Arda Güler - 15
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 24
Real Madrid are worried about Arda Güler, a lot. They don't want to fix a return date nor a possible day for his debut. The key now is to look for what has went wrong, find it and prevent Arda from feeling depressed.
The recipe is clear: zero pressure and peace of mind, the trust in Arda is total and absolute. They consider him privileged, but with his body still in formation.
As at last Wednesday during the game, the players knew Arda Güler has suffered a setback and supported him. Ancelotti went to him after the game to offer him support and told him the last thing to do now is rush. Some people however called Ancelotti conservative for not bringing him on.
Csóri gyerek, ekkora szívást.
The recipe is clear: zero pressure and peace of mind, the trust in Arda is total and absolute. They consider him privileged, but with his body still in formation.
As at last Wednesday during the game, the players knew Arda Güler has suffered a setback and supported him. Ancelotti went to him after the game to offer him support and told him the last thing to do now is rush. Some people however called Ancelotti conservative for not bringing him on.
Csóri gyerek, ekkora szívást.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Haverom mondá vala: Eden Güler.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ha fizikálisan sikerül is összedrótozni, mentálisan baromi erősnek kell lennie, hogy ebből visszajöjjön

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Karrierende
Ebből már nem lesz semmi.
Ebből már nem lesz semmi.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Azért vannak korlátaimFaust írta:Gondolkodas nelkul.Nika91127 írta:
Majd ha bepromoztok fiúk.
Bár végre kész lesz lassan a ház,és költözzek Madridba? Ugyan...

Gondolkodas nelkul.Nika91127 írta:Majd ha bepromoztok fiúk.Pad'em írta: Ezért illene kibaszni valakit ott az orvosi stábból. Nika te meg megpályázhatnád, asszisztensnek vihetnéd hehét.![]()
- Nika91127
Majd ha bepromoztok fiúk.Pad'em írta: Ezért illene kibaszni valakit ott az orvosi stábból. Nika te meg megpályázhatnád, asszisztensnek vihetnéd hehét.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
gyááá mi naplopásba lennék én ott keci.
nem lehetne velem mit kezdeni, folyamat bepofáznék edzésre meg boardmeetingbe mit hogy kéne csinálni, akár rossz az info, akár nem
nembaj. majd a rodrigo.
nem lehetne velem mit kezdeni, folyamat bepofáznék edzésre meg boardmeetingbe mit hogy kéne csinálni, akár rossz az info, akár nem

nembaj. majd a rodrigo.

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Ezért illene kibaszni valakit ott az orvosi stábból. Nika te meg megpályázhatnád, asszisztensnek vihetnéd hehét.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ezt a gyereket sem fogjuk már Real Madrid mezben látni. Sajnálom, mert fiatal (tehetség?), akiért kifizettünk azért nem kevés pénzt. Sajnos aki 18 évesen ennyi ki kell már, hogy hagyjon az nem túl biztató, kívánom, hogy épüljön fel rendesen és majd a Fenerbachéban legyenek még szép évei a kölcsönjátéka után is. Azt meg jól fejbeverném aki ennyire utána nézett és megvizsgálta a srácot.
30 eves korara egesz jol felepitette magatrealistahuni írta: Jólvan, ígéretes karrier volt, Canales jut eszembe róla.

valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
ez nem karrierende, egyszerűen nem kellene erőltetni, nyárig nem is kéne látni a gyereket, mert csakis rehab, felépíteni.
most egy törékeny frissen műtött vázra felraktak egy halom izmot, ami ráadásul nincs is egyensúlyban, akaratlanul is kompenzál az erősebbik oldal a gyengébb, műtött oldallal/helyett.
ezt hosszú hónapok összerakni szépen, türelmesen, hogy utána stabilan magas terhelésen tudjon működni.
de nem bazmeg, falnak beszél az ember.
istenem ez a klub bazmeg, évek óta. de én vagyok a hülye bazmeg, faszt érdekel ez engem...
most egy törékeny frissen műtött vázra felraktak egy halom izmot, ami ráadásul nincs is egyensúlyban, akaratlanul is kompenzál az erősebbik oldal a gyengébb, műtött oldallal/helyett.
ezt hosszú hónapok összerakni szépen, türelmesen, hogy utána stabilan magas terhelésen tudjon működni.
de nem bazmeg, falnak beszél az ember.
istenem ez a klub bazmeg, évek óta. de én vagyok a hülye bazmeg, faszt érdekel ez engem...

thereisonly1ronaldo
Szerintem Perezék is látták, hogy szar a Sanitas, hoztak nekik egy gyakorlóbabát

- Nika91127
Oszt melyik részét?marcell írta: BREAKING: Arda Guler has ruptured his right quadriceps. It is estimated that he will be out for about a month. @Guillerm
Részleges sérülés?
Melyik magasságban?
Biztos nem a felpakolt izom miatt sérült. Tuti nem. Ugyan.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jólvan, ígéretes karrier volt, Canales jut eszembe róla.
BREAKING: Arda Guler has ruptured his right quadriceps. It is estimated that he will be out for about a month. @Guillerm
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nika91127 írta:Én csak azt nem értem, hogy edzésképek alapján rápakoltak jó pár kg izmot.Realista24 írta: Ancelotti: "Arda Güler injured? Yes. He got injured before Braga. He's sad but it's not serious. His previous injury in the meniscus affects all the other muscular problems he's having. Arda Güler has NOT suffered a relapse, it's just a small setback. We have the International Break to get him back."
Én értem szakmailag, hogy a sérült oldalt a megfelelő stabilitás miatt meg kell erősíteni, de miért kell belőle futóatlétát kreálni?
Varane es Bale is ezutan lett ennyire serulekeny.
- hehetheoriginal
De bazmeg, pont ez a rehab lenyege, hogy ujra bealljon faszan az egyensuly a testben
En ezt tenyleg nem hiszem el ennyire amator balfaszok ezek, nyilvan nem azert hagynak ki 1-1,5 szezont terdserulesek utan az emberek, mert ne tudnanak par het utan menni, vagy futni, hanem mert kurvafontos osszerakni megint az erzekeny rendszert, amibe belenyultak, eloszor a serulessel, utana a mutettel.
Kibaszottamator mar megint.
Edzoba is jobb lett volna, ha csendben marad, edesistenem bazmeg

En ezt tenyleg nem hiszem el ennyire amator balfaszok ezek, nyilvan nem azert hagynak ki 1-1,5 szezont terdserulesek utan az emberek, mert ne tudnanak par het utan menni, vagy futni, hanem mert kurvafontos osszerakni megint az erzekeny rendszert, amibe belenyultak, eloszor a serulessel, utana a mutettel.
Kibaszottamator mar megint.
Edzoba is jobb lett volna, ha csendben marad, edesistenem bazmeg

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert gondolom a negereknel mukodik (semmi rasszizmus) es evek ota rahuzzak ezt a semat minden jatekosra, ahogy elnezem a kondis videokat.Nika91127 írta:Én csak azt nem értem, hogy edzésképek alapján rápakoltak jó pár kg izmot.Realista24 írta: Ancelotti: "Arda Güler injured? Yes. He got injured before Braga. He's sad but it's not serious. His previous injury in the meniscus affects all the other muscular problems he's having. Arda Güler has NOT suffered a relapse, it's just a small setback. We have the International Break to get him back."
Én értem szakmailag, hogy a sérült oldalt a megfelelő stabilitás miatt meg kell erősíteni, de miért kell belőle futóatlétát kreálni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema