Jesé Rodriguez - 20

Archívum
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Jesé Rodriguez - 20

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 28., csütörtök 8:46

Remy írta:Látszott azért rajta, hogy ez itt most a BL. Más közeg, ráadásul kezdő is volt. De az is látszott, hogy akart... kár azért, hogy le kellett jönnie, szerintem képes lett volna gólt szerezni ezen a meccsen :/

Viszont Carlo remélem észreveszi, hogy most ezzel a Ramos pirossal Jesé szívta meg, így vagy a hétvégén vagy a dánok ellen ismét berakja a kezdőbe. B-)
Ez azért arra is ad némi következtetést, hogy Carlónál, Jesé élvez prioritást Moratával szemben :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 27., szerda 23:48

Látszott azért rajta, hogy ez itt most a BL. Más közeg, ráadásul kezdő is volt. De az is látszott, hogy akart... kár azért, hogy le kellett jönnie, szerintem képes lett volna gólt szerezni ezen a meccsen :/

Viszont Carlo remélem észreveszi, hogy most ezzel a Ramos pirossal Jesé szívta meg, így vagy a hétvégén vagy a dánok ellen ismét berakja a kezdőbe. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 25., hétfő 17:26

Az érdemei pont senkinek nem lettek elveve, maximum statisztikailag kerul valakinél hátrányosabb helyzetbe. Kar ezen igy idegeskedni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 25., hétfő 17:22

revolver írta:ezek a passzok nem voltak gólpasszok, nem következett belőlük automatikusan gólhelyzet,
Nem :cens: mindegy, hogy 5 méterről vagy 20 méterről lesz gól? Én ilyet amúgy még nem láttam, hogy egy szurkoló a saját csapatának egyik játékosának érdemeit veszi el.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2013. november 25., hétfő 17:17

ezek a passzok nem voltak gólpasszok, nem következett belőlük automatikusan gólhelyzet, isco és benzema megoldásának köszönhetően lett gól mindkettő. ennek ellenére jó passzok voltak és kell az ilyen, de nálam ez nem gólpassz. a szöglet is necces, de azért elég egyértelműen következik, hogy a felugró játékos azonnal kapura fejel. de mindent az adott szituáció dönt el, pl benzema passza bale-nek a sevilla ellen, nálam az már gólpassz. de a szimpátia sok mindent elferdít...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. november 25., hétfő 17:06

Odatettem mind a két mondatom végére a :mrgreen: emotikont, amit ugye tudjuk mit jelent...
Egyébként gólpasznak mindenki mindenhol a gól előtti paszt veszi, ha az nem ért védőt vagy hasonlót ha jól tudom, ezesetben Jesé gólpasszai is gólpasszok. Persze tudom miről beszéltek, csak poénkodom. És egyébként szerintem a szöglet is gólpasz és Jesé két passza is gólpasz.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 25., hétfő 16:57

szilamer írta:Ja az ő gólpssza is véletlen volt
Mondjuk múltkor szóba került, hogy gólpassz e vagy sem a szöglet. Hát én előbb írnám be gólpassznak azt, minthogy odapasszolom valakinek 3 méterre, aztán bevágja 20-ról, meg 16-ról. De mindegy, gólpassz ez is, a szöglet is, meg ha valaki leadja és már csak az üreskapuba be kell tenni. Csak hát... Feel the difference. :)

Nem is ez a lényeg. Jesében nagy potenciál van, ezt éreztük eddig is. Bízok benne, hogy lehetőséget fog kapni, minél többet, mert ő az egyetlen akiből én most kinézem, hogy itt nagy játékossá válhat és végre nem milliókért kell venni valakit. Ez az Almeria nem mérvadó, de legalább nem fosott a pályán, a Barcelona ellen is jól szállt be, remélem összejönnek a dolgai és nem passzoljuk tovább senkinek.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 16:49

Hehe, milyen kurva vicces emberek járnak ide. Sajnálom, hogy szerintetek csak a ti gondolkodásotok tökéletes és elfogadott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 25., hétfő 16:45

szilamer írta:Már várom, hogy Morata gólját magyarázzuk, hogy véletlen volt-e vagy sem :mrgreen: :lol:
Persze hogy veletlen volt. Latszott, hogy a kapus fejet akarta eltalalni, csak szarul kapta el a labdat es a kapus pont nem erte el. :mrgreen:

Kivancsi vagyok, hogy a Galata ellen ki fog jatszani. DM kezdokent es Jese cserekent vagy forditva.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. november 25., hétfő 16:41

Ja az ő gólpssza is véletlen volt :mrgreen:

Jól játszott, ezt várta tőle mindenki (és két gólpaszt is kiosztott) mi kell még? Sokkal több potenciál van benne, mint DM-be, viszont most őt kell játszatni, mivel nyáron úgy is eladjuk, és ha folyamatosan még ha csereként is játszik szerintem egy 30 millát el lehet érte kérni. Viszont ha most Jesé a létrán elé kerül, akkor nézhetitek azt a pénzt.

Már várom, hogy Morata gólját magyarázzuk, hogy véletlen volt-e vagy sem :mrgreen: :lol:
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 25., hétfő 16:33

Anis írta:A fő probléma a felállással is van számára. 433ban 3 hely adott neki, amiből egy Cr-é, másik Bale-é, marad a csatár helye, ahova van Benz és Morata (tudom, őt kevésbé tartjátok jónak, de neki is kell néha játszania). Szóval 3 játékos 1 posztra eléggé rossz szitu. 4231ben jobb lenne szerintem (persze ahhoz kp is kell), ott jobban eloszlana az egész.
4-2-3-1-ben mi valtozna Jese szemszogebol? Ronaldo es Bale helye ugyan ugy meglenne, a csatar posztra is megmaradna Benz es Morata. Iranyitokent meg nem hiszem hogy tud jatszani. (es meg DM is itt van) A 4-2-3-1-el inkabb Isco nyerne nagyot.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 25., hétfő 10:11

A fő probléma a felállással is van számára. 433ban 3 hely adott neki, amiből egy Cr-é, másik Bale-é, marad a csatár helye, ahova van Benz és Morata (tudom, őt kevésbé tartjátok jónak, de neki is kell néha játszania). Szóval 3 játékos 1 posztra eléggé rossz szitu. 4231ben jobb lenne szerintem (persze ahhoz kp is kell), ott jobban eloszlana az egész.

Mindenesre remélem most a kupában majd mind a két fiatal kezdeni fog mindkét meccsen (+Case és Nacho is).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 24., vasárnap 23:37

Csabi írta:DM hiába van jó formában Jesé jobb lesz tőle. Neki kéne lenni jelenleg az elsőszámú támadócserének.
Csak sajnos láthatjuk, hogy ez nem így van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 24., vasárnap 23:24

DM hiába van jó formában Jesé jobb lesz tőle. Neki kéne lenni jelenleg az elsőszámú támadócserének.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 24., vasárnap 21:27

Én nem is azt vitatom, mert rendkívül jól tartja nyomás alatt a védelmet, hanem azt, hogy hogyan lett beállítva ez a két gólpassz. Volt ezenkívül még egy jó megindulási is balról, amit elvállalt. Van benne lehetőség az biztos. Remélem DM kárára egyre több lehetősége lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 24., vasárnap 21:22

Itt nem a gólpasszán volt a lényeg, hanem a labdavezetésén és azon, ahogy megbontja a védelmet. Amikor Benzemának adta a passzt meg lehet nézni, hogy 4(!) Almeria játékos van a közvetlen közelében, ezzel levéve a terhet Benzemáról, így ő sokkal nagyobb területem és kényelmesebben tudott igazítani a lasztin és lőni. Persze jól kellett eltalálni, de azért ha 3 ember vesz körbe nem annyira könnyű.
Kép: http://imagerz.com/QE4SX0tvAwMCX11JGQVR

A második passznál is hasonló volt a helyzet, bár akkor az Almería védelme jobban fel volt állva.
Kép: http://imagerz.com/QE4SX0tvAwMCX11JGAVR

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 24., vasárnap 20:55

MIkor még nem láttam az összefoglalót én is azt hittem, hogy valami hiperszuper Özil gólpasszt tolhatott(nem szöglet, az se nagy cucc, bár tudni kell rúgni) erre... oda adja Benzemának ő meg elteszi 24ről.... Hát kérem ettől ne essünk hasra.
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 24., vasárnap 20:25

Szerintem igen. Én is felteszem a kérdést. Ezek miért gólpasszok?
Ha Özil szöglet assistjai gólpasszok,akkor mi alapján kérdőjeleznénk meg Jesé megmozdulásait...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Csabi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 24., vasárnap 19:17

mindkét esetben ugyanaz történt leadta a labdát és a gólt szerző játékos igazított rajta majd ellőtte. nem egy kázmér féle gólpassz, de ha ugyanez a 10 méterre a kaputól történt volna, akkor senki nem kérdőjelezné meg.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. november 24., vasárnap 19:14

h3x0r írta: Most ezt komoly?
Szerintem igen. Én is felteszem a kérdést. Ezek miért gólpasszok?
2 középpasz, ami után a támadók megcsináltak maguknak a lövőhelyzetet. Ez nem assist.

Vissza: