Nem nagyon erdekel mar engem ez a vergodes mert az hogy mindig altalabossagba van irva par dolog, de itt a cikk , talan lehet azt mondani ra hogy nem kormanyoldal…..gutihaz14 írta:mert ezt mondtak a palaverben meg az m1en hogy emiatt szoptak be budapestet biztos igy is voltnem erdekelte oket hogy hirtelen tobb ezren bejelentkeztek budapesti lakosnak es javareszt kulfoldiek voltak.
![]()
![]()
oriasi.
a korabbidra meg kibirtam hogy nem reagalok a dislikeok ugyis kepet adnak rola mekkora blodseg volt de ez is
https://24.hu/belfold/2019/10/12/onkor ... ldiek/amp/
A dislike-okra meg csak annyi hogy mar teljesen megszoktam azt hogy az egyik fel ugysem tudja meggyozni a masikat, ezert is van az hogy egyre jobban kerulom a maganeletbe is a politikat mert rengetek olyan van akik mast nem tudnak mondani csak amit a sajatjaik mondanak nekik, sajat velemenye csak nagyon keves embernek van sajnos.
Azert arra megis kivancsi lennek hogy ki mit gondol a kozvelemeny kutatasokrol, mert ottis a Fidesznek kb 50%os a tamogatasa es altalaban ezek a kutatasok Magyarorszagon nagyvarosokban csinaljak, vagy telefonon, tehat ott kevesebb kulhoni magyart ernek er. Megis eros a tamogatasa.