Perez Cefrésnek is odaszólt hogy mennyi pénzt nyúlnak le.
Akkor piros tizi kombóval kezd a Valencia ma.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. november 11., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 11., szombat 17:54
Hát, alapvetően, ha ficama volt és instabilitása van...Csabi írta:menj már innen. a három hetet se tudtam nagyon elfogadni erre továbbolvastam a hsz-tNika91127 írta:
Eddig is vállproblémája volt.
Kérdés, hogy AC ficam vagy klasszik vállficam?
3-4 hét kímélet, no kontakt.
Dr. Hehe segédje voltam.
Szerk.: most nézem? Instability? Az nem jó... Akkor 3 hét rögzítés, ha utána is szar, akkor műtét (arthroscoposan Bankart műtétet, Bristow vagy Latarjet...). Ha műtés, akkor 3 hónap.hozod itt a rosszhíreket.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. november 11., szombat 17:46
menj már innen. a három hetet se tudtam nagyon elfogadni erre továbbolvastam a hsz-tNika91127 írta:Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesen![]()
Dr. Hehe segédje voltam.
Szerk.: most nézem? Instability? Az nem jó... Akkor 3 hét rögzítés, ha utána is szar, akkor műtét (arthroscoposan Bankart műtétet, Bristow vagy Latarjet...). Ha műtés, akkor 3 hónap.
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 11., szombat 16:02
jó taktikus Carlo, megoldja hogy hogy kezdjünk Brahim és Joselu nélkül Bellingham távollétébenPad'em írta: Este Brahimé a terep.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 15:29
2 hetet lesz out azt írják egyelőre. Elküldtük az eredményeket az FA-nak.Nika91127 írta:Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesen![]()
Dr. Hehe segédje voltam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 11., szombat 15:28
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 11., szombat 15:27
Eddig is vállproblémája volt.tcskhun írta:váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesenflori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 15:21
Real Madrid statement: After the tests conducted today on our player Jude Bellingham, he was diagnosed with instability in his left shoulder, as a result of a recent dislocation.flori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. november 11., szombat 15:19
váll probléma dec szerintem ez szól annak is,hogy ne hivják be a válogatott meccsekre,pihenje n és gyógyuljon meg az a váll rendesenflori írta: OFFICIAL: Jude Bellingham is injured.
HozzászólásSzerző: flori » 2023. november 11., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 11., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 10:39
Nem írtam hogy baj, csak hogy nehez eset lesz.Halfkey írta:Ez miért baj?Realista24 írta: Endrick anyja is nehez eset lesz már látom.
A játékos és apja az Adidasszal kötött volna szerződést, de jött anyuka és mondta hogy inkább legyél a New Balance arca, mint egy a sok közül az Adidasnal.
Így Endrick 2028ig aláírt a NBhez.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 11., szombat 10:34
Ez miért baj?Realista24 írta: Endrick anyja is nehez eset lesz már látom.
A játékos és apja az Adidasszal kötött volna szerződést, de jött anyuka és mondta hogy inkább legyél a New Balance arca, mint egy a sok közül az Adidasnal.
Így Endrick 2028ig aláírt a NBhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 8:05
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. november 11., szombat 7:48
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 10., péntek 22:12
StreamANDS írta:Melyik csatornán lehet nézni a meccseit?realmadrid95 írta: Endrick komotosan indul, se a vegsebessege jobb, mint Rodryognak. (En nezem a meccseit, nem videok alapjan irom.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 10., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 10., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. november 10., péntek 14:39
Fran helyett kellett volna, de Davies mögé a padra már felesleges sztem.krisz24 írta: "Several clubs are monitoring Girona’s left back Miguel Gutiérrez (2001) as he’s performing at great level in La Liga.
Arsenal have also recently sent their scouts to track Gutiérrez in the recent weeks.
He’s under contract until 2027."
Fabrizio Romano
Rá nincs valami visszavasarlasink? Mendyt el lehetne sózni 20-30ert, és simán jöhetne a helyébe. Mikor jatszattuk itt is, már akkor is tetszett a játéka nekem speciel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 10., péntek 14:03
De, a szokásos fele játékjoga a miénk maradt.krisz24 írta: "Several clubs are monitoring Girona’s left back Miguel Gutiérrez (2001) as he’s performing at great level in La Liga.
Arsenal have also recently sent their scouts to track Gutiérrez in the recent weeks.
He’s under contract until 2027."
Rá nincs valami visszavasarlasink? Mendyt el lehetne sózni 20-30ert, és simán jöhetne a helyébe. Mikor jatszattuk itt is, már akkor is tetszett a játéka nekem speciel.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem