Kivételes az a balos, Bale és Asensio után nem bannék még egy ilyen ostort. Nekem továbbra is az a bajom, hogy hiába zömök, alacsonynak tűnik. Egy keményebb védő így leszedi egy egész meccsen.
Fizikumát kell első sorban szintre hozni majd.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. november 12., vasárnap 14:20
Kivételes az a balos, Bale és Asensio után nem bannék még egy ilyen ostort. Nekem továbbra is az a bajom, hogy hiába zömök, alacsonynak tűnik. Egy keményebb védő így leszedi egy egész meccsen.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 12., vasárnap 13:24
Tud valaki egy spanyol szakfordítot?poronty írta: Real Madrid have released Dr. Niko Mihic.
Arda Güler’s relapse was the final straw of many years of problems.
Nika, küldheted az önéletrajzod.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. november 12., vasárnap 12:17
“Aggasztoan ballabas”
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 12., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 12., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 12., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 12., vasárnap 8:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 12., vasárnap 6:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 11., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 11., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 11., szombat 17:54
Hát, alapvetően, ha ficama volt és instabilitása van...Csabi írta:menj már innen. a három hetet se tudtam nagyon elfogadni erre továbbolvastam a hsz-tNika91127 írta:
Eddig is vállproblémája volt.
Kérdés, hogy AC ficam vagy klasszik vállficam?
3-4 hét kímélet, no kontakt.
Dr. Hehe segédje voltam.
Szerk.: most nézem? Instability? Az nem jó... Akkor 3 hét rögzítés, ha utána is szar, akkor műtét (arthroscoposan Bankart műtétet, Bristow vagy Latarjet...). Ha műtés, akkor 3 hónap.hozod itt a rosszhíreket.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. november 11., szombat 17:46
menj már innen. a három hetet se tudtam nagyon elfogadni erre továbbolvastam a hsz-tNika91127 írta:Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesen![]()
Dr. Hehe segédje voltam.
Szerk.: most nézem? Instability? Az nem jó... Akkor 3 hét rögzítés, ha utána is szar, akkor műtét (arthroscoposan Bankart műtétet, Bristow vagy Latarjet...). Ha műtés, akkor 3 hónap.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 11., szombat 16:02
jó taktikus Carlo, megoldja hogy hogy kezdjünk Brahim és Joselu nélkül Bellingham távollétébenPad'em írta: Este Brahimé a terep.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 15:29
2 hetet lesz out azt írják egyelőre. Elküldtük az eredményeket az FA-nak.Nika91127 írta:Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesen![]()
Dr. Hehe segédje voltam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 11., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 11., szombat 15:27
Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesenflori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 15:21
Real Madrid statement: After the tests conducted today on our player Jude Bellingham, he was diagnosed with instability in his left shoulder, as a result of a recent dislocation.flori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. november 11., szombat 15:19
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesenflori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. november 11., szombat 15:09
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem