imádom ezeket a sértődéseket a semmire. mi van az egyik illetve a másik útlevedbe írva a nemzetiséghez? naugye.filatáska írta:Erről beszéltem. A kiköltözött ember az londoni magyar, az elszakított ember pedig már román-magyar, ukrán- magyar, szerb-magyar. Ez egy akkora sértés, amit te a gőgös eszeddel soha nem fogsz felfogni.gutihaz14 írta: igaz ez a londoni magyarokra es a roman-ukran-szerb stb magyarokra is.
koltozz ide. fizess itt ingatlanadot , teljesitmenyadot stb, eld az itteni arak szerint az eleted, ha nem jossz ide semmi jogod es kozod leszavazni
Én erdélyi, kárpátaljai, délvidéki magyarokról tudok.
Ebből is látszik, hogy legfeljebb az orrodig látsz.
nem hiszem hogy ilyet bármikor is olvashattam telexen mert nem lenne igaz ez az állítás.filatáska írta: Egyébként te pl. a telexen vagy 444-en olvastad, hogy a külhoni szavazók miatt "szoptátok be" és lett 2/3? Biztos így is volt. Vagy akkor miért zavarnak ezek ennyire?
leírtam hogy miért zavarnak a román-ukrán-szerb területekről érkező szavazatok.
nem, mivel a fenti felvetésed kérdésbe bújtatva egész egyszerűen nem igaz.filatáska írta: Az egyik oldalon így, a másikon úgy értelmezel.
szokásos gyurcsányozás nem meglepően, teljesen feleslegessé hiteltelen, eddig sem vártam sokatfilatáska írta: Nyugodj meg nem ezen múlik, hanem azon, hogy akiket te 120%-kal támogatsz egyrészt már bizonyítottak 8 évig,
hogy jön ez ide? hogy jön ez ide hogy ott hogy élnek mikor a szavazati jogukról van szó és nem az életminőségükről?filatáska írta:
Gondolod a külhoniak jobban élnek, mert ott esetleg most alacsonyabbak az árak? Gondolod a fizetések nem még alacsonyabbak ezekben a csóró országokban?
nem is változott a véleményem, most meg főleg nem.filatáska írta:
És nem azt mondom, hogy a jelenlegiek tökéletesek, sőőőt, csak te a rájuk szavazókat folyamatosan analfabétának állítod be, bezzeg te valami morális fölényben gondolod magad, csak közben azért nézd meg hogy a te üdvöskéid is mifélék.
Folyamatosan szemeteled tele a többi topicot a fideszgyűlöleteddel, degradálod a rájuk szavazókat, közben pedig "ugyanolyan" vagy amiknek őket leírod csak ellentétes oldalon.
és fogok is ide linkelgetni mert ha már 1 valakinek felnyitja a szemét már ért valamit.
nem őrzöm sehogy sem, mint mondtam ide kell/lehet költözni. a második feléről meg már leírtam az álláspontom.filatáska írta: Mivel a féltve őrzött országodban mindennel bajod van, aminek a sorsáról csak az ott élő őshonos árja nép dönthessen,