2024. oktober 1. itt lesz vagy nem, minden mas csak maszlag.
az meg 1 ev

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 14., kedd 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 10:51
A legfrissebb iromanyok szerint, ha Mbappe jonni akar, akkor neki kell elvegezni minden ehhez kapcsolodo dolgot, es kvazi kopogtatni az ajton, hogy megjottem, alairok "barmit".ANDS írta:Engedd már el Mbappet, az ott marad, ahol van. Mar többször kiderült.hehetheoriginal írta: Megunta.
Jöhet is, kell is hozza az uj orvosi csapat....
Beszorított, buszozo csapatok ellen nem leszünk sokkal elorebb, de legalabb a labda nem zavarja, es ketszer meggondoljak, hogy mennyire nyiljanak ki.
Viszont binicius megint bajban lesz szerencsetlen, mert így meg tobb figyelem es vedo osszpontosul majd a balosra...
Plusz meg jonne pappe, felborul a palya, jo vaszkez meg rodrigo a túloldalon![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 14., kedd 6:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 6:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 14., kedd 3:21
Mert aztán az angoloknak hatalmas rangadói lesznek...Pad'em írta: English FA will not release Jude Bellingham, for the moment, as Real Madrid wanted. They will test him to see if he can get fit for the second game.
England FA is challenging Real Madrid. @diarioas
Hurrá.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 14., kedd 0:10
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. november 13., hétfő 18:18
Ha jol emlekszem Djokoval is hasonlo volt par eve, azota kb. verhetetlen. Szerintem remek dolog, hogy ennyi idosen felismertek ezt es valtoztatni tudott. Az idei Carvajalra egy rossz szavam nincsen, pedig mar 2 eve padra tettem volna, ha tudja ezt a szintet hozni es elkerulik a serulesek is akkor rengeteget fog segiteni a csapatnak.el magico írta:Én is így értettem. Nem betegség miatt folyamodott a gluténmentes diétához, hanem kvázi kísérleteztek, és bejött.wZoLee7 írta: DeCarvajal nem gluten erzekeny, vagy csak en ertettem felre. Nem az van h csak siman gluten mnetes etrendet kovet amitol jobb a regeneralodasa meg minden. Ez kb mindenkinel igy lenne, egy egyszeru embernel is, de bevallalta es bejott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 13., hétfő 15:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. november 13., hétfő 15:36
Nem annyira. Pont ebből indult a téma: más se.ziro4vr írta: Gondolom sokat láttad játszani.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 13., hétfő 14:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 13., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. november 13., hétfő 14:29
Biztos ok nélkül... Mehet Van de Beek barátocskája után. Az még létezik?ziro4vr írta: BM-ben De Ligt nem játszik túl sokat csak mondom..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. november 13., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 13., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. november 13., hétfő 13:02
Én is így értettem. Nem betegség miatt folyamodott a gluténmentes diétához, hanem kvázi kísérleteztek, és bejött.wZoLee7 írta: DeCarvajal nem gluten erzekeny, vagy csak en ertettem felre. Nem az van h csak siman gluten mnetes etrendet kovet amitol jobb a regeneralodasa meg minden. Ez kb mindenkinel igy lenne, egy egyszeru embernel is, de bevallalta es bejott
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 13., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. november 13., hétfő 11:55
Nem Güler sérüléséhez kapcsolódó a dolog, hanem a csapatorvosok hibáihoz, de nekem már akkor nem volt tiszta a dolog, amikor jöttek itt Carvajal gluténérzékenységével.hehetheoriginal írta: A legfelso szinten is vannak barbárok, bele lehet csuszni hibakba es felrekezelesekbe, senki se hibatlan es robot, ezek is emberek.
Itt nekem a bajom megint a balfasz klubbal van, egyszeruen nem eleg jo, amit a felelosok muvelnek a temerdek fizetesert.
De gondolom itt is az evek soran inkabb a haveri, kez kezet mos alap dontott, mint a szakma vagy a csapat erdekei
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. november 13., hétfő 11:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 13., hétfő 10:19
Egyébként azt a portugál gyereket ismeri valaki jobban? En neztem rola par meccs összefoglalótRealista24 írta: Fichajes hireire egy centet sem raknek.
Ha mar kozepso vedo, akkor az a portugal gyerek lesz a befuto szerintem, mar ha tenyleg venni akarnak valakit. Az minden teren valosagosabb dealnek tunik.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. november 13., hétfő 9:05
hehetheoriginal írta:edes istenem bazmegporonty írta: Real Madrid have released Dr. Niko Mihic.
Arda Güler’s relapse was the final straw of many years of problems.
Nika, küldheted az önéletrajzod.
amikor a jatekos jobban tudja nyilvan, mert o ismeri a testet, neadjisten rendes, normalis szakvelemenyt is kikert - van errol egy kibaszott jo podcast, gil's arena, ahol arenas, kenyonmartin meg ezek elmondjak, hogy elsportban szinte legnagyobb fail a "ceg", a klub orvosara hallgatni, mert neki nem az az erdeke, hogy jol legyel, hanem hogy minel hamarabb menjel vissza a palyara es hozzad szepen a bevetelt -, akkor teljesen termeszetes, hogy nezetelteresek vannak a jatekosok es az csapatorvosok kozott.“Güler's relapses were not the only reason. Frictions had already been created between the players and medical services after Benzema, Alaba and Ceballos all had physical problems”.
de ez valami hihetetlen, hogy ilyen asoval meg lapattal operalo szakbarbarok ilyen kenyes helyekre eljutnak. hany evtizede volt ez mindig problema, ez a balfasz sanitas?
jo reggelt bazmeg, valamelyik felelos szemely sikeresen kiszedte a kezet a seggebol es tett vegre valamit.....![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem