magától aminek kell a kilométerekkel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 14., kedd 11:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 11:31
Igen, es akkor rej (barki hasonlo) tudni fogja elmeletben, aztan kocsiba ül - bar mivel mar van jogsija, igy teljesen mindegy - es egy eles helyzetben cselekves helyett majd gondolkodik, es meg is van a baj.ferni írta: Nyomatni kell a kresz tesztet folyamat amíg a kérdések 80%át már tudod fejből mire mi a válasz.
Sokszor kell végigcsinálni, időt kell bele rakni, ennyi a titka.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 14., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 14., kedd 6:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 6:05
HozzászólásSzerző: pátkán » 2023. november 14., kedd 5:57
megkulonbozteto feny es hangjelzessel erkezo jarmu eseteben siman megallok akar a keresztezodes kozepen is ha "ot" nem zavarom.zsuninnyo írta:Telizoldnel hol allsz meg?_Bushido_ írta:
3.
Szabad-e megállni útkereszteződésben?
(A: Igen, B Nem, soha. C: Általában nem)
Értelemszerűen mindenki a B-t nyomná szerintem, de a helyes válasz a C. Általában nem. DE akkor valamikor igen. Akkor mikor igen? HA megállok az útkereszteződésben, akkor a többiek "szétvernének", mert akadályozom őket, nem?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 14., kedd 1:11
Telizoldnel hol allsz meg?_Bushido_ írta:
3.
Szabad-e megállni útkereszteződésben?
(A: Igen, B Nem, soha. C: Általában nem)
Értelemszerűen mindenki a B-t nyomná szerintem, de a helyes válasz a C. Általában nem. DE akkor valamikor igen. Akkor mikor igen? HA megállok az útkereszteződésben, akkor a többiek "szétvernének", mert akadályozom őket, nem?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 14., kedd 1:02
Van amikor elfogynak a szavak.'shutterisland írta: most csalodott vagyok, mert mikor meglattam a kommentet meloban, vartam, hogy estere olvasgathatok egy jo kis tomeges raisen bullyinget, de egyelore csak par downvote erkezett.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 13., hétfő 23:52
HozzászólásSzerző: Petr » 2023. november 13., hétfő 23:43
_Bushido_ írta: ...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. november 13., hétfő 20:24
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 12., vasárnap 11:22
Azzal hogy a fennmaradót megigényelted, 3 évig lemondtál róla. Ha nem igényelted volna, járna.whitemadrid írta: Sziasztok, nincs valaki képben az álláskeresesi jaradekkal kapcsolatban ?
Januarban voltam álláskeresesin aztan elhelyezkedik viszont a fennmaradó összeget megigenyeltem.
Ha megint allaskeresesire mennék akkor már nem jarna a jaradek mert azt felhasznaltamml ?
Hogy van ez ilyenkor ?
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2023. november 12., vasárnap 8:49
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 9., csütörtök 18:08
https://www.androidauthority.com/xiaomi ... e-1118444/lordgabi írta:Nem tudok én semmit, hogyan működnek?zsuninnyo írta:
Akkor gondolom azt is tudod, ezek a dolgok hogyan mukodnek, foleg egy Xiaominal.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. november 9., csütörtök 17:58
Nem tudok én semmit, hogyan működnek?zsuninnyo írta:Akkor gondolom azt is tudod, ezek a dolgok hogyan mukodnek, foleg egy Xiaominal.lordgabi írta:
Xiaomi gyári zenelejátszón belül is reklámmentes teljesen a YouTube és megy lezárt képernyővel is évek óta ingyenesen, szívesen.![]()
Sosem fordult még elő egyik sem. Xiaomi Redmi Note 10 Pro.h3x0r írta:Arra a "Music" appra gondolsz, ami lezart kepernyovel elindit random youtube videokat meg reklamokat, mikozben epp hallgatsz valamit?lordgabi írta:
Xiaomi gyári zenelejátszón belül is reklámmentes teljesen a YouTube és megy lezárt képernyővel is évek óta ingyenesen, szívesen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 9., csütörtök 15:12
Igy igy, 600mrd forint olyan sok, hogy nem letezik, de 300 Ft-ot lattak mar egyben.hehetheoriginal írta:hat ami túlnő a horizonton és nem látod, nem érzed, az nem is létezik akkor.Faust írta: Ahol a 300 forintos vizitdij pokoli bun, de 600 milliard a vodafonert csekelyseg.Hogy nem haltunk meg ki, sosem fogom megerteni.
roncstársadalom.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 9., csütörtök 15:09
hat ami túlnő a horizonton és nem látod, nem érzed, az nem is létezik akkor.Faust írta: Ahol a 300 forintos vizitdij pokoli bun, de 600 milliard a vodafonert csekelyseg.Hogy nem haltunk meg ki, sosem fogom megerteni.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem