HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 11., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 11., szombat 12:35
Teljesen igy gondolom en is. Sajnos nagyon lejtmenetben van a foci, ami mas sportnak jo lehet felemelkedni. De ez nem vigasz.hehetheoriginal írta:Az a baj, hogy sok faszfej szurkolo, a nagy részük, ezt nem latja.Realista24 írta:
Florentino: "I believe that UEFA cannot hold a monopoly position. Now it is the turn of European justice. On December 21 we will know the decision. The future of European football depends on the decision of 15 judges. We trust that the principles and freedoms that govern the European Union also apply to football. We hope that next December 21 marks a new era, for the good of football.”
A korrupcio, a meccsek szama, az egesz sportag helyzete es a sport, maga a termek minosege, a biraskodas, a szabalyok, mind egy rakas szar.
De amig egy citydrukker veri a nyalat a 25 eves tortenelmukre csak mert most dagobertbacsi van es unlimited money, psg, es mindenfele arab tarsaikra semmilyen szabaly nem vonatkozik mikozben a spanyol es olasz klubok az eletbenmaradasert kuzdenek, addig itt nem lesz semmi. Amig garyneville-ek mondjak magukbol kikelve a tvben a sok amugyis fullostoba millioknak, hogy ez art a futballnak, minden idok legszarabb vb-je utan....
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 11., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 11., szombat 12:09
Az a baj, hogy sok faszfej szurkolo, a nagy részük, ezt nem latja.Realista24 írta:Florentino: "I believe that UEFA cannot hold a monopoly position. Now it is the turn of European justice. On December 21 we will know the decision. The future of European football depends on the decision of 15 judges. We trust that the principles and freedoms that govern the European Union also apply to football. We hope that next December 21 marks a new era, for the good of football.”Realista24 írta: Florentino Pérez: “Football is suffering an unprecedented institutional crisis. The situation is very serious. Either we react now... or football will not survive.”
“For all this, the Super League project is now more necessary than ever.”
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 11:50
Florentino: "I believe that UEFA cannot hold a monopoly position. Now it is the turn of European justice. On December 21 we will know the decision. The future of European football depends on the decision of 15 judges. We trust that the principles and freedoms that govern the European Union also apply to football. We hope that next December 21 marks a new era, for the good of football.”Realista24 írta: Florentino Pérez: “Football is suffering an unprecedented institutional crisis. The situation is very serious. Either we react now... or football will not survive.”
“For all this, the Super League project is now more necessary than ever.”
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 11., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 11., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 11., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 7., kedd 12:19
Mert 9 perces volt a videó, legtöbb embernél ha hosszabb valami, mint egy tiktok video instant ki van ikszelvewZoLee7 írta:Azt nem tudom miért kapod a le nyilakat.ferni írta: Egy kis Xabi-stílus elemzés, érdemes megnézni, nagyon jó videó.
Simán el tudom ezt képzelni nálunk, hozni kell csomagban Frimponggal.
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. november 7., kedd 11:41
tudott?szerintem nem, húzott 1-2 cselt és annyiban kifújt a nagy teljesítménye, ami lehet látványos, de nem feltétlen vagyunk előrébb vele. viszont Carlo azért nálunk többet látja, jobban bízom benne, mint abba a pár percben, amiben láttuk full fáradt ellenfél ellenToniKroos írta:Én pont leszarom mi volt Milánóban, azt látom, hogy amikor beszállt vagy kezdett, akkor tudott hozzátenni a játékhoz. Ezt Ancelotti is nem egyszer elmondta, hogy többet játék percet érdemelne. Akkor árulja már el nekem valaki, hogy mégis miért nem ad neki? Hát nem ő dönt erről? Ha meg nem így gondolja vagy nem ő dönt akkor ne mondjon ilyet. Nagyon idegesítő, hogy kb 14 emberben gondolkodik, a többiek meg játszhatnak 5 percet ha 4el megyunk.én teljesen, amit láttam belőle Milánóban, az nagyon kevés, milanos ismerőseim is egyetértenek vele, pedig ott azért jelentősen kisebb az elvárás
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 7., kedd 9:37
Azt nem tudom miért kapod a le nyilakat, de ahhoz, hogy egy ilyen felállás, taktika elképzelhető legyen nálunk, meg kellene erősíteni a védelem közepét legalább egy kezdő kaliber igazolásával. Kell egy gólvágó, egy MBappe, valaki akiben van gyorsaság, technika és 16 környékéről vagy azon belül bárhonnan beveri. A harmadik pont pedig az, hogy Viniciust elkell adni. Egy ilyen felállásban végleg nem lenne helye, sem a csatár mögött, sem a szélen, oda olyan kell aki hajlandó pofázás helyett azonnal visszazárni védekezni. A 3 pont teljesítésére én nem sok esélyt látok, ha Xabi jön és mégis ezt akarja erőltetni Vinicius játszatása mellett akkor az nem fog működni. Szóval, ha jön, meg kell újulnia neki is.ferni írta: Egy kis Xabi-stílus elemzés, érdemes megnézni, nagyon jó videó.
Simán el tudom ezt képzelni nálunk, hozni kell csomagban Frimponggal.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 7., kedd 3:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 7., kedd 0:22
3 top bajnokság 3 top csapatánál volt meghatározó játékos, trófeákat nyert,dzsi91 írta: Bíztató amit Xabi csinál leverkusenben de azért ez a messiás várás szerintem egy kicsit túlzó vele kapcsolatban.Sztem örüljünk ha tartja Carlo szintjét ha érkezik de azért ez teljesen más világ mint egy német közép-felső csapat.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. november 6., hétfő 16:48
Én pont leszarom mi volt Milánóban, azt látom, hogy amikor beszállt vagy kezdett, akkor tudott hozzátenni a játékhoz. Ezt Ancelotti is nem egyszer elmondta, hogy többet játék percet érdemelne. Akkor árulja már el nekem valaki, hogy mégis miért nem ad neki? Hát nem ő dönt erről? Ha meg nem így gondolja vagy nem ő dönt akkor ne mondjon ilyet. Nagyon idegesítő, hogy kb 14 emberben gondolkodik, a többiek meg játszhatnak 5 percet ha 4el megyunk.én teljesen, amit láttam belőle Milánóban, az nagyon kevés, milanos ismerőseim is egyetértenek vele, pedig ott azért jelentősen kisebb az elvárás
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 6., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. november 6., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 6., hétfő 14:11
az hogy mindig kezdo meg az hogy 90+ os csere akozott van egy atmenet. ezt nem ismeri carlorealfan írta:én teljesen, amit láttam belőle Milánóban, az nagyon kevés, milanos ismerőseim is egyetértenek vele, pedig ott azért jelentősen kisebb az elvárásToniKroos írta: Én Brahim teljes semmibe vételét nem értem. Amikor beállt többnyire jól játszott, 1x kezdett eddig, akkor gólt lőtt, majd 56 perc után lehozza. Xavi legalább be meri dobni a fiatalokat, ha nincs más, Ancelotti meg inkább nem cserélne, ha olyan helyzetbe van, hogy nincs kedvence a padon és lehet itt akármit mondani a Classicon is lemeccselte Xavi, az egy szerencsénk, hogy sok a hiányzójuk. Én már nagyon unom Ancelottit, alig várom, hogy végre egy fiatal edző jöjjön, aki bele mer nyúlni a csapatba, ha kell.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem