He’s under contract until 2027."
Fabrizio Romano
Rá nincs valami visszavasarlasink? Mendyt el lehetne sózni 20-30ert, és simán jöhetne a helyébe. Mikor jatszattuk itt is, már akkor is tetszett a játéka nekem speciel.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. november 10., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 10., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. november 10., péntek 11:13
Joselu is jóval előrébb van, mint az a bot. Viccnek is rossz.hehetheoriginal írta: lautaro. fuckoff.
hogyne![]()
![]()
bárki akkor már, tényleg bárki csak darabszám legyen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 10., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 10., péntek 10:20
En nem tudom mi a posztjaKAG írta:
Realista24 írta:
Nem neztem meccset tole. Par video, stat, stb.
De amit irsz, hogy erejebol is elt, plusz a fizikuma is masszivabb, mint Rodrygonak, mar csak ezert is gondolom ugy, hogy jobban meg tud talan elni a vedok gyurujeben, mint Rodrygo, akit sokkal konnyebb kibillenteni a 64 kilojat. Endrick egy tizessel tobb kb.
Legyen ugy
Adnám ha megoldaná a jobb oldalt
Nekem full ugy jott at a gyerek hogy egy tipik center aki eros es a gyorsasága sem rossz de nem kiemelkedő
Future Drogba![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 10., péntek 10:18
Realista24 írta:Nem neztem meccset tole. Par video, stat, stb.KAG írta: Mutass mar akkor valami videót pls
En amikor neha raneztem egy egy mérkőzésen sok minden volt csak nem gyors.
Inkabb élt az erejével mint a sebességével
De lehet pont szar mérkőzést fogtam ki tole
De amit irsz, hogy erejebol is elt, plusz a fizikuma is masszivabb, mint Rodrygonak, mar csak ezert is gondolom ugy, hogy jobban meg tud talan elni a vedok gyurujeben, mint Rodrygo, akit sokkal konnyebb kibillenteni a 64 kilojat. Endrick egy tizessel tobb kb.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 10., péntek 10:12
jó ez a kép, mint amikor a végzősök bulizni visznek egy elsőstporonty írta: https://twitter.com/Frombernabeu/status ... 9633923351
HozzászólásSzerző: ekissm » 2023. november 10., péntek 10:11
Nálam is ő játszik, valszeg fejben megérett, 26 éves, legjobb korban van.poronty írta: Nekem Lautaro Martinez ugrott be a játékáról.
Még nyáron ilyen 18-20 millás árról cikkeztek a gyerekkel kapcsolatban, ez nyilván több lesz, de így is inkább Ő jöjjön, mint a bohóc. Endréből amúgy is jobbszélsőt csinálnék legszívesebben. Viszont, ha Haaland hozható, akkor minden más játékost félre kell tenni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 10., péntek 10:03
Nem neztem meccset tole. Par video, stat, stb.KAG írta: Mutass mar akkor valami videót pls
En amikor neha raneztem egy egy mérkőzésen sok minden volt csak nem gyors.
Inkabb élt az erejével mint a sebességével
De lehet pont szar mérkőzést fogtam ki tole
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 10., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 10., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 10., péntek 9:43
Endrick gyorsabb, mint Rodrygo.KAG írta:Endre jobban szarabb lesz mint ruszoporonty írta: Nekem Lautaro Martinez ugrott be a játékáról.
Még nyáron ilyen 18-20 millás árról cikkeztek a gyerekkel kapcsolatban, ez nyilván több lesz, de így is inkább Ő jöjjön, mint a bohóc. Endréből amúgy is jobbszélsőt csinálnék legszívesebben. Viszont, ha Haaland hozható, akkor minden más játékost félre kell tenni.
Lassú hozza
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 10., péntek 9:42
Endre jobban szarabb lesz mint ruszoporonty írta: Nekem Lautaro Martinez ugrott be a játékáról.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. november 10., péntek 9:39
lehet vót már, de a rúgója rendben van EndrénekRealista24 írta: Real Madrid already anticipate Endrick to be better than Viní Jr and Rodrygo upon their arrival from Brazil.
Na, latom be is verik Vininek az utolso szöget az ilyenekkel.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 10., péntek 9:34
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 10., péntek 9:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 10., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 10., péntek 7:26
Akkor sietni kell, mert mar 25 evesen nem fogjuk leigazolni, mert tul oreg lesz.Pad'em írta:Igen, közben én is ezt olvasom. Marcos Leonardo. Személy szerint untig elég a brazilokból, de egy video checket megérhetNewman írta:
A managing Madrid azt írja, hogy a nő nem Haalond-ot akarja eladni (Raiola halála után ő viszi tovább a bizniszt, sok ügyfele van), hanem a Santos 20 éves csatárát ajánlgatja.![]()
De azért persze ilyen is van -–- @Carpio_Marca: "Erling Haaland is a REAL option for Real Madrid in 2024."
Tetszetősek a fejlemények. A Sport1 Bayernes informátorától jönnek a hírek, (szóval szerencsére nem csak kebab fronton) miszerint folyamat kontaktban vagyunk vele, hogy ne hosszabbítson, Bayern hiába akarja nem haladnak a tárgyalások, és egyre inkább felénk tart. Őt tartjuk az álom balbekknek. Fú de nagy lesz, ha nyélbe ütjük. Amin meglepődtem most, hogy még mindig csak 23 éves. Jó korán berobbant ő is.Bencze írta: Egyik top kebabos azt mondja, hogy szerinte jon Davies a nyaron. Bellinghamet es Endricket is o hozta le elsokent.
https://x.com/lsr_rm/status/17227225282 ... ko3_xRlgtA
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 10., péntek 0:21
Igen, közben én is ezt olvasom. Marcos Leonardo. Személy szerint untig elég a brazilokból, de egy video checket megérhetNewman írta:A managing Madrid azt írja, hogy a nő nem Haalond-ot akarja eladni (Raiola halála után ő viszi tovább a bizniszt, sok ügyfele van), hanem a Santos 20 éves csatárát ajánlgatja.Pad'em írta:
Mi a szösz mi csinált a szentélyben?![]()
Tetszetősek a fejlemények. A Sport1 Bayernes informátorától jönnek a hírek, (szóval szerencsére nem csak kebab fronton) miszerint folyamat kontaktban vagyunk vele, hogy ne hosszabbítson, Bayern hiába akarja nem haladnak a tárgyalások, és egyre inkább felénk tart. Őt tartjuk az álom balbekknek. Fú de nagy lesz, ha nyélbe ütjük. Amin meglepődtem most, hogy még mindig csak 23 éves. Jó korán berobbant ő is.Bencze írta: Egyik top kebabos azt mondja, hogy szerinte jon Davies a nyaron. Bellinghamet es Endricket is o hozta le elsokent.
https://x.com/lsr_rm/status/17227225282 ... ko3_xRlgtA
HozzászólásSzerző: Newman » 2023. november 9., csütörtök 23:54
A managing Madrid azt írja, hogy a nő nem Haalond-ot akarja eladni (Raiola halála után ő viszi tovább a bizniszt, sok ügyfele van), hanem a Santos 20 éves csatárát ajánlgatja.Pad'em írta:Mi a szösz mi csinált a szentélyben?Realista24 írta: Más: Haaland ügynöke a Bernabeuban van ma este.![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem